DzOkS 1172 Napisano April 17, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mozda ce zvucati glupo ali obicno stvari jesu takve. Provri kakvi su ti spojevi poluga kvacila...moguce da ti se negde pojavio veliki zazor ili da je neka jabcica se raspala ili da je osovina malo popustila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ja se prebacio u drugu temu ali vidim da je vec vidjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Aktivirao se isti problem ponovo...... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan E j... ga bas te oce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan E j... ga bas te oce. Na nesrecu motora bas sam uporan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas: Posle uzaludnih pokusaja, gasenja paljenja mucenja i njakanja izvrsenih konsultacija sa pojedinim meni dragim ljudima doslo se dozakljucka da nesto nije u redu sa karburatorom i njegovom "okolinom". Ponet novim zakljucima bacio sam se na rasklapanje istih ciscenje i pregled.... Sta sam sve u njima videooooo :o :o :o mnogo srafova, mnogo srafova mnogo srafova ;D Ocistio (nije bilo mnogo prljavo i strasno) proverio gumene membrane i sastavio. Vratio na motor i (bez mnogo nade posto nije imalo bog zna sta da se ocisti u karburatoru) startovao masinu po staroj navici, proradila je desetak sekundi i opet ugasila.....strasno.... Sednem ja na nju reko odo da roduvam malo dizne ;D ;D ;D izadjem iz Temerina, okrenem na pravac prema Beceju pici motor samo gazi, kao singerica, kako sam usporio da se okrenem tako se i ugasio Vratim se kuci i uparkiram ga u Mangulanu. Opet porazgovaram sa nekim ljudima kazu mi da postoji mogucnost da trebaju ventili da se presteluju ili da je jedan ventil malo "izgoreo - pregoreo" ..... Sledeci poduhvat.....?! Zvao sam majistora, doci ce sutra.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice rasklapanja i cistenja karburatora evo zanimljive teme za one koji jos nisu vieli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=29888.0 Pa da ventili nisu nastelovani zar to nebi trebalo da se cuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Yavisi da li je ventil ili ventili otpusten ili stegnut.Cak je i bolja varijanta da je labaviji,manje stete moze da napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 26, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je danas predat majistoru za stelovanje ventila i karburatora. Cim budem imao informacije recicu vam jel uspelo i jel problem konacno resen! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano April 26, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan E sto te namuchi taj drugi cilindar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano April 26, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakvih novosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas ce mo znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 27, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako, dosao sam od majstora, motor se vise ne gasi, prestelovani su ventili i karburatori....ALI....( devojacku srecu kvari ;D ) Medjutim motor mi negde gubi jedan klip ( ne bukvalno ;D ) naime kad mu izvucem obrtaje u npr 4 brzini i onda oduzmem gas da se malo smiri pa opet dam gas, sve u istoj brzini pocne da radi na jednom klipu par sekundi i onda ponovo povuce dobro..... Majstor kaze da postoji mogucnost da ne dobija varnicu i da ga zeza obrtomer (koji i ovako radi sam po sebi, kako mu se oce) i da odvlaci struju. Ja razmisljam da je to moguce i da mozda ima neki spoj koji je postao bolji i jaci na onoj Glogonjskoj kisi.... Sta vi mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano April 27, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si upravo sam sebi odgovorio. Nekad davno je moj otac imao takav problem sa ALEKOM,dok nije otkacio obrtomer,nije resio problem. Prvo to probajte,ako ne,poslao sam ti na pp sta bi jos moglo da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sredjen ko bombonica, danas ispartao po fruskoj gori 200km bez da se nakasljao..... cisto da vma kazem, da znate, da ne brinete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Eto da kazem da mi je majstor pored svega sto sam ja radio, zamenio obe bobine i naplatio 2x2400 din + 1000 za ruke = 5800 din!? neverovatno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 12, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Bobine su pravile problem?Nekako mi je neverovatno.Ali ako je sada sve ok,verovatno su one bile problematicne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan I sad kad radi ok necackaj vise nista1 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 13, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bobine su pravile problem?Nekako mi je neverovatno.Ali ako je sada sve ok,verovatno su one bile problematicne. Kako on kaze to je bilo i jos pride dole kod magneta neka zica se nesto...pa je i to reseno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 1, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista da napise za kinroad 250?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim 7000 okrenuo sat ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kako si navalio stici ces mojih 13 500 vrlo brzo,zavrni gas i teraj zato si ga i kupio.Pozz i neka u ovoj temi bude sto manje stranica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u pitanju prvi ili drugi motor (skuter) stvarno velike kilometraze.I to za vrlo kratko vreme. Ocekujemm do sledece sezone za svakog bar duplo kako ste krenuli ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jul 21, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 9000 km probio danas, polako se pripremam da ga licno izservisiram i pripremim za odlazak na more do sad bez problema ali da ga ne hvalim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Jul 21, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na 9400 zamenio prednje plocice... Odgovaraju od keeway zujalice,125 kuba. 480 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...