dcNiko 157 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Dakle vaša iskustva - da li sužavati pantalone za motor? Imam pantalone koje su mi velike, i imao sam nameru da ih suzim. Međutim sada mi se čini da nije baš pametno sužavati ih, jer ne znam da li je moguće napraviti tako dobar štep kao fabrički, koji ne bi propuštao vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 1, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo to shto si rekao, nego kada suzish pantalone (mislim na nogavice) vishe ce se zatezati preko kolena(kada vozish) i brze ce propasti. (iz iskustva). Bolje da su ti malo labave da ima sloj vazduha izmedju tvoje i koze od pantalona. Ako ti nalezu FES na pantalone bice ti hladno/vruce u njima. Bolje da budu malko shiroke. E sad ako su tebi preshiroke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano April 1, 2009 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan U nogavicama mi nisu preširoke, ali gore u pasu jesu. Mislio sam samo gore da ih suzim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 2, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan U nogavicama mi nisu preširoke, ali gore u pasu jesu. Mislio sam samo gore da ih suzim. Pa suzi ih gore ionako pojas/jakna idu preko toga... ili vozish go do pojasa ;D ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...