Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 27, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ocemo se nalaziti u cacku sledeceg vikenda. Ja idem 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 27, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro sigurno ne idem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 28, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro sigurno ne znam :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Avgust 28, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas fino. Nema sta. A jel skoro iko zna. Bilo bi lepo da se nadjemo, posle cacka ima samo jos N.Sad i onda je sezona out. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 30, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan :roll: Kvarisa , autonomasu jedan , pises cacak malim slovom a N.Sad velikim :mrgreen: ...a sto se tice skupa - i ja skoro sigurno neznam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sad vec sigurno znam - u subotu sam u Cacku . Oce doci jos neko ? Samo da znate - PARTIBREJKERSI ce svirati na skupu :muzbend: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 2, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Muzika nije losa ali onaj Cane sto me nerviraaaaaaaa!!!! Easy mrka kapa izgleda ces biti tamo jedini predstavnik foruma osvetlaj nam obraz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Septembar 2, 2005 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Bicu ja.Kako da te prepoznam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 2, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Vozim crnu Yamahu Drag Star, tablica KS, bicu u crvenoj majici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1942 Napisano Septembar 2, 2005 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nece ni nbg ekipa ici u Cacak, na zalos'. Nesha putuje u Sloveniju sutra, IgorXT treba da obucava kandidatkinje za B kategoriju, Never opravlja motor, Dexter mu pomaze, a ja sredjujem wheels za sledecu godinu... Al da ne otkrijem tajnu pre vremena Ajmo Easy, MD, osvetlajte na obraz tamo. I aj pliz ponesite dig fotoaparat, pa uslikajte nesto da vidimo i mi koji necemo ici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 5, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Motor je opravljen, woohoo! Doduse sad je kasno za Cacak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 5, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm ja sam malo neupucen ali koji tacno motor je opravljen kolko mi je poznato Comet je prodat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 5, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan PA KO JE TO NAMA NEUPUCEN to ti je CBR900RR thoroughbred :shock: nasviran do jaja vuce ko cvaja pa je imao alternator fail, pa je viklovan pa je... :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1942 Napisano Septembar 5, 2005 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo u Cacku? Ima li slika nekih mozda? Inace, Never je sada proud owner mog cbr900, a jes' i da vuce skoro kao cvaja. Smeo bih da kazem da je to jedan od najjacih cbr900 u gradu. Elem, da se pohvalim. Upravo postajem ponosni vlasnik motogp replike Honde cbr 1000rr Repsola Sada sredjujem papire oko uvoza, bajk dolazi iz Svice, sestra mi je pomogla oko kupovine. Izaci ce do jaja puno para, ali sve cu to zaboraviti kad budem poceo da se vozim, najverovatnije tek na prolece... Aj objavicu to malo zvanicnije kad budem dobio bajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 5, 2005 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan :shock: REPSOLKA? VAUUU :kul: :pivo: A u Cacku nista narocito , prosecan skup . Od ekipe sa foruma sreo sam MD-a i Motofana , a video sam u prolazu i Paunrossija.A od slika nista ...jbg jos nisam nabavio to sokocalo za slikanje :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Septembar 6, 2005 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Inace' date=' Never je sada proud owner mog cbr900, a jes' i da vuce skoro kao cvaja. Smeo bih da kazem da je to jedan od najjacih cbr900 u gradu. [/quote'] Smeo bih da kazem da je Never jedno vrlo srecno momce! Sta ce biti sa Novim Sadom? Nesto smo se (iz objektivnih razloga) slabo organizovali za Cacak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Septembar 6, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan He he kako pozitivno uticem odmah je Never dodao u potpis svoju azdaju. Znaci alternator je zajebavao... Cestitam na kupovini samo budi pazljiv prema bike-u prosli vlasnik mu je dusu vadio Pablo evo dacu ti ja par krugova na mom motoru posto si sad pesak a ti ces mi se vec oduziti kad stigne repsol :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1942 Napisano Septembar 6, 2005 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pablo evo dacu ti ja par krugova na mom motoru posto si sad pesak a ti ces mi se vec oduziti kad stigne repsol :wink: Moze tih par krugova ja tebi i ti meni, naravno. Samo, nisam bas pesak Jos uvek imam xantiju sa turbo 155hp da se vozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TETAK 0 Napisano Octobar 15, 2005 U prolazu, 13 postova Lokacija: Čačak, Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Poèela ladnoæa pa eto malo vremena za èukanje.U Èaèku je bilo proseèno.Lokacija kod gradskih bazena je bila sreæno odabrana kao i mesto za kamp na maloj uzvišici na istoènoj strani mesta dešavanja!Pasulja je bilo malo tako da su oni manje sreæni bili upuæeni na hamburgere!Vreme je bilo za divno èudi OK tako da je skup u stvari uspeo!Od naših sa BJB i MM bili su(bili smo zajedno) Mika Arhangel i Baba Bazz(iz Tuzle).Fini momci i fine prièe!Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...