Pablo 1741 Napisano April 9, 2009 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Pegaso 650 Trail Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano April 12, 2009 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2006 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: 10250 km' 3. Sta mi se dopada: Izgled, brzina, stabilnost, udobnost, potrosnja, ubrzanje, 4. Sta je moglo biti bolje: kvalitet izrade, sitni problemi i aljkavosti u izradi 5. Moj utisak: od 1 do 5 ocena 4- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Godiste motocikla koji ste vozili: 2009. godiste 2. Vreme provedeno na motorciklu: 6000km 3. Sta mi se dopada: Izgled, prostor za sitnice ispod sedista i na rezervoaru, bord kompjuter, zvuk sa fabrickim izduvima, upravljivost i udobnost, zadnja suspenzija i mogucnost podesavanja. Standardne Pirelli Scorpion gume su fenomenalne. 4. Sta je moglo biti bolje: Fali jedna brzina izmedju prve i druge, u drugoj ne moze da se vozi ispod 20-25km/h i to jako iritira u gradu, na semaforima, pri provlacenju. Ne znam zasto nije enejblovan pokazivac goriva, na stradi ga ima. Prednja viljuska je dobra, ali bi bilo bolje da je podesiva. Zastita od vetra je losa, ali moze se resiti vecim vizirom i zastita od vode, noge su mi mokre i pri najmanjoj vlaznosti kolovoza, blatobran je napravljen da bude lep, a ne da stiti. 5. Moj utisak: Aprilia rulez Kvalitetan motor, nisam imao apsolutno nikakvih problema, one koji su se javljali 3OPAHu je fabrika verovatno ispravila na novijim modelima. Potrosnja po gradu je 5.5l, na putu 4-4.1. Ako se neko dvoumi, definitivno preporuka. Visok sam 187, a mislim da bi odgovorao i visim i nizim vozacima od mene. Jeste skuplji, ali ugradjene komponente (brembo kocnice, sachs suspenzija, minarelli agregat, board kompjuter) u potpunosti opravdavaju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 5, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Može neko da napiše bitne razlike između TRAIL-a i FACTORY modela. Generalno mi se sviđa Pegaso 650 (factory i trail) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Januar 5, 2018 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je izmedju Trail i Strada modela. Factory je malo drugacije izdanje Strada modela. Strada je vise u putnom, supermoto, fazonu, dok je Trail vise enduro. Osnovne razlike su - prednji tocak 19" Trail - 17" Strada - kraci hod viljuske (tvrdja) na Stradi - veci prednji disk na Stradi - veci kirens na Trailu - prednji blatobran na Trailu je ispod fara, na Stradi je iznad samog tocka Model Factory je Strada sa malo boljom prednjom kocnicom, zicanim tockovima, drugacijim guvernalom, sedistem i sa par karbonskih delova. Kolor sema je karateristicna za Factory (crno, crveno, zlatno i karbon) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na informacijama, već dugo ih gledam, jako mi se sviđa factory, zatim trail. Koliko znam što se tiče mehanike, agregata , nema razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Januar 6, 2018 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, to je sve isto. Masina kao kod yamahe xtx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Januar 7, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Minareli iz Italije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...