hellena 60 Napisano Mart 28, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima što nam je glasanje zapelo, ja sam trenutno u gužvi i retko kad stižem da otvorim forum. Žao mi je što se drugari pokačiše, ali to je već njihova stvar...Mi nastavljamo druženje. Evo slika koje ste ranije poslali. Glasajte i ostavite komentar. No. 1 No. 2 iso 200, dužina ekspozicije: 1/1 250sek (rezim slikanja: AUTO) No. 3 Novi Sad Petrovaradin No. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veve 180 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan 4. je moj favorit, odlican kolorit , linija horizonta na super mestu. Svi objekti ns fotografiji su niski a fotografija slikana sa velike visine i to je odlican kontrast.....jos da je kupola na zlatnom preseku bilo bi fenomenalno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan 4. bez puno razmisljanja, ima lepotu, kvalitet, dubinu, za razliku od ostale tri fotografije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan 4. je moj favorit, odlican kolorit , linija horizonta na super mestu. Svi objekti ns fotografiji su niski a fotografija slikana sa velike visine i to je odlican kontrast.....jos da je kupola na zlatnom preseku bilo bi fenomenalno.... Slazem se....glasao za 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 4, slažem se sa ostalima po pitanju kvaliteta iste... Nego, da li se meni čini ili je dvojka malo nagorela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fina je tema, ne svidja mi se sto su sve cetiri fotke idejno-iste razlikuju se samo u kompoziciji! Najbolja kompozicija na No.4, mada ni No.1 nije losa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 1, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 1. .... 4.ta je extra ali mene nekako nervira kad se suvise "pogodi" naslov teme. Na 1.mi je nekako naslov teme "labavije" vezan za samo sliku... Mozda izgleda da previse filozofiram ali jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Epa ljudi ja sam pobedila, bas vam hvala ;D Slika je iz Firence, sa zvonika crkve Santa Maria Del Fiore, pomucila sam se da stignem do gore (ima 400 i nesto stepenika), ali se isplatilo. Napravila sam seriju fotografija, kasnije cu ubaciti jos koju, a sada nova tema. Hm....Recimo...OPASNOST! Eto, nova tema je "OPASNOST", saljite fotke na bjb.photo@gmail.com do 12. aprila u osam uvece. Navalite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnja 32 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia leonardo 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je prva, fotkano sa svete crkve imena marijinog u centru ns-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 5, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke hellena, odlicna fotka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 5, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Hellena !! Priznanje i ostalim autorima za trud. Meni se nisu slozile kockice ovaj put sa vremenom, pa nisam ucestvovao. Nova tema je odlicna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobednici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke pobednici, ne znam kako sam propustio glasanje, valjda me posetio onaj Nemac sto premesta stvari po tavanu ;D ;D ;D - ali je slika broj 4 svakako najbolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ..., valjda me posetio onaj Nemac sto premesta stvari po tavanu Da nije malko poranio Nemac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 6, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ..., valjda me posetio onaj Nemac sto premesta stvari po tavanu Da nije malko poranio Nemac... Koji Nemac ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos koje slicice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 7, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ..., valjda me posetio onaj Nemac sto premesta stvari po tavanu Da nije malko poranio Nemac... Koji Nemac ??? Znaci, nije poranio... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...