despic 7 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan ocu i ja...obecavam da necu da piskim u vodu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Ideeemoooooooooo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IOS 1 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni devojka zabranila da idem ako ide Snupi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ajde bre neki spisak neshto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jobefett 92 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: Yamaha TDM 900 - Tamno Siva :) Prijavi odgovor kao problematičan I gde se ide ovog puta na kupanjac?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan na adu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 12, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kad ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 23, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dovla, tebra kad ce kupanje? Gde je ono tvoje jezerca koje si spominjao? Vreme je da pocnemo da trazimo adekvatnu lokaciju ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 23, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija ima kolko hoces.. Samo smo mi i vreme kilavi.. Dve bjb vikend voznje su otkazane.. Sad za vikend je Kepo Kotlina..Predivno istripovan dogadjaj.. Ipak je najbolje kada se noci bar jednu noc! A tek 2-3 Tako je opustenije..a i malo me nerviraju ljudi koji bi odmah nazad.. No mi sve to razumemo, radi ko sta hoce.. dok ne ugrozava drugoga i sve ok .. Raspisah se, ali jos sam pod utiskom mz skupa u Kisacu..Zbog usrane prognoze, puno ih nije doslo..a vreme je bilo idealno..Takodje lokalitet je zanimljiv i vrlo upotrebljiv.. Ali dosli ludaci iz Slovenije, Hrvatske, Madjarske..Covek ima gold winga a dosao 600km na mz-u! Ima tema o tome, nego Vlado cinimi se da nismo odradili ni prvu turu sa prve stranice? Ide i relly i di sve udenuti? Sto se tice onog jezerceta, nalazi se otprilike preko puta table Lazarevac.. Mogli bi samo zamoliti naseg ministra za turizam i putovanja gosn. Lajka..da baci okce i malo udari neku fotkicu..I vidi sljaka li objekat.. Mada moze i izvidnica odavde neki suncani radni dan... Dovindzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 24, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tamo Bato, zivota ti....pa to je 50 metara od Ibarske magistrale! Treba nam nesto manje ''urbano''...... U neki od narednih vikenda otici cu opet do Gaja, tamo gde smo bili prosle godine.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma mesto je skroz kul, iako je blizu magistrale..Kao neka mini Ada..Moracu da sliknem..i da obidjem Lajka ;D Gaj je opusten a sta je sa B.Crkvom? Tamo bar imaju da se biraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je idelna prilika za kupanje,samo da izadjemo napolje Doci ce leto,nadajmo se... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero na slici je strava. Voda je tirkizna i nema nikakav miris. Milina jedna. Travica potsisana i sve je picnuto za primer. Uvek sam ZA Belu crkvu . Nek samo bude nedelja ili dvodnevno druzenje jer mi blagajnica radi svaku subotu pa da bi mogli da idemo together u nedelju ujutru Za povratak preporucujem put ka Vrscu, skretanje levo za Uljmu, pa za Pancevo. R-ovi ce da vriste od srece. Nemoj tamo Bato, zivota ti....pa to je 50 metara od Ibarske magistrale! Treba nam nesto manje ''urbano''...... U neki od narednih vikenda otici cu opet do Gaja, tamo gde smo bili prosle godine.... HAHAHA stvarno nemoj Bato zivota ti Bio sam jednom prilikom bas sa Salalatralalajkom tamo. Lepo je , ali je kao neki bazen. Mora da si snimio neke snajke tamo. Raj u Gaju ili BC su extra destinacije i bice uvrscene u best holyday places na Travel chanellu hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 31, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jezero na slici je strava. Voda je tirkizna i nema nikakav miris. Milina jedna. Travica potsisana i sve je picnuto za primer. AKo Nesa kaze da je neko mesto OK, onda verujte da je zaista tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero na slici je strava. Voda je tirkizna i nema nikakav miris. Milina jedna. Travica potsisana i sve je picnuto za primer. AKo Nesa kaze da je neko mesto OK, onda verujte da je zaista tako! HAHAHA pazi ovog Tralalajka koji mi nikada nece oprostiti Resavu pa me naveo u Kucajske planine, a lepo sam ga pitao kakav je put, mogu li skuterom, pa sam se vratio sa pola srafova i 10 kila blata u Bgd. A sad mu diram u njegovo prelepo jezerce ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...