milomir22 3541 Napisano Februar 20, 2015 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike da cu terati kod Todorovica, ne volim te zauzete majstore, ali onaj koji nema guzvu, najcesce i ne vredi mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxim650 0 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ko moze da mi dobro sinhronizuje v-stroma 1000? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxim650 0 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da je mnogo nezgodan za podesavanje Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrack 16 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan ^ ^ Samo 1 majstor. 063 697 094 Boris 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxim650 0 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 15, 2015 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam stroma 1000 8 godina, u ekipi je bilo nekoliko komada. Svo smo ih servisirali kod naseg drugara Mileta Kalca u Kraljevu. Covek im texu i ja nisam mogao da prepoznam motor posle sinhronizacije Mile 063351251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa drugarom juce bio u Balosavi, sve po propisu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 17, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima informaciju o prodavnicama, servisima i snabdevenosti moto opreme u Crnoj Gori. Posebno me zanima u Podgorici. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 18, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti kazem da imam musterije iz CG koje potegnu cak do Beograda do mene da pokupuju opremu jer im se to vise isplati nego tamo pazare - da li ti je dovoljno objasnjenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 18, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Sinhronizaciju mozes uraditi i kod Miloša Kanje, Jakova Galusa 4D, Jajinci, dečko ima i dijagnostiku (TXB) i aparat za ispitivanje i pranje dizni, korektan i pošten. Tel 062 277 697 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Maj 19, 2015 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi preporuka za dobrog majstora za skutere (motore) iz Smedereva - prodao sam svoj tunirani CPI u SD ali mi se kupac žali da ga zadovoljstvo mnogo košta (mali je prilično žedan kada je ruka "u grču"). Hoću da mu pošaljem manji karburator i komplet dizni za štel (treba i da se malo popusti kvačilo), ali da se to uradi ljudski kako ne bi zalepio zbog loše smese. Znači, samo provereni a ne "priučeni"...please!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sretenovicue 0 Napisano Avgust 27, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Užice Motocikl: Honda CRM 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima broj od majstor Pere iz Cacka?pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Avgust 27, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan mozes mu ovde na forumu poslati PP- pero rep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 28, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan 032/333201 ILI 065/6127000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada-S 0 Napisano Septembar 4, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel ima neko preporuku za srevisera u okolini Smedereva (u krugu do 50 km)? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Avgust 8, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi spisak najboljih majstora za motore u KG. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Avgust 8, 2016 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, to ti je jako nezahvalno pitanje, jedan ce ti reci jednog, drugi nekog drugog, a napljuvati ovog prvog, itd. Licno sam imao losa iskustva sa nahvaljenim likovima sa ovog i drugih foruma, najbolje da ti damo imena, a ti sam odluci. Koji motor popravljas i sta mu fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Avgust 21, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo mi je za ciscenje karburatora na Kawasaki Eliminator EL 250 1995. Ali svejedno me zanima koji su najbolji majstori. Mislio sam da bi bilo dobro da ako jedan nesto ne moze da resi obratim se i drugom, trecem itd koliko god dobrih majstora u Kg da ima.. ne znaju svi sve. A i ne zele svi sve da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 15, 2017 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte nekog ko moze da mi proveri i nasteluje karbove na zephyru, a da nije zauzet sa pricom da moram da cekam mesec dana! Treba mi nesto u utorak, sredu, Beograd. I naravno po razumnoj ceni. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano April 15, 2017 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan I ja jurim nekog krštenog u Beogradu da mi našteluje karbove na Hondi. Ako dodješ do nekog postavi ovde da mogu i ja da ga kontaktiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 15, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bokilić, preporuka. Ne radi doduše punom parom jer je nedavno imao ozbiljnih zdravstvenih problema. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 17, 2017 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Krle u zemunu, ševina 5, ja sam prezadovoljan, majstor picajlzla, sve sto moze da se uradi sigurno ce biti uradjeno. Tel:0638325291.cijena razumna. STenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Znate li da li je dr scuba atkivan i dalje na forumu? Ako moze broj telefona ili mejl, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Januar 8, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 8.8.2016. at 15:05, webber_kg je napisao: Treba mi spisak najboljih majstora za motore u KG. imas Pedju u malim pcelicama....posten 100 posto i veruj doktor za karburatore ali bas...imao sam i ja el 250 i dva puta ih je vadio iz mrtvih jer su mi drugi doduse na putu sjebali .. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Januar 11, 2018 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 8.1.2018. at 13:32, srbenda je napisao: imas Pedju u malim pcelicama....posten 100 posto i veruj doktor za karburatore ali bas...imao sam i ja el 250 i dva puta ih je vadio iz mrtvih jer su mi drugi doduse na putu sjebali .. Ok, hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...