Mikka 431 Napisano April 2, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Trailguard Suit # schoeller® Dynatec™ outer material # Dynatec™ and Cordura® Stretch offer maximum freedom of movement when riding # Built-in mesh lining regulates body temperature # Large 3M™ reflective panels # Removable NP protectors for the back, shoulders, elbows, hips and knees (three height positions) # Sealed windproof zips # Removable wind and waterproof GORETEX ® insert available separately # Adjustable belt and Velcro strips on the jacket waist, pant waist, collar and ankles # Width-adjustable at the wrists # Wide variety of pockets (some waterproof) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano April 3, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rado bi ga posedovao... ali nejde uz Yamanu Kolko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja, sto ne ide uz Yamahu? kako li tek onda kupujes recimo fotoaparat, mora da ide uz yamahu :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa americkog BMW sajta: jakna 269 USA $ i pantalone 179 USA $. Evo linka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 3, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Sa americkog BMW sajta: jakna 269 USA $ i pantalone 179 USA $. Evo linka. Hmm, to su cene ulozaka, jakna je 639$, pantalone 399$... dosta smo mastali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 3, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Uh, tacno... moja greska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano April 4, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni se svidja, sto ne ide uz Yamahu? kako li tek onda kupujes recimo fotoaparat, mora da ide uz yamahu :D:D Ma ne slaže mi se po bolji A nekako mi i jeftino Morao bi da kupim il 5 il nijedno! ;D Fotoaprat ne kupujem, njega uvek dobijem na poklon od drugara iz Slovenije ;D A poklonu se u ;D ne gleda! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis JR 1 Napisano April 6, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja, ali je mnogo skupo (ali mora da je mnogo dobro...). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...