Jump to content

Moto Zajednica

Uskrsnja akcija NACRTAJ OSMEH - 19 april, Beograd

Recommended Posts

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

Ja cu se potruditi da dodjem do Skupstine pa da zajedno odemo do Sremcice.

Nakon toga bih morao kuci jer uvek provodim uskrs u krugu porodice.

I opet ces da propustis suljpa!  ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Pre par dana upoznam na semaforu tipa na motoru, produzimo napred uz Bulevar, svratimo na pice.... Tu se bolje upoznamo, zove se Zamba, dolazi iz Brazila  i vozi jedan od skupljih, ako ne i najskuplji motor u Beogradu. Ispricao sam mu za nasu akciju, tako da svracam po njega, i dolazimo zajedno....

Zanba moze da dodje samo ako vrati rogove na kacigu ;D ;D ;D

• Drug član, 1715 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja cu ipak morati da vas jurim negde usput. Nema komentara oko satnice u vezi mog prethodnog posta.

Posto deca imaju prvenstvo prolaza, termin koji se sam nametnuo je vreme koje su nam savetovali i zamolili da ispostujemo direktorka i vaspitaci doma, jer je to perior koji je u domu planiran za aktivnosti druzenja i razonode  ;)

Evo i novih lepih vesti  :);):)  upravo sam se cuo sa Pablom koji mi je potvrdio da ce do petka biti spremni fluorescentni prsluci sa nasim logom, svi cemo dobiti zelene prsluke, a redari "nandzaraste" -njih 10, a ko bude zeleo da prsluke zadrzi za uspomenu i koriscenje i posle Uskrsnje akcije moci ce da ih dobije za 400 dinara  ;)

Ako sve bude po dogovoru, do akcije ce biti gotovi i flajeri koji skrecu paznju i motociklistima i automobilistima na najcesce greske koje se mogu izbeci kako ne bi doslo do ne milih situacija, a trebalo bi da iz stampe izadju i nalepnice pa ko bude zeleo, mocice da ih pazari u nedelju  ;):)

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW F800GS Adventure

Evo i novih lepih vesti  :);):)  upravo sam se cuo sa Pablom koji mi je potvrdio da ce do petka biti spremni fluorescentni prsluci sa nasim logom, svi cemo dobiti zelene prsluke, a redari "nandzaraste" -njih 10, a ko bude zeleo da prsluke zadrzi za uspomenu i koriscenje i posle Uskrsnje akcije moci ce da ih dobije za 400 dinara  ;)

Ako sve bude po dogovoru, do akcije ce biti gotovi i flajeri koji skrecu paznju i motociklistima i automobilistima na najcesce greske koje se mogu izbeci kako ne bi doslo do ne milih situacija, a trebalo bi da iz stampe izadju i nalepnice pa ko bude zeleo, mocice da ih pazari u nedelju  ;):)

kupljeno!

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.

Uhh zar mora da nosimo te prsluke  >:(  koliko sam video na tvu za wikend nam se loshe pise sto se tice vremena... Oblacno i povremena kisha  :'(

A hoce li biti nosaca tablica i nalepnica?

I to se moze organizovati, to jest potrudicu se da i deo tih opste potrebnih sitnica bude u nedeljeu u ponudi za one kojima treba i zeleli bi da pazare  ;)

@ Biker Boy

Nemoj da brigas za vreme, u subotu ce mozda malko kisiti, a u nedelju ce dan biti ko stvoren za voznju, pa pored ovolikog broja i pozitivne energije ne postoji uragan i talasi koji bi nas mogli zaustaviti  :)

A sto se tice prsluka, , bicemo jos uocljiviji i svima cemo i na ovaj nacin pokazati koliko smo dobro organizovani i disciplinovani i dati im jos jedan razlog da o nama pricaju sa osmehom na licu  :)

• Sensei servis, 347 postova
  • Motocikl: "viljuske"...al' na kardan!

ih... nisam u BGu u nedelju  :(

ih bre Vukane..po ko sad da pravi filmic!?  ;D  ;D

vidimo se u nedelju...

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

A hoce li biti nosaca tablica i nalepnica?

I to se moze organizovati, to jest potrudicu se da i deo tih opste potrebnih sitnica bude u nedeljeu u ponudi za one kojima treba i zeleli bi da pazare  ;)

@ Biker Boy

Nemoj da brigas za vreme, u subotu ce mozda malko kisiti, a u nedelju ce dan biti ko stvoren za voznju, pa pored ovolikog broja i pozitivne energije ne postoji uragan i talasi koji bi nas mogli zaustaviti   :)

A sto se tice prsluka, , bicemo jos uocljiviji i svima cemo i na ovaj nacin pokazati koliko smo dobro organizovani i disciplinovani i dati im jos jedan razlog da o nama pricaju sa osmehom na licu  :)

Odlicno!

Zahvaljujuci Gremlinu, Vuja kao pr manager AMS i moja malenkost kao project manager akciej NACRTAJ OSMEH  :) ] u jutarnjem programu Studija B najavljujemo akciju koju BJB druzina sprovodi u subotu i nedelju  ;)  sa Sanjom Lubardic-voditeljkom jutarnjeg programa je dogovoreno da se pojavimo sa kacigama, emisija ide uzivo, pa ko zeli moze moze nas gledati u periodu posle 10:30  ;)

• Zainteresovan, 655 postova

Bio sam prosle godine, sve je bilo vise nego odlicno pocev od organizacije, atmosfere i same cinjenice da svojim dolaskom dajete svoj doprinos ovakvoj akciji.

Ovo se ne propusta definitvno.

Vidimo se u nedelju da svi zajedno ponovo nacrtamo osmeh divnoj deci iz Sremcice  :) :)

• Svrati ponekad, 477 postova
  • Motocikl: GS 1150

Hotel  YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje...

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Pre sat na B92, Pablo najavio akciju. Svaka cast na ideji i organizaciji!!!!!!!!!! Nadam se da cu stici. Pozdrav

• Zainteresovan, 649 postova
  • Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300

Hotel  YU, 09,45 ko hoce, a iz kraja je, sireg, uzeg,,,odatle smo kretali zimus za Sremcicu, proletos, Glogonj, Rudnik, idemo dalje...

+1

• Svrati ponekad, 477 postova
  • Motocikl: GS 1150

Pre sat na B92, Pablo najavio akciju. Svaka cast na ideji i organizaciji!!!!!!!!!! Nadam se da cu stici. Pozdrav

moze snimak neko da okaci

• Svakom po zasluzi, 12429 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sad sam ih gledao na Sudiu B, Saxija i Vuju...baš su lepo pričali, a tek što su fotogenični...k'o Sofija Loren ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja