SALE 31 Napisano Mart 20, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem CB 500 u dobrom stanju 95. godiste, registrovana do 24.6.2009 redovno servisirana, presla 37 200km. 1800 E bez zamena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Sale,nisam video da si se pohlalio. ;D Zasto prodajes HONDU ? Pazarila se druga masina ;D Inace hondica je lutka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se jos pohvalio zato sto cekam da slikam novu masinu pa da je predstavim kako dolikuje, a sto se hondice tice sluzila me odlicno i bas mi je zao sto se rastajemo. Dve godine druzenja bez i jednog kvara, stvarno je za pohvalu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slabo interesovanje za CB, a dok je nisam prodavao spopadali me svaki cas ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slabo interesovanje za CB, a dok je nisam prodavao spopadali me svaki cas ;D Obrishi onda oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 3, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nisam vidjao uzivoovaj motor,koje su dimenzije ovog motora...dali je slican novijem cbf500 ili je manji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 3, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam koliko je cbf, al cb nije mali motor. Kao suzuki bandit ili kava er5 je od prilike, veci je od gs 500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto slabo interesovanje za CB, a dok je nisam prodavao spopadali me svaki cas ;D motor je extra nego nema se para .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 5, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Spustam cenu na 1800e, taman da ostane za kacigu . Steta je da stoji dobar motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 5, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Za kolikog coveka treba? Evo imam ja u dvoristu malo noviju ... Ja sam 186 cm i 100kg i nemam smetnje pri voznji. Kiro je jos vislji ja mislim 190cm i on se ne zali. Prema tome imate njegov avatar pa pogledajte kako izgleda motor ispod coveka od 190cm. (Ne prodajem svoj, samo sam hteo da pomognem oko velicine) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 10, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ima li koga da mu treba dobar motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano April 13, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad videh kakva se diskusija povela, promakla mi ova tema.Motor nije mali, ja sam visok 193 i imam oko 95 kg, stvarno nemam probleme sa "prostorom" ma motoru.Taman mi je. Inače, mnogo sam vezan za CB, ko je kupi neće omašiti.I motorče baš lepo privlači pažnju (pogotovo sad sa otvorenim izduvom ) ljudi pitaju stalno za kubikažu, godište, cenu...Nije što ja imam taj motor, verujem da će i kolege potvrditi, u toj klasi za te pare definitivno best buy! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano April 14, 2009 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Extra motor , verujte mi na rec , moj red star lako predje i 200 km/h kad su dobri uslovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 14, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala braco po CBu na lepim recima. Meni je glupo da ga mnogo hvalim da ne pomisle da je zbog prodaje, a CB je stvarno super izbor i jedini njegov nedostatak je sto bi svi brzo na nesto jace. Inace i moj se cuje kao neki KTM i puca kad oduzmes gas, al nece jos dugo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kad nisi hteo da ga prodas, a lepo sam te pitao, nego sam morao da se mucim i obilazim pola Srbije da nadjem motor. Jos sam morao da vodim i drugare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ko nema u glavi ima dva motora ;D ;D ;D Poceo sam da ubedjujem zenu da polaze za motor pa da ostane i honda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 16, 2009 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će joj dozvola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Honda je prodata :'(, srecom super decku koji ce je maziti i paziti. Puno bezbednih i lepih km im zelim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najcesce koristen motor u auto-skolama. Sigurno nije slucajno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...