Phobos 36 Napisano April 18, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Za Yamahu TDM 850 na ramu stoji prednja 2.25 i zadnja 2.75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan VFR, po manualu, i sa i bez vozača, na 2.9 / 2.5 bar, pa na toliko i duvam. Na hladnu gumu, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni su obe na 2.8 i nista mi ne smeta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da Vas pitam iskusnije .. Imam Suzuki GSF 600 Bandit, tezak sam 117kg (znam da sam trebao uzeti copera ) i ne znam na koji pritisak da napumpam gume. Gume su marke Bridgestone. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 22, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam samo bezolovni super i AMS ulje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano April 22, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan u gumu ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u manualu piše da se i zadnja i prednja duvaju na 2.5 bara ??? I kod mene tako pise.. kada se sam vozis, a kada je dvoje onda mislim 2.9.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene u manualu piše da se i zadnja i prednja duvaju na 2.5 bara ??? I kod mene tako pise.. kada se sam vozis, a kada je dvoje onda mislim 2.9.. Na koliko ti duvaš? Koje gume voziš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt 014 Imam neku nalepnicu kod stitnika za lanac gde pise na koliko se duvaju gume kada si solo a koliko kada vozis ribu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt 014 Imam neku nalepnicu kod stitnika za lanac gde pise na koliko se duvaju gume kada si solo a koliko kada vozis ribu! Imam i ja to isto... Mada su moje BT-020.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt 014 Imam neku nalepnicu kod stitnika za lanac gde pise na koliko se duvaju gume kada si solo a koliko kada vozis ribu! Imam i ja to isto... Mada su moje BT-020.. I na koliko ih duvas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt 014 Imam neku nalepnicu kod stitnika za lanac gde pise na koliko se duvaju gume kada si solo a koliko kada vozis ribu! Imam i ja to isto... Mada su moje BT-020.. I na koliko ih duvas? Na 2.5 i prednju i zadnju, tako piše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bike kupio sa pr. 1.6, zadnje 2.1, isao sam da naduvam, ali nisam znao na koliko treba. Sad mi stoji na 1.7 i 2.0 .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano April 23, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je to za ulicu onda pumpaj ovako 27psi zadnja i 29psi prednja.Polse dobre i ostre voznje guma ce se ugrejati i pritisak ce porasti za 2psi-3 psi.E da bi izmerio tacni pritisak moras imati manometar u PSI(pressure pre squer inch),ako nema da se kupi kod nas reci mi ma samo podelimo sa 14 i to je to ovo je foruma za racunjanje psi x 0.069 = bara bara x 14.5 = psi Мој (Хондин) мануал долази са мерама у кило Паскалима (kPa)... Да додам у рачуницу и ту (просту) формулу: 1 kilopascal (kPa) ≡ 1000 Pa ≡ 10 hPa ≡ 10 mbar Пример (мог трактора): 150 kPa = 1.5 bar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 23, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bike kupio sa pr. 1.6, zadnje 2.1, isao sam da naduvam, ali nisam znao na koliko treba. Sad mi stoji na 1.7 i 2.0 .... Skini manual sa neta pa vidi na koliko da duvaš fabričke gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coder 0 Napisano April 23, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan trazio sam manual, ali ovi linkovi koji su navedeni nisu vise aktuelni. u svakom slucaju hvala ! pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...