zule 0 Napisano Octobar 20, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pomagajte drugari. Kupujem motor ali ne mogu da se odlucim. Volim kruzere ali su pomalo neprakticni za grad u kome ipak provodim najvise vremena. Do sada sam vozio kruzer 'kineski' od 150 ccm i doslo je vreme za nesto bolje. Sta uzeti. 1. kawasaki kle 500 nov 2.suzuki gs 500 f nov 3. kawasaki er 5 nov Znam malo cudan izbor zbog enduro kle-a ali to su motori koji se meni zaista dopadaju. Moram da naglasim da sam za ove 3 god. koliko vozim motor presao oko 35000 tako da i nemam neko preterano iskustvo. Jos nesto, vozim motor i zimi na minus 10-15 i jedino mi je prevozno sredstvo pa mi treba neki pouzdan i izdrzljiv motor. Imam utisak da GS i ER mozda i nebi odgovarali za zimsku voznju. Hvala unapred na savetima. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 20, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan vozim motor i zimi na minus 10-15 i jedino mi je prevozno sredstvo pa mi treba neki pouzdan i izdrzljiv motor. Imam utisak da GS i ER mozda i nebi odgovarali za zimsku voznju. Hvala unapred na savetima. Pozdrav. KLE definitivno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 20, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Za namjenu koju si naveo KLE je najbolji izbor, samo pozuri jer zbog dolaska Versys-a zalihe su ogranicene... P.S. Sa tri godine voznje i predjenih 35 000 km, ti si presao vise nego pola foruma tako da te molim da ne nazivas sebe pocetnikom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 21, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno KLE,uzimaj i ne misli,zadovoljice sve navedene potrebe..A uz to je dosta bolji motor od druga dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 21, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se KLE-u :wink: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 21, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je KLE najbolji izbor, ipak je on najbolji za niske temperature...dobar je i GS 500 F samo sto je on vise sportski nastrojen..... KLE,KLE,KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Octobar 21, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Za namjenu koju si naveo KLE je najbolji izbor' date=' samo pozuri jer zbog dolaska Versys-a zalihe su ogranicene... P.S. Sa tri godine voznje i predjenih 35 000 km, ti si presao vise nego pola foruma tako da te molim da ne nazivas sebe pocetnikom :wink:[/quote'] Ti trazis savet?? Pa trebalo bi vecina da se pokloni tvojoj odluci i kupi isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 21, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetu. Odluka je pala. Valjda ce me KLE sacekati jos mesec dana posto mi tada leze kinta. Nadam se da necu biti baksuz pa da ne ostane nijedan. :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 21, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Zaista sam mislio da to nije velika kilometraza za 3 god. Na zalost ne poznajem mnogo bajkera tako da nisam imao prilike ni da porazgovaram o tome sa njima. Kakav je naslednik KLE-a ??? Zna li se mozda vec i cena istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 21, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovdje, http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3142 ovo je vec pocelo da se proizvodi umjesto starog dobrog KLE Tako da KLE mozes kupiti samo ono sto je ostalo na lageru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 21, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Bogme stvarno super izgleda. Jedino je auspuh mnogo gadan, sta li im je to trebalo. :evil: Mnogo su poceli da se glupiraju sa dizajnom. Moze li neko da mi kaze koliko kosta u evrima? Ne znam da li bih ga pazario, KLE je ipak tu vec 15 god. i proveren je. Mada opet, sumnjam da bi narusili steceni ugled koji KLE ima. Jos nesto, procitah da ljudi kukaju na kocnice kod KLE-a i ram koji se cudno ponasa to jest uvija u krivinama???? O cemu se tu radi bas me interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan zule, pogledaj ovo http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=3149&postdays=0&postorder=asc&start=15 u principu pogledaj sta je gospodin Polic napisao! (mislim da moze da ti bar malo pomogne) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Prije konacne odluke baci pogled i ovdje http://www.bjbikers.com/index.php?lang=serb&contentid=36 ipak vlasnik motocikla najbolje zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 22, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ajd uzi taj KLE, pa da se vozimo po džombama... ps. Enduraèe su zakon! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Za koju cifru moze da se nadje, a da je u dobrom stanju? Koje god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 22, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Marcony na koji motor mislis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 22, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 22, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da nemam pojma ali ako nov kosta 4800eur. ondah polovan u ok stanju ne bi trbalo da kosta vise od 2500-3000 eur. Samo nagadjam. Pozzz.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Octobar 23, 2006 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi da nemam pojma ali ako nov kosta 4800eur. ondah polovan u ok stanju ne bi trbalo da kosta vise od 2500-3000 eur. Samo nagadjam. Pozzz.......... Pa,otprilike toliko.Pogledaj ove sajtove (nije reklama,samo su i tu oglasi): www.motori.co.yu www.moto-berza.co.yu www.halooglasi.co.yu www.mojauto.co.yu Srecno u pronalazenju motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 25, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Upravo saznah. Stize nova makina za 10-15 dana. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....................... Konacno prelazim na veliki motor. :redflag: :muzbend: :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro...i sta uzimas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zule 0 Napisano Octobar 25, 2006 U prolazu, 26 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan KLE 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Octobar 25, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Nov? Uh, to bih voleo da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1861 Napisano Octobar 25, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super! Cestitam za novu makinu Daj slidze motora cim stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 25, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Iskrene cestitke :kul: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...