john314 620 Napisano Decembar 20, 2017 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan jos si mlad ..naucices vremenom,imam i ja kineza preso 500 km i otiso spaner lanca radilice ,majstora nigde ali prezivecemo valjda...veliki pozz. ti u bg bar imas majstore a sta cu ja ljakse ...popravicu ga valjda do proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 14, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Poz drugari Planiram da uzmem motor al sam u dilemi,po vasim iskustvima i citanjima po forumu sveo sam pretrazivanje na 2 motora 1.Keeway Supershadow 250 2.Qingqi QM250 Planirma da uzmem polovne jer toliko sam dug Ako ima jos neki sa 250cc recite posto sam nov u ovome i nemam iskustva stim,ne bih 125cc nekako mi izgledaju "mali" Svaki savet dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas sprint challenger 250 nov za 990 Evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 15, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Gde? Naso sam,e sad jel je ok motor,citam plastika ne valja pa bih malo odgovora od vlasnika i jel bolji/gori od gore pomenutih? Promenio Jul 15, 2018 član Pevac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mondial 36 Napisano Jul 15, 2018 Svrati ponekad, 196 postova Motocikl: mondial mct 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ne valja plastika?Pa tu imas par tih lajsni od plastike,bocni poklopci i blatobrani.Plastika ko plastika sve se to lepi ako nesto pukne a za 990 evra tesko da imas bolju ponudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Jul 15, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ko bratu na infu,mora da nadjem jos malo parice za njega ako ne ode do tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Đ 16 Napisano Octobar 2, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i čestitke na otvaranju novog foruma. Za sada ne vozim tj. nemam motor ali sam sve više za nov qj 550 x . uz malo vaše podrške eto me na proleće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Đ 16 Napisano Octobar 2, 2023 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan jbt..pa ovo je 2018.. ne zamerite .. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...