leonta11 115 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se ja prvi zapljunem . Vratili smo se sa danasnje voznje i evo malo slika GALERIJA KOSMAJ 2009 Stigosmo ja Kosmaj evo malo poziranja a bice ih jos ovaj metod primenite ako nema ko da vas slika jos malo motora... opet poziranje.. Spomenik na Kosmaju Mali odmor posle dugog penjanja uz stepenice Malo prirode... OPET MIIII!!!! Mali odmor u Kafani pa nastavljamo dalje Svratili smo kod Nemanje u Drazevac na pice i mali odmor Stigosmo u Obrenovac i pravac na Baznu da testiramo Kawasaki I STIGOSMO KUCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Mart 28, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan a ja ceo dan na poslu dan ko stvoren za takvu voznjicu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Mart 28, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, bas ste pogodili vreme. Ja odoh sutra da testiram masinu posle zimskog sna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Mart 28, 2009 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto niste slikali motore ispod spomenika? U svakom slucaju lepo ste iskoristili ovako lep dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 28, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vas sreo u mom povratku sa Kosmaja (plavi GPZ) i baš sam pomislio da ste to vi, ali sam žurio nazad, a i mrzelo me da se vraćam. Pozdrav još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 847 Napisano Mart 29, 2009 MK Obrenovac, 571 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kao jedan od ucesnika ove voznje mogu vam reci da je bilo super! ;D ;D Lepo vreme, lepa priroda ,lepe krivine,a jos lepse drustvo i zezanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan bogami koliko vidim u subotu niko nije procerdao lep dan nego svi u voznju i jos jedanput kazem prelep ovaj zuti kawasaki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...