raskosur 22 Napisano April 4, 2019 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za servisera Zareta iz Marinkove Bare, po mom misljenju decko koji je pre svega jako kulturan, pismen i jako dobro upucen za Yamahu ciji je i ovlasceni serviser. Po mom misljenju naslednik Spaleta. Ne prepoznajem svoj motor posle servisa koliko je sve uradjeno kako treba. Servise radi po knjizi i ne palamudi kao mnogi aljkavi majstori sa kojima sam se susretao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od servisera u Srbiji da kupuje na aukcijama polovne BMW motore K-serije (100 i 1100), 2- i 4-ventilske boksere, i da se kod njega mogu naći polovni dijelovi? Najviše me interesuje za K1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano April 13, 2019 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan On 8.4.2019. at 9:49, FFBikerSar je napisao: Ima li neko od servisera u Srbiji da kupuje na aukcijama polovne BMW motore K-serije (100 i 1100), 2- i 4-ventilske boksere, i da se kod njega mogu naći polovni dijelovi? Najviše me interesuje za K1100 Iza pokojnog Džerija je ostala velika BMW zaostavština uključujući i nekoliko starijih motora, sve će otići u Sloveniju koliko sam načuo, tako da će se neko tamo time baviti, ili već jeste. U Srbiji nije bilo osim njega i pitanje je hoće li ikad, niko nije bio zainteresovan da preuzme, odnosno, otkupi nasleđe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano April 13, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ostaje mi samo Zlatko iz Kastel Starog (sada Solina)... Doduse on je vjerovatno najbolji za BMW u cijeloj ex-Yu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rauš 15 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1100GS, Honda CBX 1000 BIG SIX Prijavi odgovor kao problematičan On 4/13/2019 at 9:23 AM, đunta said: Iza pokojnog Džerija je ostala velika BMW zaostavština uključujući i nekoliko starijih motora, sve će otići u Sloveniju koliko sam načuo, tako da će se neko tamo time baviti, ili već jeste. U Srbiji nije bilo osim njega i pitanje je hoće li ikad, niko nije bio zainteresovan da preuzme, odnosno, otkupi nasleđe. DJunta znao sam se sa Dzerijem odlicno, zvao sam suprugu i receno mi je do godinu dana nece nista prodavati od delova i motocikala a mozda i dok je ona ziva. Takav odgovor sam dobio pre 15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 14, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Takav je običaj koliko sam upoznat, da se od pokojnika ništa ne prodaje il poklanja godinu dana od smrti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4182 Napisano April 15, 2019 Ne silazi, 6546 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je tema o servisu, gde nužno spadaju i delovi, Džerija sam sreo jedan jedini put otišavši sa klijentom po brdo delova, uzeto bukvalno 4 šrafa. Kupio sam sebi u nekoliko navrata nove delove i to dosta davno, upućivao ljude na njega kad je bilo stani pani, osim pojašnjenja paše nepaše, ništa više. O pokojnicima sve najlepše. Preneo sam informaciju dobijenu od poznanika, pomenuta je i neka cifra. Pokojni je bio Titov oficir JNA, porodična odluka je šta će i kako će. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano April 25, 2019 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав друштво! Неки ваљан сервис у Новом Бечеју или околини, нпр Петровграду(зрењанину)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano April 25, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta treba da se radi i koji je motor u pitanju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 2 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nešto o servisu u Milutina Milankovića 1 na NBG? Dobijam preporuke za njega, ali kad gledam po forumu i internetu, kao da ne postoji. Da li radi dobro? Da li poštuje rokove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 2 Napisano Maj 7, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Servis pored boša..iza bolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 7, 2019 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Болнице? Која болница? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Maj 9, 2019 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan On 8.4.2019. at 9:49, FFBikerSar je napisao: Ima li neko od servisera u Srbiji da kupuje na aukcijama polovne BMW motore K-serije (100 i 1100), 2- i 4-ventilske boksere, i da se kod njega mogu naći polovni dijelovi? Najviše me interesuje za K1100 Ima na eBay delova za tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Maj 9, 2019 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, znam za to, isto polovni kod Engleza - Motorworks. Ali ponekad se nesto i ne moze naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 9, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Teško se to nalazi. Jedno od rešenja su pijace oko Graca i Beča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EnduroFun 2 Napisano Maj 16, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, to je to sa slike. Bio sam prema velikoj preporuci, u 10 dana sam 3 puta navratio rekli su mi da dečko koji radi motore nije tu i niko ne zna gde je. Dobio sam i neki broj na koji se niko ne javlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shone1 1 Napisano Jun 16, 2019 U prolazu, 24 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility 50cca 4T Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jel moze neko da mi preporuci majstora za Kymco Agility 4t 50cca u Novom Sadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 9, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Da li znate dobar servis za BMW motore u Beogradu i okolini (Ne mora da bude u BG ako je dobar). Zeleo bih da uradim redovan servis i da mi pogleda motor. Vozim 650 CS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zar u njemu nije motor od Aprilije, tj Rotax? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Jul 9, 2019 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Isti kao i u F 650 GS, samo što za finalni prenos ima kaiš umesto lanca. Sve ostalo je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Jul 9, 2019 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, ROTAX za Apriliju je drugačiji u odnosu na BMW, pa je zbog toga BMW pouzdaniji motor... Evo teme BMW vs Aprilja Ja bih se ipak drzao servisera za BMW, s obzirom da je motor samo jedna od komponenti motorcikla...Imamo i kočnice, diskove, kais, struju itd koju bi prekontrolisao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 9, 2019 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro se otvara novi i lincencirani BMW servis. Otvara ga naš kolega koji već godinama drži ovlašćeni servis u Moskvi. Verujem da će objaviti vrlo brzo da je počeo sa radom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6068 Napisano Jul 9, 2019 Drug član, 4151 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Alexandar Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jul 10, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan On 14.6.2018. at 23:59, abarth_maniac je napisao: Nisam do sad gledao ovu temu. Ako nekome treba nesto, radim u NS. Nije mi osnovna delatnost (jos uvek), radim u garazi od 35 kvadrata. Alata imam jer sve sto ne ode na klinca odlazi na kupovinu alata. Bavim se ovim poslom 20+ godina, inace apsolvent (vec duzi niz godina jer dobih ponudu na 4. godini koju nisam mogao da odbijam) motora i vozila na FTNu. Ima ljudi sa foruma kojima odrzavam motore, cak sam sa nekima i isao da im pomognem prilikom kupovine. Najveci problem je u tome sto se i kod mene ceka, nazalost. Uvek ima par motora, a ja radim pedantno a to trazi mnogo vremena. Kad nekome gori, onda se resava brzo, ali u tom slucaju musterija postaje segrt i dolazi tad kad sam rekao. I dozvoljavam mladim (po stazu) momcima i devojkama, da sednu i gledaju, da nauce sami neke osnove. Makar mali servis da urade. Niti se hvalim, niti nesto reklamiram, volim da sa ljudima radim na drugarskoj osnovi, ali su majstori za dvotockase u deficitu, pa mozda nekome znaci ova informacija. Imaš li iskustva sa BMW R1100S. Pregled zbog puta. Uzeo ga iz uvoza prošle godine. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6010 Napisano Jul 10, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Osnovni pregled nije nikakav problem. Ako bude potrebe da se odradi nesto specificno za BMWa, onda cemo proslediti motor ljudima koji se bave vise BMWovima nego japancima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...