bobmaxx 6 Napisano April 6, 2011 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos i najprijatnije iznenadjenje za mene Bmotobgd tel je: 064/374-7951 dobar glas daleko se chuje... brojevi su promenjeni 060 / 374-7951 i 064/ 037-6720 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je broj telefona Joske iz Temerina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, zna li neko nekog majstora u Borci? Skuter Sprint Classic nece da upali na starter (na kurblu pali), pa da pogleda. Nemam dozvolu, pa ne mogu da se vozikam po gradu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 13, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan treba mi dobar majstor u Novom sadu i u pitanju je honda vf750f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 15, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan treba mi dobar majstor u Novom sadu i u pitanju je honda vf750f ako ga nadjes javi i meni,ne mogu nigde da nadjem ko ima kljuc za dotezanje tj stelovanje opruge amortizera !!! Inace paja je iz ns-a i ok je majstor 061/1445481 jbg samo nema taj kljuc sto meni treba inace na forumu on je paja021 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igoritza 11 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko majstor Baneta sa Makisa ? trebao bi mi hitno njegov kontakt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Decembar 23, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel zna neko sta se desava sa Keeway servisima u Beogradu. Nisu vise na Batajnickom, na sajtu i dalje stoji to. Gde su sada, dajte neki kontakt telefon, adresu, gde im je servis a gde prodavnica? Vrlo su neazurni na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel zna neko sta se desava sa Keeway servisima u Beogradu. Koliko ja znam još pre 2 god (imali su neki požar) su preselili sve kod Mass-a u Jovanke Radaković i tamo im je sad i magacin i servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuba75 0 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima i hvala na ovome para vredi....... potrebna mi je preporuka iskljucivo ko je pedantam majstor i elektricar i to bas za Honde ili preciznije Honda-hornet CB600,2002god.treba da se utegne ceo servis ulja i filtera i par sitnica oko elektronike.....pozdrav i HVALA.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno obavestenje MOTO SERVIS U SMEDEREVU 0641234064 BUBI EXTREM, suzukisti su mu omiljene musterije hi hi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan3595 438 Napisano Maj 2, 2012 Svrati po nekad, 360 postova Lokacija: Leskovac-Lausanne Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko broj telefon jednog majstora u Nisu vrsi ispravljanje aluminijskih felna za motore, znam mu samo nadimak "Harley"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna majstora Zvonka , sto je radio u Honda Boleč, ne mogu da nadjem njegov telefon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ga ja, moj mnogo dobar drugar. Saljem ti broj na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PicVajZ 20 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa Moto Fan servisom. Su OK momci ili da zaobilazim? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 4, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da vam preporucim Marko iz Visnjicke ulice, upoznao sam ga kada sam uzeo svog koreanca. Decko stvarno bije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lychobeznik 0 Napisano Januar 18, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Kisac Motocikl: Yamasaki Sky 50 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko broj od Misike iz novog sada? ovaj broj je nepostojeci sto pise na temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 271 Napisano Maj 10, 2013 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan GORAN MOTOFAN U YBC-u covek koji mi je izasao u susret za slavinicu,membranu....sve preporuke i sjajna saradnja sa Goranom (0653563463) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 27, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Molim admine da otvore temu Bokilić - Nova Pazova. Napisao bih par reči a nema ga u ovoj sekciji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ниси ти, друже, погледао како треба: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52324-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%9B/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrack 16 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 18 postova Motocikl: ...lep Prijavi odgovor kao problematičan Skoro dve godine pratim ovu temu i isto toliko se kanim da napisem i ja koju rec...ali ko sam ja da sudim. No, evo ... ipak, necu mnogo da k.njam, a mogao bih. Sva imena i osobe u nastavku navedene NISU izmisljene i upotrebljene su u svrhu samo i iskljucivo lakseg zivota. Navescu samo osobe sa kojima imam licnog