vladas 192 Napisano Octobar 23, 2006 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.metacafe.com/watch/212707/world_record_double_backflip/ No comment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan bas pomeraju granice... ludilo... samo pre 2 god je jedan salto bio nevidjen trik... sta ce da rade za 5 godina, to ne moze ni da se zamisli http://www.metacafe.com/watch/215795/travis_pastrana_x_games_fmx_2006/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Èovek nije normalan... aj' da ga dovuèemo sledeæe sezone na neki dogaðaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 23, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hehe Pastrana..a ko bi drugi. Pratio sam klinca kako se razvijao, imam ovde brdo nj videa po pola sata, sat... cudo jedno! Ne znam samo dal` ima kost u telu koju nije lomio. Alal mu vera:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 11, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Travis je fenomenalan,ali je odmah nakon nastupa obeæao mami da to neæe više nikada ponoviti. :roll: :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pastrana je cudo :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 12, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Gladiatori!!! A show napisan Amerikancima na kožu.... bljak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gladiatori!!! A show napisan Amerikancima na kožu.... bljak! Americka nacija je po vikaciji gladijatorska, ali bez obzira na sve momci su vrh, i svi su ekstra takmicari u super crossu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste odgledali, obavezno odgledajte neki od delova Travis Pastrana and the Nitro Circus... ima ih 4 cini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loki 5 Napisano Februar 6, 2007 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ako niste odgledali' date=' obavezno odgledajte neki od delova Travis Pastrana and the Nitro Circus... ima ih 4 cini mi se...[/quote'] Imam sve te filmiæe i još dosta sa Pastranom, cak i snimku kad trenira duoble backflip... nevjerovatno toliko puta nije uspio ali odmah sjeda na motor i ponavlja dok na kraju ga nije napravio... luuud! A Travis se osim free styla bavi i supercrossom i konstantno je na meðu prvih 6,7 cak je vozio i neke enduro utrke po europi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro_Maniac 18 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha WR400F enduro/supermoto , Honda Z50Gorilla Prijavi odgovor kao problematičan Vozio je u Evropi Erzberg rodeo,ali imao je problema sa terenom... jel ima neko linkove za download za Nitro Circus?? ako ima nek okaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 8, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Travis Pastrana je freeeeeeeeeeeeeeeeeek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno kralj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...