Arakis 5990 Napisano Januar 9, 2021 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, takođe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege Naručio sam remen za burgman 400 2007 godište.... Ne izgleda loše a i nije od onih najjeftinijih, logčno za te pare nije ni Dayco ni Mitsoboshi... Naravno da je Azijskog porijekla :-) Kinez ga je napravio ali čim pređem 1000 km biće rastavljanje mjerenje upoređivanje o čemu ćete biti obaviješteni. Obzirom na cijenu od 35 eur očekujem da ću barem 5000 km snjim preći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To preko aliex? Vidim da ima razlicite duzine. Na koliko si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Januar 20, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, MaxiS je napisao: To preko aliex? Vidim da ima razlicite duzine. Na koliko si kupio? Piše da je za burgmana 400 2007 + kad ga testiram objaviću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Januar 20, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Meni je kais u dobrom stanju, kao da je menjan skoro. Ali se oseca pri sporom polasku kao da je malo duzi nego sto treba. Kao da zavibrira. Prosle god sam menjao kvacilo, ove planiram rolnice (ako treba), oprugu na kvacilu, i plocice. I da... Planiram i fake auspuh da stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 20, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, VoxRS je napisao: Naručio sam remen za burgman 400 2007 godište.... Ne izgleda loše a i nije od onih najjeftinijih, logčno za te pare nije ni Dayco ni Mitsoboshi... Naravno da je Azijskog porijekla :-) Kinez ga je napravio ali čim pređem 1000 km biće rastavljanje mjerenje upoređivanje o čemu ćete biti obaviješteni. Obzirom na cijenu od 35 eur očekujem da ću barem 5000 km snjim preći. Ima jedan maxi koji u mnogo cemu lici na Burgmana cak je i iste kubikaze maltene kopija Burgera Coveku je bilo zao dati 150eur (ako se dobro secam) za nov kais pa se odlucio za taj kineski od 35eur. Pod rukom nije mi se svideo kako izgleda, rekoh mu da nisam za to da se ugradi. kais ugradi pa kolko traje nek traje Ok, vezi konja gde ti gazda kaze..... mislim da nije docekao 5K, razleteo se oko 2-3K Kais je puko na pocetku prelaza preko mosta. Nemavsi gde da stane sa strane, morao je gurati do prvog bezbednog mesta. Ostavsi bez pogona morao je slep sluzbu zvati i platiti. I za sam kraj, kupio je kais koji je onomad trebao kupiti..... Ispade skuplja dara nego mera. Ne mora znaciti da ces iste sudbine biti ali uslovi su gotovo isti. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Januar 21, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, u pravu si... Koliko para toliko i muzike... Ne očekujem previše 5000 km je realno. Naravno da ću u gepeku uvijek imati rezervni kaiš. Obzirom da sam ionako rastavljao variomat na 2000, a da mi Dayco nije trajao ništa više od 6000 barem ću ga testirati. Imam novi micoboshi ali ću ga namontirati kad budem mijenjao novo kvačilo i zvono. Da se opravdam :-) za ovaj potez. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Januar 21, 2021 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis, izvinjavam se na malom off-u, koju alatljiku koristiš za nameštanje oprugica na kvačilu, i gde se ona nabavlja? Nedavno sam naručio nove pakne, opruge i ublaživače za kvačilo. Stare opruge sam relativno lako skinuo, ali za natezanje novih sam se baš namučio, bez odgovarajućeg alata. Uspeo sam tako što sam uzeo upredenicu (najlon) za pecanje, pa pomoću debelog flomastera natezao dok oči nisu iskočile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 21, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lako se nameštaju oprugice kvačila.... slikaću posle alat koji koristim. PS. evo slika....... ovo mi je alat za demontazu-montazu opruga stendera sa ovim ravnim srafcigerom demontiram oprugice kvacila a sa ovim nekad ravnim srafcigerom montiram oprugice ne znam koliko se moze videti dobro, nekoliko mm od vrha ima ravne povrsine tako mi je lakse da usmerim, bitan je prihvat, mora ici tik uz rupu, rastezanje nikako Za par sekundi montiram sve opruge, alatka vrlo prosta. Radio drugaru kvacilo na Naxusu 500, dosao do oprugica i kaze on meni ajd sad da te vidim kako ces i ispade mu nesto iz ruku ode pod dizalicu. Dok se on sago, dohvatio i dosao do mene.... ja nabacih svih 5 komada. Mislio je da ga zajebavam, da sam podmetnuo drugo spakovano jer je to isto on radio i muke je imao.... jbg morao sam se nasmejati. 