Okin 21 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ewo neshto od mojih poslednjih radowa, pa reko da podelim i sa wama ;D Extra!!! 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Jul 24, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jul 25, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jedna dobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Jul 26, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan jedna dobra Uuuu odlicna...!! Cime si ovo slikala ili slikao (??)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Avgust 16, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan bw dunav kod kule nebojse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan EKSTRAAA Bravooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala PICASOO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 28, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Domaca produkcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa22 6 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Easy rider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Grančica eksplodirala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 1, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se i ja igrao,ako lepsa polovina sazna da sam postavio slike ovde, nema me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Septembar 6, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sluku poslao prijatelj Marko Tapio,ja prosledio.Mislim da vredi :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Septembar 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Septembar 24, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Proba . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Magare sa Zasavice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nekad i sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mitrovdanski sneg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Rađeno analognom tehnikom pre dvadesetak leta a sad nekako nestručno prebacih pa se izvinjavam zbog loše kvalitete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Rađeno analognom tehnikom pre dvadesetak leta a sad nekako nestručno prebacih pa se izvinjavam zbog loše kvalitete! Savršena je, SAVRŠENA! Obožavam taj "sneg", daje takav karakter slici. Uvek me oduševi. Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 8, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan mogu li i ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ne voli da je slikam, pa to ti je (valjda sam i dosadio detetu ???) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2037 Napisano Novembar 16, 2009 Drug član, 759 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na dobrom putu da dosadim svojoj ćerkici ,al' kao još uvek prolazi sve kao igra ... podrazumeva se da moram odma' da pokažem na ekranu A mnogo mi je smešna kad je slikam analognim aparatom, pa kaže da vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...