mnogo-brzzz 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan razmisljam se. posto su prihodi novca vec pri kraju, a treba da se odradi jos par stvari na motoru... tako da tesko ce biti za neki drugi top, makar i ovaj iz Ade. tako da sam stavio i opciju orvaranje fabrickog lonca. on je od prohroma ceo, kako se meni cini. tako da ce trebati i varenje za prohrom na kraju. a mene zanima jel neko radio to vec? kako se cuje motor posle? jel ide dobro? jel se cuje dobro? jel bude zvuk kao neki protocni top...kakve budu razlike izmedju ovog topa otvorenog skroz, i onog iz ade. na primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre posle Ovo je sto se tice zvuka,ja imam leoVince auspuh i tripujem da ide brze kad je skroz otvoren,bez prigusivaca. Potrudio sam se da nadjem klip kad lik vadi taj prigusivac, ali bezuspesno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano April 6, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dodji kod nas i Mikelevw ce ti prepraviti na skroz protocan.Pa da grmis ko nas dvojica!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hah! mogli bi to, da se cuje ko njegov dominator. a ovaj sa snimka se lose cuje. nista posebno. treba mi nesto mnogo da grmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 7, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da li je iko otvarao fabricki auspuh na svom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 7, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na z 750 evo ti link pa slusaj mnogo je bucniji ovo je na gas na 7000-8000 O/min uradjeno je sledece otvoren je top iza klapne na loncu i skinuta je klapna , a iz lonca je izvadjen katalizator..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio do jednog servira. BATA SPORT AUSPUff. covek radi auspuhe za trke,... svasta. kaze da moze da mi ovaj mot iskasapi, po varovima fabrickim da ga isece, i da pocupa sve iznutra. ali kaze da postoji problem. jer ne zna da li je neka sonda u sredini zavarena za top tako da moze da sve pocupa i kad dodje do ne pristupacnog dela. nema dalje. onda to mora da ostavi i to nije posao onda. a ja sam konto da sve povadim iznutra. stvarim perforiranu cev. (mitraljez) okolo azbestnu vunu, i izolaciju kakva vec. i zavarim opet prohromom nazad. da izgleda sve kao fabricko, samo sto ce biti protocan. on mi kaze da bi to kostalo 10, 15e. samo ne moze da mi garantuje da moze sve da povadi, i da stavi tu izbusenu cevku. e sad. stvarno nisam pametan sta da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta da radim za topcinu? ajaoj sta da raaaadiiiimmmmm????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sine 12 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ne budi kukavica idi tog majstora i rasturaj,nemas sta da izgubis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mnogo-brzzz 0 Napisano April 8, 2009 U prolazu, 28 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan reko je covek da ne zna oce li moci da se otvori skroz. sta ako dodje do pola i onda ne bude mogo. onda mogu da bacim top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano April 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan reko je covek da ne zna oce li moci da se otvori skroz. sta ako dodje do pola i onda ne bude mogo. onda mogu da bacim top... Onda neka bude poluotvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...