vitez_koja 30 Napisano April 24, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Da, da a taj momak sam ja. ;D ;D E, pa Kojo, moramo da se vidimo i popričamo... Sta sam sad uradio!? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, da a taj momak sam ja. ;D ;D E, pa Kojo, moramo da se vidimo i popričamo... Ma sta ima da pricate kad ti to ne bi smeo da vozis motor nista ne valja ko njegov prosli uzo da ga provozam kad ono oce zadnja guma da pretekne prednju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8619 Napisano April 24, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a nesto i od vanje i mene ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 24, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam sad uradio!? ;D Ništa... Duguješ mi motor... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...