dsernek 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan SPRINT PRINCE 125-11: STRANA 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dsernek 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan SPRINT PRINCE 125-11: STRANA 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dsernek 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan SPRINT PRINCE 125-11: STRANA 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dsernek 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan SPRINT PRINCE 125-11: STRANA 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dsernek 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan SPRINT PRINCE 125-11: STRANA 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dsernek 0 Napisano Jul 5, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRINCE SPRINT 125-11: STRANA 14 (POSLEDNJA) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 9, 2009 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ima li ko neki manual o SPRINT FVISIONu? Prvenstveno bi mi trebalo samo karburatoru posto sklapam koji nisam ja rasturio tj nije on rasturen nego mi treba da vidim koje crevo gde ide, ili ako ima neko voljan a da vozi fvision-a da uslika kako izgleda. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan dsernek, e svaka ti dala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ima li ko neki manual o SPRINT FVISIONu? Prvenstveno bi mi trebalo samo karburatoru posto sklapam koji nisam ja rasturio tj nije on rasturen nego mi treba da vidim koje crevo gde ide, ili ako ima neko voljan a da vozi fvision-a da uslika kako izgleda. Unapred hvala. Ima Blackbite takav,valjda ce se javiti uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ima li ko neki manual o SPRINT FVISIONu? Prvenstveno bi mi trebalo samo karburatoru posto sklapam koji nisam ja rasturio tj nije on rasturen nego mi treba da vidim koje crevo gde ide, ili ako ima neko voljan a da vozi fvision-a da uslika kako izgleda. Unapred hvala. Ima Blackbite takav,valjda ce se javiti uskoro. Nema Blackbite takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.megaupload.com/?d=JM15UN8L Uputstvo vazi za kineske 50ccm 4t skutere nevezano za marku (uz ocigledne, manje bitne razlike). Agregat je 139QMB i to bi trebalo da pise u saobracajnoj na pocetku motora. Postoje li jos neko detaljno uputstvo ali za druge motore, na primer za Princa ili nekog drugog paralel twina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan dsernek postavio za princa pogledaj pocetak strane a imas negde i Slayerovo uputstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ja to uputstvo. Ovde je navedeno samo naj osnovnije. Ne znam da li si otvarao ovaj Service Manual za 4T skutere. Mnogo je dobar na oko 200 strana. Sve je detaljno objasnjeno i sa slikama. Ovako nesto bi dobrodoslo i za Princa a i za bilokoji drugi model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Septembar 11, 2009 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan nevidjeno nigde na netu nema nista o karbu za fvision, za ostale ima do detalja ali na ovoga zaboravili totalno, kako sad da ga spakujem sunce li im. a nista gore nego kad se neseca onaj sto ga rasklopio tj pootkacivao sva crevca sa njega. da sam ja to radio znao bi ali ovako mogu samo da pecam u mutnom. inace imate par service manual-a OVDE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Јуче сам, тражећи упутство за 139QMB које је Blackbite окачио ко зна кад овде :o, пронашао http://motor.mortch.com/support/technicalsupport.html# има доста упутстава за скутере, моторе и АТВ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan Упутство (корисничко) за Sprint Apollo RX250 http://rapidshare.com/files/374605590/Apollo_RX250.pdf.html Обновљено 11.04.2010.год Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 22, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jao sto volim ova kineska uputstva da citam. Par zanimljivih detalja za apolo. Motor fabricki ima ugradjen filter goriva, i ne menja se nikad, ali zato svakih 1000km treba rasturiti karburator u komade i proveriti da nisu zapusene dizne i ocistiti ih ako treba. Agregat treba rasturiti i ocistiti iznutra svakih 6-10 000km. Rasklapanje agregata koliko znam uglavnom iznosi oko 100e, par puta tako, verovatno i bez potrebe i eto potrosenih para za novi agregat, zbog ciscenja starog, ukljucujuci i unutrasnjost auspuha. Takodje treba i rasturiti menjac da se provere zubi na zubcanicima. I tadaoprati retrovizore. :D :D Servisni intervali za normalno odrzavanje (zamena ulja i ono sto ide uz to)su isto zanimljivi: Nakon prvih koji su razumljivo kraci, radi se na 4500km, pa na 2000km, pa na 4500km, pa na 5000km. Ove na 4500, ne znam zasto nisu mogli da zaokruze na 5k, a ovaj od 2k izmedju njih mi tek nije jasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Septembar 24, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam procitao ovo Brickmann-ovo upustvo. Za razliku od upustva koje sam ja dobio uz motor ovo necemu i sluzi. Ovi iz Sprinta su iz originalnog povadili 40% stvari i to preveli. U srpskom upustvu nema nista o razradi, nista o servisnim intervalima, nema zazora ventila. Sve te podatke su uvoznici proglasili nepotrebnima... Mene bilo sramota i da kacim ovde koliko je idiotski uradjeno... Mogao bih okaciti cisto da vidite smejuriju A idiotluci poput ciscenja i rasklapanja karba na svakih 1000km i rastavljanje masine... Pa Kinezi su to Brickmann, hvala na upustvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan @ Gliga Сад погледах ову тему. И ја имам оно на српском, али ми је било глупо да њега скенирам. Мислим да би сви требало да добијамо оба упутства, па сходно томе, твоје је вероватно остало у сервису. Ал нема везе, кад имам ја - имају сви. Ако буде икаквих проблема са скидањем поставићу га поново. Жао ми је само што не могу да напипам на нету сервисно упутство, па да и њега поставим, да знамо потпуно све. Надам се биће и тога. @ Blackbite I tadaoprati retrovizore. :D :D Ко их буде имао ;D Слажем се да има глупости. За разлику од мене (погледао сам само дали је чок на горе или на доле) ти си све прочитао. 5ица за труд, свака част. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari,svuda sam trazio i nisam nasao uputstvo za kinroad xt-150-16 mislim da je isto i za 125, user manual sam nasao,ali mi je potreban service manual.pa ako neko moze da mi pomogne bio bih jako zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brickmann 1 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Ниш, Јужна пруга Prijavi odgovor kao problematičan @wice Гледао сам нешто на http://arhiva.elitesecurity.org/t254669-Pomoc-izboru-cruisera-chopera-customa и нашао један пост који се односи на твој мотор: "[ bukovski @ 01.06.2007. 13:27 ] @ Gledao sam i jedan i drugi i osim pokazivaca goriva ( razlicit dizajn ) pozadine voltmetra, na prednjem braniku one ptice a kinroad ima kao rollbar i sto ovaj moj ima ABS , a da i boja je razlicita ostatak je opsolutno ISTI !!!! Takodje ga mozes naci pod imenom JinLing 150 , Celik crown 150cc , Arora 150cc, Truva coper 150cc i ko zna pod jos kojim naravno svi su uz manje izmene u sustini stvari isti motori, narucilac bira naziv pod kojim ce ga prodavati... Eto sad je sve razjasnjeno sigurno..." Па пробај да нађеш мануал под неким од наведених имена. Можда успеш. Срећно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala,pokusacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko uputstvo za Kinroad xt250-16? neko servisno ili slicno? de moz da se vidi kako je koji deo sklopljen i kako se rastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neko uputstvo daj mi mail pa cu ti poslati,ali je korisnicko uputstvo nije service manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...