JankoR 471 Napisano Maj 18, 2009 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Brato kad nešto daješ ispod cijene to je ljudima čudno , zato cijenu gore pa ćeš viđet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes vala cudno je sto nema papira tako da retko ko hoce da se bakce sa tim, ajde zato ti malo pojuri vlasnika i sredi to pa ce mozda i da ode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan brate da ima papire sigurno da ne bi ova cijena bila!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Maj 18, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ja to, nije problem nikakav dogovoriti se, ovako niko nece da rizikuje krivicnu prijavu i oduzimanje doticne jamahe, zato ti i rekoh da pojuris malo te papire, nije valjda to toliki proplem. Jer ovako lici na onaj oglas za X5 `Auto je kraden zato je jeftiniji` Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi navalite, pa svi pitaju za papire, sta ce vam papiri kad je ovo hard offroad motor koji nije predvidjen za voznju po gradu i q.cenje vec da se zeza, skace i jase po brdima sa njim, tamo nema policije vjerujte mi na rijec, a i ti papiri se mogu rijesit, sve je moguce ccc... :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Maj 23, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna svjeza slicica da se osvjezi i oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Jos svjesni niste sta propustate za ove pare, nevjerovatno... :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Samo 600e i cijena je fiksna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja121 0 Napisano Avgust 5, 2009 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si stvarno resio da ga poklonis? ;D Da sam iz CG uzeo bih ga momentalno, al j*g ovako ne znam kako bih presao granicu(ne bih da rizikujem, ne treba mi jos krivicnih prijava)... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Taman brate kao poklon, al dzaba sad da stavim 100e kad niko nema zute banke, bar ovamo kod nas u cg, evo do cega su nas doveli katastrofa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan ako mozes ti da organizujes prevoz do srbije placam 600eu ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 5, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Mogu do granice, zar je moguce da ne postoji nidje rupa da se prebaci motor tamo? Uzmite papire od bilo koje yamahe, rastavimo motor i to nece niko gledat kao kad smo drug i ja dovezli rastavljenu yamahu crm 125cc ovi na granicu pomislili neka starudija i ni papire trazili nisu...Rastavimo i najbolje bi bilo u neki kombi da se ubaci bolje nego prikolica da se vuce, jer cim je prikolica carinici vide i odma reaguju, a ovako smo u auto docerali hondu u karavana i castili pandure 20e i oni svi srecni i zadovoljni samo kazu teraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 5, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Eh da se nisam istroshio na letovanju ovoliko ja bi to poterao , imam i prikolcu kojom sam vuko motor dole ... jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 6, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Akcija zavrsena, vracamo se na staru cijenu jer motor koji sam htio da ugrabim prodat je juce u podne jbg.sto niste grabili sad trt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamjena za nesto cetvorotaktno, ne uz neku veliku doplatu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Cijena samo 600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan 599 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Stavljene nove rucice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukimoto 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bezanijska Kosa Beograd Motocikl: BMW 1100 gs Prijavi odgovor kao problematičan Smisli neku semu da udje u Srbiju uzimam odma Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 11, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smisli neku semu da udje u Srbiju uzimam odma Je`l to ono: Napravi mi od BABE djevojku od 20g. ??? ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14302 Napisano Septembar 11, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan da li te interesuje zamena za ovo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40232.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...