Zoki suzuki 400 11 Napisano Maj 24 U prolazu, 61 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Imas sve u Markus novi sad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Maj 25 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Зоки, исправка “Маркос” је ако ја не грешим Promenio Maj 25 član bracabgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 11 Napisano Maj 25 U prolazu, 61 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Markos Moto Shop.Jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5856 Napisano Jun 3 Ne silazi, 4388 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Burgman, model za 2025-tu, od noviteta donosi - nove boje Od tehničkih rešenja, sve po starom, tu je i stara dobra klasična analogna instrument tabla. U Grčkoj košta podebelih 8.600€, pa je i to razlog zašto ga kod nas ne uvoze. Suzuki: Νέα χρώματα για το Burgman 400 - SCOOTERNET SCOOTERNET.GR Η Suzuki ανανέωσε εμφανισιακά το εμβληματικό σκούτερ της, Burgman 400, για το 2025, προσθέτοντάς του τρεις μοναδικούς χρωματισμούς. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Jun 3 BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ова зелена ми се баш свиђа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2701 Napisano Jun 3 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Na EICMI sam ga baš zagledao, sedeo, opipao. Svakako, kod nas zbog cene nije na lageru. Ali brate, kako je to dobar skuter. Nisam imao prilike da vozim ali je ozbiljan proizvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MirchKV 11 Napisano Jun 3 U prolazu, 29 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, kako znas da je ozbiljan proizvod ako ga nisi vozio? Drugo, analogni digitalni sat u 2025. godini je presmesno. A znaju da naplate. Suzuki sto se tice skutera je totalni promasaj. Tmax je za dva segmenta bolji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 530 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sta to fali analognom satu? Sto se mene tice to mu je plus.A sa tmax-om se nikako ne moze porediti. Cak i kad bi zanemario sto apsolutno nisu u istoj kategoriji cijena Yamahe je mnoooogo veca nego Burgmana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5856 Napisano Jun 3 Ne silazi, 4388 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tmax Tech je duplo skuplji, i nije ta klasa uopste. Burgman je u klasi BMW C400, Kymco Xciting... ili novim kinezima možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2701 Napisano Jun 3 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, kako znas da je ozbiljan proizvod ako ga nisi vozio? Drugo, analogni digitalni sat u 2025. godini je presmesno. A znaju da naplate. Suzuki sto se tice skutera je totalni promasaj. Tmax je za dva segmenta bolji. Skapirali smo da je T Max bolji. Ok. Samo ne znam da li je realno porediti skutere koji su ozbiljno cenovno distancirani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MirchKV 11 Napisano Jun 3 (promenjeno) U prolazu, 29 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Burgman nista nije promenio 15 godina. Garantujem da bi se kupovali i da su dosta skuplji da su se bar malo modernizovali. Mislim da mnoooogo ljubitelja burgmana odustaje od kupovine zbog razloga koje sam naveo. Treba ici u korak s vremenom. Kinezi pariraju i u ceni i u kvalitetu, izgledu… Promenio Jun 3 član MirchKV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5856 Napisano Jun 3 Ne silazi, 4388 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da čitam statistike, gde se po Evropi i svetu koji modeli i koliko prodaju... Burgmana 400 slabo gde da ima u brojkama, jedva u tragovima možda. Očigledno da većina kupaca preferira ili modernije ili jeftinije modele. Al Suzuki izgleda ne mari za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2701 Napisano Jun 3 Drug član, 1122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Burgman nista nije promenio 15 godina. Garantujem da bi se kupovali i da su dosta skuplji da su se bar malo modernizovali. Mislim da mnoooogo ljubitelja burgmana odustaje od kupovine zbog razloga koje sam naveo. Treba ici u korak s vremenom. Kinezi pariraju i u ceni i u kvalitetu, izgledu…Sa ovim se slažem. Znam i ja to, zato ga i ne držimo na lageru jer je spram onog što nudi na oko skup,posebno u odnosu na kineze...Takođe, nije modernizovan već godinama...Međutim u mojim očima je to i dalje dobar skuter. Mislim da je spartanski napravljen a meni realno i ne smeta što su analogni cajgeri. Meni je bitnije što se jako lepo sedi recimo. Takođe, kvalitet izrade, uglađenost agregata i lep rad itd.Da je 7k videli bi ga u statistikama i te kako ja mislim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 266 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tradicionalisticki, konzervativni pristup ima jednu veliku prednost a ta je da su dijelovi (kad dodje vrijeme zamjene) prilicno dostupni. Ako se Burgman proizvodi nepromijenjen vec 15 godina - to je sigurno plus za sve stare i nove vozace tog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2492 Napisano Jun 4 Skuteras, 3787 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije je napraviti digitalnu tablu nego analognu, a motor sa digitalnom skuplji. Samo pratite trendove i uzivajte 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5856 Napisano Jun 4 Ne silazi, 4388 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako kažu - da bi ostao isti, moraš da se menjaš Kvaka je što je sve teže naći argumente zašto bi potrošio ~9.000€ na Burgman, a ne na neki drugi skuter ili motor. Bio je atraktivan i wow pre 15 god, a danas . