Dzambo 84 Napisano Novembar 2, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Xexexe bice... Zasad je samo 100.000km ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim propelerašima od jednog novopečenog! Cestitam, mislim da sam te video u gradu. El tvoj beli iz patnje, ako je to taj mnogo je lep. LJudi postao sam vlasnik jos jednog BMW-a presrecan sam :D :D :D slike posle :D :D :D juuuuuuuuuhuuuuuuuuuuu Bravo Dzoks, ti si se bas napalio na bavarce, daj slike pa da zalijemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, mislim da sam te video u gradu. El tvoj beli iz patnje, ako je to taj mnogo je lep. 'el misliš na ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da nije taj onaj je R75, mada sam i tog video u Kneza Milosa prosle nedelje, bila su dvojica na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ga dobio, presretan sam bio kada sam ga video onako novog nisam mogao dugo da skinem osmeh sa lica, morao sam odmah da ga provozam........ evo slika... Jednom sekta uvek sekta :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaa koji si ti kralj, nasmeja me do suza ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Novembar 2, 2009 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prevarantu ! A ja mislio auto si kuoio... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 3, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahha Stvarno je prevarant I ja sam mislio da je kupio auto.... No u svakom slučaju, sat je do 00 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Novembar 3, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim propelerašima od jednog novopečenog! Cestitam, mislim da sam te video u gradu. El tvoj beli iz patnje, ako je to taj mnogo je lep. Nije, moj je crveni, skoro kupljen od uff-a. Pandurski je, pa je bio beli nekad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 3, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 'el misliš na ovaj? Baš ti je lep motor; aj' stavi još neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo cika Arakis i ja ugradili alarm i automatsli podmazivac lanca na mog Bendzu ;D Slika nemam jer nemam aparet ,ali Arakis je nesto slikao pa neka on stavi ;D Nego, gde se nalazi CDI na F 650 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Novembar 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika grunfovanja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan A ja se bas pitao gde da turi bocu i ventil...fala vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja se bas pitao gde da turi bocu i ventil...fala vam Od fala nema nista, nego plati pivo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5855 Napisano Novembar 10, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...šta pivo. gajbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nego neske, sta si koristio kao bocu? moze neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanf650 4 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan A ja se bas pitao gde da turi bocu i ventil...fala vam Od fala nema nista, nego plati pivo ;D Hoćeš da platiš ti pivo da ti kažem da ti fali rashladna tečnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Šta gajbu, ma ništa im nemoj platiti, varaju te...Možeš li ti zamisliti Bembu sa umazanim lancem, gumama, felnama...gde to ima, ma nigde. Vaše Bembe su kineski falsifikat...samo stavili nalepnucu BMW! Pravi BMW ima kardan i boxer agregat i tačka! Lažu, lažu te da vreme leći sve možda sidu i tumore al' kineze nikad ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Afriku je bog stvorio!!! Jel tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nego neske, sta si koristio kao bocu? moze neka slika? Bocica je od ulja za menjace za scootere, nabavicu i tebi ako ti treba Šta gajbu, ma ništa im nemoj platiti, varaju te...Možeš li ti zamisliti Bembu sa umazanim lancem, gumama, felnama...gde to ima, ma nigde. Vaše Bembe su kineski falsifikat...samo stavili nalepnucu BMW! Pravi BMW ima kardan i boxer agregat i tačka! Lažu, lažu te da vreme leći sve možda sidu i tumore al' kineze nikad ne! Zemunac, ovo je ozbiljna tema i nema razloga da je spamujes, imas dovoljno prostora da iskazes svoje misljenje u AT vs ST. Hvala! A ja se bas pitao gde da turi bocu i ventil...fala vam Od fala nema nista, nego plati pivo ;D Hoćeš da platiš ti pivo da ti kažem da ti fali rashladna tečnost Necu da ti platim pivo jer sam video pre tebe a danas sam dolio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li mi neko reci gde se nalazi CDI na F 650? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod sedišta bi trebalo EDIT: Greškom stavih sliku reglera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, sve za F650 imaš ovde: http://faq.f650.com/FAQs Jako dobra kolekcija informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neske, trebalo bi da se nalazi ispod mesta za topcase! Znaci nekako iznad reglera u onoj rupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, trebalo bi da se nalazi ispod mesta za topcase! Znaci nekako iznad reglera u onoj rupi Nije tamo, ispod topcasa. Jageru, hvala ti, sjajan sajt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...