N e g r o 314 Napisano Jul 18, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da skup nece biti u Pancevu loše vidiš (obratiti pažnju na vreme kuckanja) Ma moto skup koji je u Pancevu danas, na to sam mislio. A skup vozaca tamo je OK. Ajde krecemo i mi polako. Pozz..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan voda je taman! ekipa sjajna! ja - neoporavljena od sinoć požurila nazad da se "sastavim" za večeras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna tura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lepo se provozali,lepo se okupali, sve je bilo kako treba,cak sam se i malo isprao od kise kod hot.jugoslavija p.s. jedina po meni mana restoran nema espresso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Jul 18, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan stvarno je bilo super.. evo i nekih slicica da prenesu danasnju lepu atmosferu ( atmosfera kao vid raspolozenja, ne onaj deo oko zemaljske ugle) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da dopunim malo slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo jos koja slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Jul 18, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan hmmm....igre sa loptom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milovan-Hornet 0 Napisano Jul 18, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prijavim da sam se vratio (sa ekipom iz snova naravno)...i da kazem da mi je bilo MNOGOOO dobro, i opustajuce. I sve to kad je ekipa BJB-a na okupu. I samo jos da saosecam sa Zlajom, ne pijem, ne pusim i kurve ne jurim ...ali espreso obozavam, a tamo ga nije bilo :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika. Uzivajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Priroda, Lepota-nema je puno, cuvajmo je, to je Dragocenost..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jul 19, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Raj - i za njih........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo druzenje, divna priroda, dobra klopa... Ponovicemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Eto,zavrsilo se i prvo nase kupanje. Da se zahvalim svim mojim drugarima na lepoj voznji, lepim damama koje su vozile ''fensi kawu'' i ''fensi BMW''.....ekipi iz Obrenovca, svaka cast momci.....Nasli smo jedno lepo mesto, koje i nije toliko daleko od Beograda, a gde mozemo pobeci i biti sa nama dragim osobama.... Nisam nikoga juce primetio da se smorio, da mu je bilo dosadno,.....vreme nam je islo na ruku, klopa je bila lepa, gostoljubivost domacina......voleo bih kada bi nam ovo preslo u tradiciju, da sledeci put razapnemo satore,i da ostanemo i nedelju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Aky, Ios, Djomla, Dzoni, Milovan, Vlajko i svi drugi........da nisam kupio motor, ne bi ni znao da postoje takvi ljudi.....sa vama i na jagnjetinu u Jagnilo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 19, 2009 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na ranom odlasku, ali kad zena zajauce "dodji po mene molim teee.." onda ides,zatim oteras istu u p.m. i legnes da spavas Stvarno sam hteo da se vratimo ali me je sunce nacisto sprzilo bio sam kao kauboj u preriji posle tri dana jahanja...Tus i krevet ah. Bice jos prilike za druzenje a meni pada napamet jedno kupaliste na oko 60 km ibarskom..Kao Ada C. ali mnogo manje, lepo je i prijatno bice izvidnica ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jul 19, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan a meni pada napamet jedno kupaliste na oko 60 km ibarskom..Kao Ada C. ali mnogo manje, lepo je i prijatno bice izvidnica ovih dana Cekamo izvestaj sa terena, a ako te mrzi da sam obilazis teren, tu smo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja zelim svima da se zahvalim na super lepom i opushtenom danu. svi su bili lepi slatki i veseli. nadma se da ce uskoro biti josh tako lepih izleta i da cemo se ubrzo josh druziti.... poljupcici za veselu ekipu!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 634 Napisano Jul 20, 2009 Drug član, 1724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za ideju za okupljanje i uzivanje, zao mi je sto sa bandom zbog obaveza nisam zajedno krenuo, al sam ipak ugrabio vremena da sa ekipom iz snova malo uzburkam nestvarno more duboko Voznja na gliseru-camcu, zadivljujucem plovilu kroz prirodu je bilo pun pogodak za uzivanje, kao i zaobilazenje kise na povratku koja je svuda okolo tukla a mi naoruzani perajama i maskom za ronjenje uspeli smo uz dobro drustvo i jos bolje vibracije veseli i skoro suvi da se domognemo zurke u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan takodje bih htela da se zahvalim svim divnim momcima za savete u voznji i podrshci koju su mi pruzili na shljunkovitom delu puta.... Hvala vam svima pravi ste kavaljeri!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je lepo!! samo kad smo se vracali neki su popadali u krivinama pa molim da se jave da li su dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neki nashi popadal i????? a uuu.. dajte ljudi javite se .. jeste li dobro ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko znam pao je vanjka na NOVOM TDM-u (izleteo iz krivine) i mislim da jos neko iz Obrenovca, znam da nije nista strasno, ali opet... pazite ljudi u krivinama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Jul 20, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ako nije nishta strashno.. Pozdrav svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...