Pablo 1941 Napisano Octobar 13, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Stromasi i ostala enduro raja, kako vam se ovo svidja? Putevi u Boliviji... RSVMillenian poslao da okacim na sajt. http://bjbikers.com/audio_video/pps/RoadinBol_via.pps (~1.1MB) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 13, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Wooowwww! Jebo kozje staze! Ustvari one su auto put za ovo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 13, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da je to jedini put koji vodi u njihov glavni grad, je__m ti takav glavni grad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan :shock: :shock: :shock: aaaaaaaaa, uuuuuuuu!!!! SUICIDDD, extra, a tek fotka sa gustom maglom :moli: :moli: :moli: aj nek neko kaze da su nasi putevi losi. tamo bre svaki putnik treba da nosi chute za base jumping Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 13, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Stromasi i ostala enduro raja... :shock: #-o [-X AnteK,javi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan I mi se posle nesto zalimo... Zamislite da se nadjete u situaciji da vozite sleper i da se mimoidjete sa drugim a oba puna tovara a sirina puta samo da jedan prodje... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9823 Napisano Octobar 13, 2006 Drug član, 4450 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako brko mi se zalimo.A gle ovaj put jos ni nije asvaltiran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 13, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Cek, cek, a to glavni put u drzavi gdje ima puuuuuuuuuuuuuuuuuno :cloppy: kokaina :?: ma, prelete oni te krivine, i maglu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 13, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe pa i kod nas u CG ima dosta takvih, npr. evo od Bogetica do Ostroga ovi stranci se isprepadaju samo tako sve molitve istrose dok dodju do manastira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Octobar 14, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Stromasi i ostala enduro raja... :shock: #-o [-X AnteK' date=javi se... [/quote] Evo me Putevi su ok, jedino je gužva povelika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 14, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan :shock: samo da cujem da se neko jos zali na nase puteve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 14, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi putevi+BMW GS i osini po prasini!? Normalno da cu se zaliti na stanje puteva kod nas,samo cekam da prvo neko da slide show iz recimo Austrije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Octobar 14, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je prava stvar sto nemaju ogranicenje brzine i radarske kontrole!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Octobar 16, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,šta bi dao da se mogu malo provozat motorom kroz te krajeve. Jedino mislim da je malèice previše vlage,ali, ko ga je...... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Octobar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.skyscraperpage.com/showthread.php?t=116537 Obrati paznju na komentare http://forum.skyscraperpage.com/showpost.php?s=ca782a8004e69cdc344c636a39bbd580&p=2363607&postcount=24 i http://forum.skyscraperpage.com/showpost.php?p=2366481&postcount=33 Btw hocu u Brazil :shock: http://forum.skyscraperpage.com/showpost.php?p=2366736&postcount=36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 16, 2006 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 602 Napisano Octobar 16, 2006 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu' date='šta bi dao da se mogu malo provozat motorom kroz te krajeve.Jedino mislim da je malèice previše vlage,ali, ko ga je...... ![/quote'] Jednom kad dogibaš do mene, podsjeti me da ti pokažem ceste iz Peru-a i to zabitih dijelova. Naime, fotke su privatno vlasništvo èovjeka koji radi u njemaèkoj firmi koju ja zastupam u HR, pa obzirom da je on na svakoj fotki, neæu stavljati na net pretpostavljenog. Inaèe, supruga mu je iz Peru-a, zamisli šok kada nijemac odrastao u gradu doðe tamo. A autobusi, mislim da bi i Krstiæi svršavali na takve primjerke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano Octobar 16, 2006 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuu' date='šta bi dao da se mogu malo provozat motorom kroz te krajeve.Jedino mislim da je malèice previše vlage,ali, ko ga je...... ![/quote'] Par tisuca eura i tamo si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 17, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni deluje zanimljivo I kod nas je do skoro bilo slicnih staza i bogaza. Steta pa Velja Ilic smorio dozivljaj nama enduristima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GIXER 0 Napisano Octobar 19, 2006 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Sisak Prijavi odgovor kao problematičan Ante,to moram vidjet ili možda bolje ne da ne puknem :shock: Ljudi, prodajem bubreg da obiðem sve destinacije na koje sam se napalio. Dakle,aukcija je otvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Octobar 19, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan jao sta bi moja TDRka dala za ovakav put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...