nikolans 1 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cao, zna li neko gde da kupim Michelin Anakee? Treba mi za Transalp-a. Zvao sam Beograd i josh par ljudi al niko ne moze da mi kaze kako da ih kupim. Zvao sam Backu Topolu 024 715 058 al se niko ne javlja vec duze vremena. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pali kamilu i pravac Osijek Oko 170 evra su tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pao sam pre neki dan. Izlomio prednje bocne plastike i zadju plastiku pa mi se bash ne voza tako. Danas sam kod majstora ishao, ostavio da se vare plastike i da se farbaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 198e nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Nove 175e 064/167-67-70 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam platio obe nove Anakee 175 Eura u Hrvatskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
momcha 2 Napisano Mart 30, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad - Sabac - Beograd - Prijavi odgovor kao problematičan Ove su u Novom Sadu za 175e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...