thelord 98 Napisano April 17, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za organizatore, da li da ponesemo i neku garderobu za klince iz doma (polovnu) naravno na krs nego ocuvanu a deca nam prerasla. Ne. Mogao si da das za dom u Kulin,i ima posebna tema, al mislim da si zakasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi mi iz Blokova da se nađemo oko 9:15 na OMV pumpi kod Kineza? Ima li zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Sutra je 18-ti, a u nedelju je 19-ti... Kad idemo? Sutra ili prekosutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi mi iz Blokova da se nađemo oko 9:15 na OMV pumpi kod Kineza? Ima li zainteresovanih? evo ja sa lepsom polovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno će i moja lepša polovina krenuti samnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sa kolima pa ako postoji potreba da se neko/nesto prebaci od grada do Sremcice neka me organizatori imaju u vidu.. ili da ne pravim guzvu i da sacekam u Sremcici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ce biti vreme??? Prvi program RTS-a najavljuje lep dan.....a ovako izgleda prognoza za narednih 5 dana..... http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 17, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam sa kolima pa ako postoji potreba da se neko/nesto prebaci od grada do Sremcice neka me organizatori imaju u vidu.. ili da ne pravim guzvu i da sacekam u Sremcici... ici ce i moja supruga kolima i verovatno sa njom neko da snima. Kola se uredno skupe na kraju kolone, tako da nikad nije problem, samo treba najaviti dolazak kolima da se ukomponuje u kolonu. Nema izdvajanja, ovde smo svi zajedno, zajedno idemo i u Sremcicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mirijevci hocete li niz Bulevar?Ako idete niz Bulevar da vas sacekam oko Cvetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tetkascuba 19 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadnem neobavestena, jel se nosi toj deci nesto osim recimo farbanih jaja? Ili mogu Popsiju da napunim mecku sa nekom garderobom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2774 Napisano April 18, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Mirijevci hocete li niz Bulevar?Ako idete niz Bulevar da vas sacekam oko Cvetka. Da tuda prolazimo sigurno samo da se mi dogovorimo kad i gde se okupljamo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rober 25 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd-Vozdovac Motocikl: Kawasaki GPZ500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi, hehe gume su zrele za menjanje, ulje u viljusci lagano ponestaje, kaciga je kineska, a povrh svega nakacili mi i "L" tablicu.....pa sad ako me primate u drustvo da nadjem neki "bagaz" pa da se prikljucim i ja? ;D e sad se setih:mozda sa motorima ne stojim najbolje al` mogu da dam svoj doprinos kombijem.Ako treba nesto da se preveze pre skupa ili za skup javljajte nije nikakav problem.Stoji mi mazga, podgojice se previse 064 9622672 robert Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8618 Napisano April 18, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa Banovo brdo - Rakovica, polazna tacka bazeni. Southend juzni Bg u koliko sati se nalazimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano April 18, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa Banovo brdo - Rakovica, polazna tacka bazeni. Southend juzni Bg u koliko sati se nalazimo? Koliko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano April 18, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bih i ja sa vama. Jel na parkingu ili gde? Kada naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan jel polazi neko mozda sa NOVOG BEOGRADA,pa da se nadjemo negde?? ili mozda kod Sava Centra,i tuda moram da prodjem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan jel polazi neko mozda sa NOVOG BEOGRADA,pa da se nadjemo negde?? ili mozda kod Sava Centra,i tuda moram da prodjem... Juga 9:45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajmo sad jednu generalnu probu da odradimo Okupljanje je sutra u 10, ja cu tamo biti od 9:30, pa bih molio i redare koje je organizaovao NesaXX da se pojave u isto vreme,a drage koleZe i Drugare ocekujemo da pocnu da se skupljaju od 10 sati i tom prilikomj bih Vas sve od srca zamolio da motore parkirate i redjate po uputstvu redara koji ce za ovu priliku biti okiceni narandzastim prslucima, kako ne bi doslo do zabune ko sta treba da radi i gde, jer ce nas biti poprilicno Na licu mesta ce biti podeljeni zeleni fluorescentni prsluci sa nasim logom za sve ucesnike-vozace, na zalost imamo ih samo 90.Organizovana povorka krece u 11 sati sa platoa ispred gradske skupstine, a za ovu priliku smo dobili i policijsku pratnju, a redari ce se brinuti o tome da nam semafori ne iseku svecani defile do doma i dece u Sremcici Za one koji su se najavili da ce usput da nam se pridluze iz opravdanih razloga, zbog male dece i liturgije apelovacu da se samo prikljuce kraju kolone, da se ni u jednom trenutku ne narusi harmonija grupne dobro organizovane voznje, jer ce kamere sve beleziti pa da ostavimo st bolji utisak na sugradjane Po dolasku u dom u Sremcici, opet cemo se svi parkirati po uputstvima i navodjenjima redara, a potom ce nam biti podeljena i jaja ukrasena sa nalepnicama.Sto se tice poklona za malisane, u dogovoru sa direktorkom Marijom Bilbijom utanaceno je da se iskljucivo nose ukrasena jaja od kuce, jer dom ima trenutno potrebe za zavrsetkom metalne ograde, dodatnim krevetima i video nadzorom. Posle druzenja i kuckanja sa najmladjima u svecanom defileu i pod pratnjom policije i nasih drugara redara nastavljamo put Stenke gde se iskljucujemo, pa ko zeli i ima vremena ovde nastavlja druzenje, a ko mora odavde nastavlja dalje Pored prsluka bice obezbedjenje i nalepnice i ramovi za okvir tablica, pa ko zeli moci ce da ih pazari na licu mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa Banovo brdo - Rakovica, polazna tacka bazeni. Southend juzni Bg u koliko sati se nalazimo? Koliko? Pa recimo neko okvirno vreme neka bude 9:30. Dok se svi skupimo, doci ce vreme da se krece dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li sad neko spavati nocas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa balonima? Jel da se kitimo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan jel polazi neko mozda sa NOVOG BEOGRADA,pa da se nadjemo negde?? ili mozda kod Sava Centra,i tuda moram da prodjem... Juga 9:45 Moze li blizi info, gde kod Juge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 581 Napisano April 18, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna vest je upravo stigla, a to je da su pregovori sa sekretarijatom za saobracaj urodili plodom i da smo od njih dobili zeleno svetlo i podrsku za akciju skretanja paznje i prevenciju nesreca na putu Dobili smo nekoliko hiljada flajera od sekretarijata za gradski saobracaj.Flajeri su obostrano stampani, i namenjeni su prvenstveno vozacima automobila sa slikom u retrovizoru i skretanjem paznje da i mi postojimo na drumu, ali i sa porukom motociklistima da ne voze bez zastitne opreme i da brzinu prilagode uslovima puta, pa cemo sutra krenuti u prvu akciju raspodele flajere. Ideja je sledeca, sutra cemo se raspodeliti u nekoliko manjih grupica od po 3-5 motora koje cemo uredno parkirati u okviru raskrsnice, tj. na trotoaru vodeci racuna da neometano tece saobracaj, ali i protok pesaka van ulica, a mi cemo iskoristiti trajanje crvenog svetla da vozacima i automobila i motora podelimo flajere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan jel polazi neko mozda sa NOVOG BEOGRADA,pa da se nadjemo negde?? ili mozda kod Sava Centra,i tuda moram da prodjem... Juga 9:45 Moze li blizi info, gde kod Juge? Kod perionice, tehnickog pregleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...