iskustva, dakle ne cuo, video, kaze mi komsija i sl. UPOZORENJE: Svi koji se nadju uvredjeni neka se pozabave sobom, a ne ovom porukom.....to ce biti bolje za njih same. Nakon BROJA motora, a i kilometara, nekoliko guranja od 100m do 10tak kilometara, servisiranja od rolnica i kaisa, pa do karburatora, bobina, klipa, hilzni, blokova....dosao sam do zakljucka: 1. Da postoje SERVISERI motora, dakle majstori zanata i MONTERI delova, dakle osobe koje polovni ili novi deo u najboljem slucaju po nekom *uigranom scenariju* montiraju, a ne retko i po prvi put isprobavaju svoje montersko umece na musterijinom motoru. *UIGRANI SCENARIO = download uputstva sa neta, prvi put se namucis manje ili vise, zahvat uspe, zapamtis kako se radi i dalje ide kako si naucio u prethodnom pokusaju. 2. Da medju i jednima i drugima postoje oni kojima je postojanje u svetu motora Bogom zagarantovano i mogu da se ponasaju kako god zele i sve ce im biti oprosteno, zatim da postoje oni koji su i sami sebi odvratni ali nista ne mogu da promene jer je bolest uzela maha i oni koji dokazuju svojim znanjem ko su i sta su, smireno i kroz salu.....bez potrebe za drekom, arogancijom i ostalim nuspojavama koje su svima potrebne bas kao prst u nosu. I pre nego pocnem dodao bih i definiciju reci SERVIS MOTORA (vanredni, posto ovde ne govorim o redovnom), barem onako kako je ja vidim.... Dakle SERVIS MOTORA = detekcija kvara> nalazenje uzrocnika> popravka uzrocnika / zamena UKOLIKO ne postoji nacin da se originalni deo popravi bez ljudskih maloum(n)otvorina> testiranje> dodatno testiranje> dodatno dodatno testiranje> isporuka musteriji. No, atributa i prideva moze biti jos mnogo, a ja rekoh necu mnogo da k..... Moja lista izgleda ovako, a redosled je po istoriji uradjenih servisa: 1. Bokilic -- Servis se nalazi u Novoj Pazovi da ne bude nedoumice koju sam ja imao da li je covek u Svilajncu ili Novoj Pazovi. Covek je majstor, zna sta trazi i zasto trazi. Postuje dogovor i ima prijateljski pristup musteriji. 2. IgorXT -- Majstor za ono sto zna da radi. Ono za sta nije siguran kaze. Napomena: ne postoji bolja osobina od ove, sami razmislite zasto. Prijatan je i postuje dogovor. 3. MotoFan -- Los monter. Jako nezgodna kombinacija. Prijatan za uz kafu. 4. Rade Kocka -- Kada sam video nastup nisam ni hteo da servisiram motor kod njega. 5. Moto Davor -- Skup monter rezervnih delova. Do 12 mrzi sebe, posle 12 ceo svet. 6. Moto Klinika M.M. lug -- ne znam ni da li je monter ni da li je serviser jer nista nisam radio kod njega. Ima groblje motora, zgodno za polovne rezervne delove. Inace neodgovoran i ne postuje vreme. 7. Sinisa Tahograf servis, nama interesantan zbog sajli -- Dobar majstor koji nudi kvalitetan proizvod (mozda i kvalitetniji od Bobana sajle). Raspolozenje mu je malo sareno, ali nikada da bi mi toliko smetalo da odem od njega. 8. Bugarski -- Nedostaje mu nekoliko stavki iz definicije SERVIS MOTORA da bi bio majstor. Imam pozitivna iskustva sa odnosom prema musteriji iako ima i drugih navoda. ______________________________________________________________________ Zakljucak: Moj motor / motori ce ici SAMO kod Bokilica i IgoraXT. Ostali....vezbajte, bice bolje, mozete vi to. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakar 3 Napisano Avgust 25, 2013 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan cao, da li ima neko da zna telefon plasticara iz zemuna, decko radi desno od ugrinovacke neka ulica blizu neke skole, (mozda i groblja)kuca prljavo roze boje pa se prodje kroz neki ulaz u dvoriste ima radionica sa leve strane, cini mi se da rece da je ovlascen za aprilia skutere ili piaggo, preko motodavor, vario je neku plastiku prednjeg blatobrana, pa pukla pa da reklamiram, hvala i pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Septembar 25, 2013 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Vlada 061 1846568 . To ti je na Gardosu blizu groblja iza skole Nada Dimic. Poslato sa Pustolophone-a pomocu Tapa talk 4 Beta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
streetbiker 481 Napisano Octobar 10, 2013 Svrati ponekad, 443 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prikačio sam ažuriran excel sa svim dosadašnjim izmenama. moto servisi.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 15, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo jel mozes da ga snimis u starijoj verziji xls-a? ja imam xls 2004, pa ne mogu da vidim. pozz kromanjonac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlo Gambino 79 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd NBG Motocikl: Yamaha XTZ 750 ; Husqvarna TE 610e, RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, prikačio sam ažuriran excel sa svim dosadašnjim izmenama. moto servisi.zip ... E ovaj covek je cudo Svaka cast streetbiker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...