Jump to content

Moto Zajednica

Puma cizme

Recommended Posts

• U prolazu, 63 postova
  • Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT

juce sam se muvao-otisao u novi BNboss kod galenike i u jednoj radnji zapazio cizme Puma za 3990din ali mana je sto imaju samo 42br i meni ne odgovaraju ,nemogu ni nogu da stavim

evo slike pa kome odgovaraju neka pozuri i uzme za dz pare

pozdrav

post-91-12879026245753_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

Meni da broj odgovara uzeo bi ih pa taman i da su zlatne sa sljokicama!!!  ;D

Salu na stranu,smesna cifra je u pitanju za takvu cizmu.

Moj brat je veceras kupio ove sa crvenim znakom (one su sa goretexom za razliku od zutih).

I cena nije 3990 nego 3500 din. !!!!

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Meni da broj odgovara uzeo bi ih pa taman i da su zlatne sa sljokicama!!!  ;D

Salu na stranu,smesna cifra je u pitanju za takvu cizmu.

Moj brat je veceras kupio ove sa crvenim znakom (one su sa goretexom za razliku od zutih).

I cena nije 3990 nego 3500 din. !!!!

Kakvu chizmu? To nije zashtitna oprema vec modni detalj.

Ja sam imao i srecno bacio u djubre prethodni model Puma Brutale i sem shto su lichele na moto chizme ni jedan drugi atribut u moto smislu nisu imale.

Da li su neshto promenili u tom smislu?

• Svrati ponekad, 392 postova
  • Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :(

Burazer ti je uzeo mnogo dobre turing cizme za toliko smesne pare da je to cudo. Ne znam ko je i kako formirao cene u N sportu, ali da vrlo dobre moto cizme kostaju manje od jeftinih patika priznacete nije normalno. :o  Na ovom linku su te cizme i to je jedna od najnizih cena u Americi za taj model: http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/36/18194/ITEM/Puma-Roadster-v2-Boots.aspx?SiteID=CSE_GBase_036&WT.mc_ID=80003&zmam=88421133&zmas=1&zmac=2&zmap=18194. Cizme imaju protektor za cevanicu, protektore za zglobove i zadnji deo kod pete izliven u plastici, zastita mnogo bolja nego kod turing modela nekih drugih poznatih proizvodjaca. Gledao sam ih u N sportu i drzao u ruci, koza odlicna, iznutra postava od goretexa, nisam mogao da ima nadjem manu na kvalitet izrade. Jedina mana je sto ih imaju samo u broju 42, a i kalup im je manji, pa odogvaraju samo za ljude koji nose broj 41, eventualno 41,5.

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: zx6r

Buraz kaze da je na zutim video da pise "sample" ili nesto u tom fazonu,zaboravio sam a nije trenutno tu da ga pitam opet. Mozda je to uzrok tako niske cene. Mada,i ja sam ih zagledao i deluju OK.

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Ima ih u ovoj radnji gde i ove cizme. Cini mi se isto 3500 ali samo 42.Takodje ima jos 2 modela cizama pored prikazanih, jedne su isto 3500 a druge skoro 8000.

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Ako vam nije jasno sto su tako jeftine cizme. To je zato sto su Meeting sample sto je jasno naznaceno na etiketi tj. namenjene su bile prezentaciji, izlogu a ne prodaji ali se to sad prodaje jer verovatno dolazi novi model. I sve imaju samo jedan par!

Ja sam sebi uzeo jedan par pa cemo da vidimo kakvim ce da se pokazu, ali su svakako bolje od recimo Gepardovih koje isto toliko kostaju.

• Zainteresovan, 599 postova

a inace koliko kostaju normalno tako neke pumine cizmice u 'malko' vecem broju??

Juce sam prvi put vozio motor sa tim cizmama. Odusevljen sam. Osecaj za menjac i za kocnicu je kao da vozite u platnenim patikama. Osecaj kada sidjete sa motora je kao da ste u dubokim patikama, hodate i trcite normalno,nema se osecaj da ste u pancirkama. Zastita je sasvim pristojna i zglob je sasvim dovoljno bandaziran. Materijali koji su ugradjeni u cizmu su zaista iznad svakog proseka.  Vidim da ima i onih koji su u najmanju ruku skepticni prema ovom proizvodu, ali treba proizvodjacu pruziti sansu i ne presudjivati odmah sa smrtnom presudom na osnovu samo jednog modela koji se pokazao kao los.  Cizme u normalnoj prodaji kostaju 250e !!

Ko je uspeo da ih kupi po ceni od 4000 din moze sebe komotno da casti sa jos jednim delom opreme koji je dobio dzabe.

• Drug član, 1952 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

a inace koliko kostaju normalno tako neke pumine cizmice u 'malko' vecem broju??

Cika Kure je dva posta iznad postavio link sa cenom u Americi. Kod nas je verovatno jos skuplje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja