melcor 60 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje kako moze da se chuje nash mezimac evo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da li neko zna gde bi mogao da nadjem kompletno grlo za sijalicu u shtop-svetlu. Znachi meni treba samo onaj metalni deo u koji ide sijalica. Ovi u top shop motorsu nemaju to kao pojedinachni deo , nego samo celo stop-svetlo koje btw koshta 1900 din . Jbg ja mislim da ces tesko to naci, uzmi od necega i nabudzi. A mozes i da ledalizujes stopaljku. Ili kupi za 200-300 din, ono kockasto stop/pozicija/migavac svetlo sto ljudi stavljaju na traktore i prikolice i iz njega izvadi to grlo... poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikol 0 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koje svecice idu na kinroad ,tj. koje bi mogao iz luisa da porucim ,pozeljno iridiumske samo koje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koje svecice idu na kinroad ,tj. koje bi mogao iz luisa da porucim ,pozeljno iridiumske samo koje? Ja sam stavio NGK CR7HSA i sasvim su ok U http://www.millennium-motor.com/ su 330din kom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikol 0 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam za svecice da su te oznake na njima,ali me zanimaju iridiumske jer su mnogo bolje ,samo u luisu ne znam sta da narucim ima ih raznih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 13, 2010 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan CR7HIX su ti zamena za CR7HSA, CR7HS, C7HSA 10035117 SPARK PLUG NGK IRIDIUM IX CR7HIX 18.45 eur u LOUIS.u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poz Jedno pitanjce u vezi sa amortizerima. Da li pasuju neki drugi i kvalitetniji amortizeri na ovo moje chudo? Ovi su bash loshi i mnogo mi motor skache, pa ako neko ima ideju. Sa neke Hondice mozda ili tako neshto.... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 14, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Qingqi QM250, Keeway Superlight, Suzuki Marauder, verovatno jos neki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li negde da se vidi -kupi zadnji nosač za kofer - naslon za suvozačicu od vaših kingroudova ili nekog sprinta čopera kraj ovog mog V3 je skoro čoperski pa nebih da cimam Arakisa da pravi ako ima da se kupi negde u BG... Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratan 0 Napisano Jul 31, 2011 U prolazu, 1 post Motocikl: kinroad XTI150-16 Prijavi odgovor kao problematičan ko u Beogradu popravlja kineske motorcikle,konkretno interesuje me za moj motor Kinroad 150-16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Avgust 3, 2011 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ko u Beogradu popravlja kineske motorcikle,konkretno interesuje me za moj motor Kinroad 150-16 Probaj s mojim drugarom Bokijem na Crvenom Krstu je,znam da je za kineske skutere doktor pa ga pitaj za motor, 060/3747951. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paga 4 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Здраво сви . Код мене проблем , за који нисам видео да се никоме десио . Наиме , пукла су ми три завртња од четири , који држе задњи ланчаник за фелгу ,па чак и Сегер што држи ланчаник као осигурач . Слике у прилогу : Има ли неко идеју , зашто се ово десило ? Друго питање је : једна од ових гума у фелги је се разлокала , те сад она хилзна унутра има пуно луфта . Како да санирам овај проблем? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Septembar 3, 2011 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To se meni desilo na Princu 125cc ima u temi o njima. Reshenje je jednostavno. Naruchish nove silen blokove zadnjeg tochka, nove shrafove i seger osigurach. Ja sam to uradio preko mastehnika koji su zastupnici za Princa i nisu bili neshto mnogo skupi, mislim oko 400din komad i nisu kineski nego im neka firma kod nas radi. Samo proveri dali je isti promer. Ujedno ih pitaj i za shrafove poshto su jako specifichni i ne mogu da se nadju u prodaji. Jedino da odnesesh kod strugara da ti napravi. Seger mozesh da nadjesh bilo gde u bolje snabdevenim radnjama sa shrafovskom robom. Samo izmeri prechnik osovine na koju ide i uzmi broj manji za svaki sluchaj. Sa srecjom i naoruzaj se strpljenjem . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
canic 2 Napisano Octobar 2, 2011 (promenjeno) U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kinroad 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je prava tema.. Interesuje me neki zvanicni servis (ako ima u BG) za Kinroad motore. Potrebno je da servis ima delove, zna da radi i da izdaje racun za delove i usluge. Desilo mi se da mi je neki idiot udario motor pre 4 meseca (taman je trebalo da ga prodam) i njegovo osiguranje treba da pokrije troskove. Tada sam se cuo sa serviserom u Pazovi (063/8586622, Taske) i sve je bilo prakticno dogovoreno, ali tada nisam imao zapisnik policije, pa nisam bio u zemlji, itd. Sada mi se niko ne javlja ni na broj TopShop motors (3113-559), ni na broj tog servisera. Da kazem i da je potrebna zamena barem zadnjeg blatobrana i oslonca za levu nogu, verovatno i bar jednog zadnjeg migavca. Izgleda da je i akumulator stradao prilikom udarca/pada. Ja sam dobro , nisam bio na motoru u trenutku udarca. Dakle, svaka pomoc u pronalasku servisera je dobrodosla. Takodje i iskustva sta raditi u slucaju da uvoznik/distributer i servis vise ne postoje. NE TREBA. Uspeo sam da dobijem servisera iz Pazove, nadam se da ce biti sve u redu. Promenio Octobar 3, 2011 član canic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paga 4 Napisano Octobar 1, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Горњи Милановац Prijavi odgovor kao problematičan Здраво свима. Купио бих силен блокове задњег точка од Мастехника из Новог Сада. Имам Кинроад ХТ150, па бих узео од њиховог Принца. Јел неко зна, да ли одговарају то јест, да ли пашу ови резервни делови? Хвала свима... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Octobar 2, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pasuju iste su felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Po koliko zuba imaju prednji i zadnji lancanici na kinroad 250? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мрди дупе и преброји колико их има на твом мотору. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ih imam (lancanike) nebi pitao...kad sam ih skinuo baceni su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 20, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Е 'еба га... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko km su vam presli ovi motori bez ozbiljnije intervencije na masini i koje ulje se pokazalo kao najbolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno!!!!! Da li neko ima rezervoar od Kinroada na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban difuzor ( guma usisa ) za agregate od 250ccm Dupli karburator. ( ili možda može i od 125 ) pa ako neko ima nek se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malucko 79 Napisano Mart 14, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT09 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi ja sam puzao po ovom forumu vec neko vreme ali kao neko ko nikad nije imao motor bilo mi je glupo da bilo sta pisem ili komentarisem. ALI , doslo prolece i resio da kupim motor. Danas sam naleteo na jednog prijatelja koji bi mi prodao bas Kimroad motor ali kako sam bio zaludjen oko cinjenice da cu ga kupiti zaboravio sam da ga pitam koji je kimroad. Nisam ga pitao i zbog cinjenice da ima odredjenih zdravstvenih problema pa mi je bilo i malo trulo da ga smaram oko motora. Ne znam osecam se malo glupo ali postavicu sliku i voleo bi vlasnike i ljubitelje ovih motora da mi kazu da li je motor na slici xt250 ili pak neki sa manjom kubikazom. xt125 ili kako vec. Razlog zasto ne mogu da saznam to u skorije vreme jer covek ide na operaciju i to ce sve trajati sa oporavkom oko 2 nedelje a ja moram da pocnem da trazim drugi motor ako taj nije od 250 kubika. Poveci sam covek pa mi treba nesto na cemu necu biti kao Hulk Hogan na magarcu. Hvala puno jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...