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Jun 4 BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пошто га возим већ дуже време, и савршен ми је, да се мали укључи као љубитељ и возач. Последњи редизај и значајан визуелни помак је био 2015 и ако личе доста се променило у предњем и задњем сегменту. Многи га критикују у смислу одржавања, делова(скупо), али ако се редовно одржава све је ок и ништа ми није скупљи од осталих које сам возио и одржавао. Аналогна табла ми је плус дефинитивно, а положај седења и удобност бар за мене су велики плус. Е сад долазимо до цене, што је највећа замерка, да је нижа продавао би се он фино, али све је поскупело у нашем спорту, половни мотори после 1-2 год се продају по цени возила у салону илк мало ниже него што су плаћена. Што се мене тиче после овог сад који је код мене скоро 60Ккм следећи је млађи и са АБС-ом. П.С. Поређење са Т-Максом је губљење времена, никакве везе немају, осим што им порекло води из Јапана 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1284 Napisano Jun 4 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Ima li uopste ista u tom segmentu a da je tako udobno i prostrano? Ja sam htio nesto jace pa sam kupio Integru i malo se razocarao jer mi je Burgman 400 bio nemjerljivo udobniji, kako meni tako i zeni nazad. Za opusteni kruzing i svakodnevne stvari tipa kupovina je meni Burgman K8 bio savrsen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5856 Napisano Jun 4 Ne silazi, 4388 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da recimo BMW C400/Voge SR4Max nisu manje komotni. A ovaj restajling Burgman, od 2015-te na ovamo, jeste malo specifičan. Dosta je uzak, poprilično uži od starog modela, bolji za grad, za provlačenje, lakše parkiranje i to, a dugačak, stabilan za kruzing itd. Al takvi su se kod nas slabo i prodavali doduše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1284 Napisano Jun 4 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: R1200GS Exclusive Prijavi odgovor kao problematičan Da, bas su smanjili Burgmana 400 od 2015-te. Takav Burgman i ide u istu recenicu sa C400 (Taj Voge jos nisam ni vidio nikad), ali sa onim Burgmanom do 2015te se to ne moze mjeriti. Bas je bio krstarica, a nije bio ruzan (meni) kao Burgman 650 ili BMW C650GT. Mjesto ispod sjedala je bilo dovoljno za pola kolica iz Lidla ili dvije full face kacige i jaknu tako da nisam nikada ni stavio topcase na njega. Skuter mi trenutno nije napet, pa sam se i Integre rjesio, ali da jeste definitivno bih opet gledao kupiti Burgman 400 i to vjerovatno onaj 2007-2014. TMax jeste vrhunski skuter, ali meni ne odgovara jer je to neka furka na sportske motore, a ako zelim voziti sportski motor, onda cu voziti sportski motor, a ne neki skuter koji se fura da je R1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Jun 4 BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Од тренутка кад смо буразеру узели Voge, размишљао сам о тим кинезима као будућности, у тренутку кад нису имали основни потрошни материјал на лагеру, више нису ни у разматрању. И те не само овај бренд већ и сви остали, пошто ни код других увозника није боља ситуација. Тако да ни они ми нису за поређење Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5856 Napisano Jun 4 Ne silazi, 4388 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve te razumem, ali pitanje je da li iko kod nas drži na stanju original OEM kočione pločice i za Burgmana? I koliko bi se čekalo kad se naruči? Stari je model i ima dosta zamenskih falabogu, i informacija po Netu. Našao si zamenske i za kineza, kao što si pisao, samo nisu znali da ti daju pravu informaciju, tj. bolela ih mnogo patkica za podršku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 988 Napisano Jun 4 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2162 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па управо то је разлог, не узимам све ОЕМ делове, кад сам за неке контактирао Еуро Сумар са упитом за неке делове добијао сам одговор исти дан,са ценом и временским периодом 2-3 недеље. Пошто сам такав да ствари планирам унапред то ми је ок. Тражење делова за кинеза је довело до тога да ме сервисер зеза да отворим фирму која ће се бавити тиме, проналажењем заменских делова А знаш и сам да за оно шро постоји на тржишту лако и брзо може доћи у твој посед, да ли ОЕМ или заменски, за оно што не знаш и неко неће да подели са тобом, а требао би да зна је проблем са којим не желим да се сусрећем. Извињавам се свима на офу, нећу више Promenio Jun 4 član bracabgd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3470 Napisano Jun 6 Drug član, 1640 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan cenu bih mu i oprostio da su pojačali motor za koju KS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3005 Napisano Jun 6 Drug član, 1657 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Burgman je ko Lada. Ne menja se 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...