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Januar 21, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E to je već majstorluk i iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4962 Napisano Januar 21, 2021 Drug član, 3739 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, ovakav alat za opruge imaju u motobikeshop-u, a ostalo je očigledno stvar iskustva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Januar 23, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Može li se naći igdje filter cvt po nekoj normalnoj cijeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugii 0 Napisano Januar 24, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi Ako može mala pomoć U pitanju je burgman 400 2003 godište Koje ulje ide u transmisiju Gledam po internetu svuda piše motorno 10w40 ulje, da li je to tačno? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugii 0 Napisano Januar 24, 2021 (promenjeno) U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Bugii je napisao: Promenio Januar 24, 2021 član Bugii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 24, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je al to ne treba sipati, vise ce prijati i bolje je menjacko 75/80W90. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugii 0 Napisano Januar 24, 2021 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Bugii je napisao: Hvala drug Koje bi ulje preporučili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VoxRS 56 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Matic 3m,peugeot 50 wrc,Aprilia scarabeo, Beverly 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeli iko probao ove sijalice led, kakva su iskustva?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Februar 7, 2021 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Ja gledao ovako nesto. Nego ne znam koliko se greju... Evo, juce bili na neku voznju. Iskoristili malo sunca i suvo vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano Februar 7, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MaxiS je napisao: KupujemProdajem | Praktično sve... M.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko 3 miliona oglasa, na jednom mestu! Ja gledao ovako nesto. Nego ne znam koliko se greju... Evo, juce bili na neku voznju. Iskoristili malo sunca i suvo vreme... Gde ste ovo.. neko jezerce lepe mashine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Februar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @petar_lord Izletiste Divljana, i Divljansko jezero. Lepo je. Samo ja ne umem da slikam i ne umem da pisem Od Bele Palanke 10-tak km. P.S Ja kad, recimo, slikam auto za prodaju, bukvalno je uzivo lepsi, nije fraza Nekako nemam oko za te stvari Promenio Februar 7, 2021 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 820 Napisano Februar 7, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, MaxiS je napisao: @petar_lord Izletiste Divljana, i Divljansko jezero. Lepo je. Samo ja ne umem da slikam i ne umem da pisem Od Bele Palanke 10-tak km. P.S Ja kad, recimo, slikam auto za prodaju, bukvalno je uzivo lepsi, nije fraza Nekako nemam oko za te stvari Ok kad resis da prodajes “ nesto” zovni da slikam.. prodajes pod garant.., nekad slika govori vise od hiljadu reci.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tacno je al to ne treba sipati, vise ce prijati i bolje je menjacko 75/80W90.Da li bi takvo menjačko ulje moglo i u burgman 400 k7?Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 8, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jasta da moze, sipaj slobodno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 13, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gume, mali servis, kocnice, dugo svetlo, amorti.... svaki sraf tesko ide. zadnji klizac Veliko prisustvo vlage u predhodnih 11 godina ucinilo je svoje + nemarnost..... spasiti sta se spasiti moze. fali nekih 100ml u amorte ove povrede ne mogu se sanirati, sreca nije radna povrsina pre posle - ulje 10W ...... 301ml - vazdusni prostor 87mm - opruga 347.6mm - srafovi amortizera u viljusci 23Nm - poklopac 45Nm - sraf cilindra (imbus) 30Nm siba mali kao blesav krepala patkovanje nije dobro udenuta sve kad sklopis... izda mala pizda bem ti poziciju gledao Miki na YT kako se menja ulje, nije obratio paznju na o-ring iza filtera ode u kantu sa stavrim filterom jbg nasao drugu gumicu To bi bilo to 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 14, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Kazu uci se na tudjim greskama, kod mene je uvek obrnuto, ucim na svojim greskama , mada sa druge strane tako se najbolje zapamti. MAJSTOR to je mala rec za @Satelis, hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...