cubra 27 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan juce sam se muvao-otisao u novi BNboss kod galenike i u jednoj radnji zapazio cizme Puma za 3990din ali mana je sto imaju samo 42br i meni ne odgovaraju ,nemogu ni nogu da stavim evo slike pa kome odgovaraju neka pozuri i uzme za dz pare pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Da ima skroz crne i da sam iz BG-a uzo bi ih:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 27, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Meni da broj odgovara uzeo bi ih pa taman i da su zlatne sa sljokicama!!! ;D Salu na stranu,smesna cifra je u pitanju za takvu cizmu. Moj brat je veceras kupio ove sa crvenim znakom (one su sa goretexom za razliku od zutih). I cena nije 3990 nego 3500 din. !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 27, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Meni da broj odgovara uzeo bi ih pa taman i da su zlatne sa sljokicama!!! ;D Salu na stranu,smesna cifra je u pitanju za takvu cizmu. Moj brat je veceras kupio ove sa crvenim znakom (one su sa goretexom za razliku od zutih). I cena nije 3990 nego 3500 din. !!!! Kakvu chizmu? To nije zashtitna oprema vec modni detalj. Ja sam imao i srecno bacio u djubre prethodni model Puma Brutale i sem shto su lichele na moto chizme ni jedan drugi atribut u moto smislu nisu imale. Da li su neshto promenili u tom smislu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da je smesna cifra u smislu da je bolje voziti sa njima nego sa najobicnijim patikama koje su uglavnom skuplje od tih 3500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2009 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan S'tim se slazzem 100%! Bar ce sachuvati zglob od promaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Mart 29, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Burazer ti je uzeo mnogo dobre turing cizme za toliko smesne pare da je to cudo. Ne znam ko je i kako formirao cene u N sportu, ali da vrlo dobre moto cizme kostaju manje od jeftinih patika priznacete nije normalno. :o Na ovom linku su te cizme i to je jedna od najnizih cena u Americi za taj model: http://www.motorcycle-superstore.com/1/1/36/18194/ITEM/Puma-Roadster-v2-Boots.aspx?SiteID=CSE_GBase_036&WT.mc_ID=80003&zmam=88421133&zmas=1&zmac=2&zmap=18194. Cizme imaju protektor za cevanicu, protektore za zglobove i zadnji deo kod pete izliven u plastici, zastita mnogo bolja nego kod turing modela nekih drugih poznatih proizvodjaca. Gledao sam ih u N sportu i drzao u ruci, koza odlicna, iznutra postava od goretexa, nisam mogao da ima nadjem manu na kvalitet izrade. Jedina mana je sto ih imaju samo u broju 42, a i kalup im je manji, pa odogvaraju samo za ljude koji nose broj 41, eventualno 41,5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Buraz kaze da je na zutim video da pise "sample" ili nesto u tom fazonu,zaboravio sam a nije trenutno tu da ga pitam opet. Mozda je to uzrok tako niske cene. Mada,i ja sam ih zagledao i deluju OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Mart 29, 2009 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod Pume zna li neko gde ima model Flat V2? Prilozio sam prilog ako nekog interesuje. Puma Flat V2.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih u ovoj radnji gde i ove cizme. Cini mi se isto 3500 ali samo 42.Takodje ima jos 2 modela cizama pored prikazanih, jedne su isto 3500 a druge skoro 8000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam nije jasno sto su tako jeftine cizme. To je zato sto su Meeting sample sto je jasno naznaceno na etiketi tj. namenjene su bile prezentaciji, izlogu a ne prodaji ali se to sad prodaje jer verovatno dolazi novi model. I sve imaju samo jedan par! Ja sam sebi uzeo jedan par pa cemo da vidimo kakvim ce da se pokazu, ali su svakako bolje od recimo Gepardovih koje isto toliko kostaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Mart 29, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan a inace koliko kostaju normalno tako neke pumine cizmice u 'malko' vecem broju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 29, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan a inace koliko kostaju normalno tako neke pumine cizmice u 'malko' vecem broju?? Juce sam prvi put vozio motor sa tim cizmama. Odusevljen sam. Osecaj za menjac i za kocnicu je kao da vozite u platnenim patikama. Osecaj kada sidjete sa motora je kao da ste u dubokim patikama, hodate i trcite normalno,nema se osecaj da ste u pancirkama. Zastita je sasvim pristojna i zglob je sasvim dovoljno bandaziran. Materijali koji su ugradjeni u cizmu su zaista iznad svakog proseka. Vidim da ima i onih koji su u najmanju ruku skepticni prema ovom proizvodu, ali treba proizvodjacu pruziti sansu i ne presudjivati odmah sa smrtnom presudom na osnovu samo jednog modela koji se pokazao kao los. Cizme u normalnoj prodaji kostaju 250e !! Ko je uspeo da ih kupi po ceni od 4000 din moze sebe komotno da casti sa jos jednim delom opreme koji je dobio dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan a inace koliko kostaju normalno tako neke pumine cizmice u 'malko' vecem broju?? Cika Kure je dva posta iznad postavio link sa cenom u Americi. Kod nas je verovatno jos skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1277 Napisano Mart 30, 2009 Drug član, 1154 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A gde j tacno ta radnja? Na Batajnickom putu ili na Novosadskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 30, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan A gde j tacno ta radnja? Na Batajnickom putu ili na Novosadskom? Na batajnickom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...