Cope 215 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je u toku vožnje ispao pin-lock iz kacige. Stavio sam foliju u džep i nastavio sa zamagljenim vizirom do kuće. Obzirom da mi je ceo dan bio ispunjen jurnjavom mogao sam samo da nabudžim na brzaka i nastavim dalje. Evo rešenja: Šraf, podloška, matica i kapljica Locktite-a na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da predjesh ti u NOLAN da budes konstruktor ? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6187 Napisano Mart 19, 2009 Svakom po zasluzi, 12449 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Cope - parola: snađi se Ima na Buvari da se kupe mali plastični šrafići sa maticom, mislim da je bolje rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A da predjesh ti u NOLAN da budes konstruktor ? ;D ;D ;D Mogao bi Čak mi nigde ništa ne kači i ne glavi, a stavio sam neobrađen šraf, prvi koji mi je naleteo u fijoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije bolje staviti malu plastisnu pop nitnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da predjesh ti u NOLAN da budes konstruktor ? ;D ;D ;D Mogao bi Čak mi nigde ništa ne kači i ne glavi, a stavio sam neobrađen šraf, prvi koji mi je naleteo u fijoci Proglasavam te za Grunfa meseca Marta 2009... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda sasavo ali deluje Bitno je da si se lepo snasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Зделано в СССР Служимо народу!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1804 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je dok nisi provukao ekser i samo ga zakrivio sa spoljasnje strane! ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi Čak mi nigde ništa ne kači i ne glavi, a stavio sam neobrađen šraf, prvi koji mi je naleteo u fijoci A sta mislis da ti je bio prvi sraf u fioci m 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1299 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1167 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Au sad ti glava malo vuce u levo! Stavi kontra teg sa druge stranne zbog balansa! ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Што ниси дошао код мене!? Знаш да имам онај швајс апарат. Могли смо да пробушимо осмицом или десетком, протуримо арматуру и само мало пецнемо електродом са сваке стране! Сад вуци ту матицу на глави кад си непромишљен! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1541 Napisano Mart 24, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Just obozavam dobru macro fotku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Maj 26, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovo znaci da se od ne pinlock vizira moze napraviti pinlock vizir uz isti ovakav sraf i busilicu? Na jednoj temi sam procitao komentar kolege iz HR da imaju lika koji se bas izvestio u tome, pa me zanima dal imamo i mi nekog takvog? ) Imam kacigu kojom sam jako zadovoljan, ali od kad sam vizir oprao MERglass-om magli kao za nadnicu, pa bih da instaliram pinlock antifog jer uzivam u voznji po hladnom i kisi. Ako je bitno za odgovor, ovo je moja kaciga: http://nexx-helmets.com/products/default.aspx?idioma=pt1&idcont=7650&title=core Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 26, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovo znaci da se od ne pinlock vizira moze napraviti pinlock vizir [/url] Teoretski da, ako ti pasuje jedno na drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 26, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da li ovo znaci da se od ne pinlock vizira moze napraviti pinlock vizir uz isti ovakav sraf i busilicu? Na jednoj temi sam procitao komentar kolege iz HR da imaju lika koji se bas izvestio u tome, pa me zanima dal imamo i mi nekog takvog? ) Imam kacigu kojom sam jako zadovoljan, ali od kad sam vizir oprao MERglass-om magli kao za nadnicu, pa bih da instaliram pinlock antifog jer uzivam u voznji po hladnom i kisi. Ako je bitno za odgovor, ovo je moja kaciga: http://nexx-helmets.com/products/default.aspx?idioma=pt1&idcont=7650&title=core imash u louisu 20E pinlock koji se zalepi na bilo koji vizir.. nikakve rupice ti ne trebaju http://www.louis.de/_205972c26e2c0ff916befccf06467a24be/index.php?topic=artnr&artnr=20012003 ja ga koristim duzhe vreme, stvar je jako dobra, proshlu zimu sam isterao sa ovim chudom. prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...