Motoholic 2331 Napisano Septembar 30, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Spuštena bočna nožica? Faličan prekidač bočne nožice? Opuštena sajla kvačila pa prva brzina "hvata" pomalo i kada je kvačilo stisnuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to nikada nije desilo, jedno vreme se gasio na dodavanje gasa (ponekad) i problem je bio u karburatorima,ocisceni i nastelovani i nema gasenja vise. Mozda su karburatori mada mi je potrosnja u normali na otvorenom oko 5 u gradu 6 lit. Spuštena bočna nožica? Faličan prekidač bočne nožice? Opuštena sajla kvačila pa prva brzina "hvata" pomalo i kada je kvačilo stisnuto? Mislim da moj BMW nema taj prekidac na copavoj. Kvacilo, tj sajla je OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni se pocelo desavati da mi trza motor pri konstantnoj brzini na 3-4 hiljade obrtaja....i posle jednog cudnog gasenja probam da ga upalim a on ni da zavergla :o :o :o :o prazan akomulator... nekako ga upalim i gas... cimanje isto tako sasvim slucajno na jednom stajanju provalim da mi je regler skoro usijan i cujem se sa joskom on mi izmeri napon i kaze crko' regler....tako da danas treba da odem do njega da mi ugradi jedan kvalitetniji ;D pa da vidimo onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Septembar 30, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lep BMW Screensaver bmw.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da kupim F650ST ali zanima me.. Koja je razlika izmedju F650 i F650ST ? Sta je bolje (ako moze tako da se kaze) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Septembar 30, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D NOV REGLER ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da kupim F650ST ali zanima me.. Koja je razlika izmedju F650 i F650ST ? Sta je bolje (ako moze tako da se kaze) Koliko ja znam nema razlike sem u prednjoj gumi koja je kod ST 18 incha i ima 6 brzina. Samim tim je i nizi! EDIT: Gile evo nadjoh ovde nesto pa sam uporedi. http://www.bikez.com/motorcycles/bmw_f_650_st_1997.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da kupim F650ST ali zanima me.. Koja je razlika izmedju F650 i F650ST ? Sta je bolje (ako moze tako da se kaze) ST je kao street varijanta ili na nemackom straße, kod f650 ili funduro varijante je kako kaze Neske prednja guma 19, ima razlike u bocnoj crnoj plastici ispod rezervoara (koja je kod st mnogo ruzna, samo da se ne naljute ;D), ST ima uzi korman i mislim da nema sipku preko kormana. To je odprilike to. U sustini isti motor! I razlika je u zmigavcima na st su zmigavci izbaceni u odnosu na bocne plastike a na f650 su zajedno izliveni sa plastikama (opet mnooogo lepse) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, a ovde pise da ima 5 brzina! http://www.motorcycle.com/manufacturer/bmw/1997-bmw-f650st-874.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nameravam da kupim F650ST ali zanima me.. Koja je razlika izmedju F650 i F650ST ? Sta je bolje (ako moze tako da se kaze) ST je kao street varijanta ili na nemackom straße, kod f650 ili funduro varijante je kako kaze Neske prednja guma 19, ima razlike u bocnoj crnoj plastici ispod rezervoara (koja je kod st mnogo ruzna, samo da se ne naljute ;D), ST ima uzi korman i mislim da nema sipku preko kormana. To je odprilike to. U sustini isti motor! I moj ima sipku preko kormana, e sad da li je naknadno nabudjena ili ne to ne znam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Octobar 1, 2009 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima 6 brzina onda meni fali jedna! St ima manji vetrobran, manji prednji tocak, malo su plastike drukcije (prednji blatobran ...). Nekih bitnijh razlika nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, posto ja volim i odgovaraju mi veci motori (kao AT rd03) znaci u svakom slucaju bi mi bolje prijao F650 bez "ST" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, posto ja volim i odgovaraju mi veci motori (kao AT rd03) znaci u svakom slucaju bi mi bolje prijao F650 bez "ST" Probaj, pa ces sam uvideti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5857 Napisano Octobar 1, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Gile, tebi jedino Afrika ili ST odgovara prema tvojoj težini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 3, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, tebi jedino Afrika ili ST odgovara prema tvojoj težini... E ako nesketa drzi f650.. mislim da ce i mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi mnogo saveta u vezi BMW motora!!!! Posto sam ljubitelj Honde, teram transalpa, ali me je mnogo smorilo, sto mi se zena penje na vrat u svakoj krivini na duzim putevima. Elem, nasao sam jako interesantnu BMW masinu, oznaka je R 850 RT. Nije ubistvo registracija, a udoban je, pored toga, ispunjenje decackog sna. Kada se kupuje bokser, sta treba da se gleda, i kako da budem delimicno siguran da je masina dobra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 7, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Manje-više je isto kao i ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17173.msg626985#msg626985 Minus ovo za točkove i rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoD 0 Napisano Octobar 9, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda VFR 800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi! mom ortaku koji vozi F650 '95 god. je crkao regler. Da li neko zna gde bi mogao da ga nabavi? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Octobar 9, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Joska, Temerin. http://www.bjbikers.com/smf/index.php?action=pm;sa=send;u=305 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi! mom ortaku koji vozi F650 '95 god. je crkao regler. Da li neko zna gde bi mogao da ga nabavi? pozz Meni je na istom motoru crkao regler i hvala Bogu, Joska ga zameni. Mislim da je zamenio i vwDanijelu, Bobanu, ....(sve F650) pa kad ti i drugar menja promeni i ti.....za svaki slucaj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoD 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Honda VFR 800 VTEC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan I tako razgledao ja motore na moto susretu u Mužlji prošli vikend, i pošto sam uglavnom zagledao K modele pogotovu RT verzije, naidjem na strašan primerak! Na satu 584569 kilometara! Vlasniku želim bar još toliko da predje sa njim!....... Takođe! I ako često pročitam takve želje one ne zavise od onog gore već isključivo od mogučnosti nabavke rezervnih deliva i načina održavanja. Pregaziče on još mnogo km samo dok se budu proizvodili delovi. Primer...Citroen više ne proizvodi rezervne delove za Spačeka ali su manje firme, specijalizovane za određene delove preuzele licencu. Delovi su sada skuplji ali ih ima. Dugmence na komp i poštar vam donese na vrata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Octobar 12, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra raja, Samo da vas obavestim da sam u podforumu Sam Svoj Majstor počeo da pišem uputstvo za održavanje F650GS-a: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41867.0 Završio sam prvi deo; nastavak za par nedelja. Temu ću držati zaključanu da bi celo uputstvo išlo u sekvenci, dakle da ne bude ispresecano komentarima i pitanjima. Ali naravno, pitanja i komentari su dobrodošli, pa sam u Garaži otvorio posebnu temu za tu svrhu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=43178.0 Nadam se da će ovo biti od koristi sekti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Octobar 12, 2009 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sve! Sta reci nego SVAKA CAST na trudu na strpljenju i na preciznosti! Cekamo nastavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Octobar 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Motoholic samo jos da vozim taj motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...