Jump to content

Moto Zajednica

V-STROM 650 ILI XT 660 TENERE

Recommended Posts

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Za asfalt evidentno je da je to Strom jer nije za ono drugo gde ide Tenere

Verovatno da može i Strom da siđe malo sa asfalta ali je njegov domet neka poravna livadica a nikako neki zahtevniji teren gde bi Tenere trebala da ide lakše

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 63 postova

Je li to pitas za sebe ili cisto info. Nije valjda da ce nov leci.  :-\

Ne kudi mnogo Yamahu, nego pogledaj sve postove od ljudi koji voze Stroma, mozda nadjes mnogo toga sto ti se nece svidjeti, pa razmisli.

A,CBR? Moze ona do Odese i nazad.

• U prolazu, 18 postova

Ma  nekudim  jamahu  bože  sačuvaj, sam  iznosim  činjenice  ništa  drugo  ti  to  znaš. Ako  bog  da  cbr  će  i  ovu  sezonu, samo  neznam  šta  dalje  ako  bih  kupovo,  nešto  razmišljam  o  v-stromu  cjena  mu  nije  loša  pa  zato  a  i  lijepo  izgleda.  Trebalo bi  negdje  otići  makar  na  Crno  more.

• U prolazu, 63 postova

Aco, nemoj da se opterecujes, svi smo mi na istoj strani i u vecini slucajeva mogucnosti nam odredjuju sta cemo voziti, a kad covjek dobro odrzava motor ne treba da brine. Bitnije je da se u kompletnoj prici uziva. Kako u voznji tako i u druzenju, a i sama prica o modelima trebalo bi da ljude zblizi i da jedni od drugih nesto naucimo.

A, sto se tice XT-a i Stroma ja to ovako gledam - XT je vec odavno poznat model i za ono sto je namjenjen je izvrstan motor. Citao sam neke ozbiljne testove u Moto pulsu i ocjene su jako visoke. Kazem odavno poznat, sto znaci da su djecije bolesti prevazidjene za razliku od Stroma koji je relativno nov model a to zneci neispitan u praksi (mislim u odnosu na tradiciju koju ima XT).

Licno mislim da, ipak, XT nije za tebe, ako se dvoumis u kupovini. To je za tvoje gabarite, prijatelju, mali motorcic. Izgled'o bi ko tvoj rodjo na Dominatoru nekad.

Strom bi bio pravi izbor za tebe. Znas da sam mu i ja bio musterija dok nisam, srecom, naletio na dobtog TDMa.

A to koji je motor bolji je uzaludna prica koja nema kraja i niko od ozbiljnih motorista ne lupa glavu previse, jer sve zavisi od mogucnosti.

Pozdrav ti prijatelju i vidimo se kad nas popusti ova zima.

• U prolazu, 18 postova

Volijo  bih  kad  bi  mi  neko  nešto  više  rekao  o  v-stromu  iz  iskustva,  da  ga  je  vozio  makar  20000 km.  Jer  u  časopisima  ima  mnogo  pristrasnosti.  I  uvjek  se  malo  naduvaju  tehničke  karakteristike.  POZDRAV  SVIMA!

• Drug član, 1710 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Volijo  bih  kad  bi  mi  neko  nešto  više  rekao  o  v-stromu  iz  iskustva,  da  ga  je  vozio  makar  20000 km.  Jer  u  časopisima  ima  mnogo  pristrasnosti.  I   uvjek  se  malo  naduvaju  tehničke  karakteristike.  POZDRAV  SVIMA!

Idi na http://www.v-strom.com.hr/ i ima da se sit nacitas, ekipa je sjajna i rada pomoci, ista kao i svi iskreni ljubitelji dvotockasa  ;)

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

V strom je motor koji bih ja rado vozio i to je prava krstarica-nema sumnje.....ali Tenera prolazi svuda gdje V strom ne moze....

Tenera je meni nevidjeno ruzan motor ali ocigledno za tu namjenu motori se i ne prave da budu lijepi :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja