semza 59 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima negde Wiilis ili Mahindra dzip,moglo bi i sa neispravnim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima negde Wiilis ili Mahindra dzip,moglo bi i sa neispravnim motorom Znam ja ko ima Wilisa u originalnom stanju, naravno ispravan i registrovan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima negde Wiilis ili Mahindra dzip,moglo bi i sa neispravnim motorom Znam ja ko ima Wilisa u originalnom stanju, naravno ispravan i registrovan! Al ga neprodaje :DJel ima neki da se doteruje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan AUUUU KAKAV AUTO! :o :o :o Ma :-* :-* :-*, bombonica, ljubi ga čika Vuja. ;D Imao bih ja zajedničkih tema sa vlasnikom, volimo iste stvari samo ih neko voli malo više. A posle bi me ubili sigurno, dal' iz familije ili komšiluka zbog parkiranja neznam, samo brzina pravi razlike. Ima ovde na Karaburmi jedan Wilis ali je bre baš krš, stoji godinama, truo je... Neznam ni da li ima papire, mislim da je vlasnik umro, šta li... ??? Ako treba mogu da se raspitam ali krš je, stoji u mestu godinama, ne bih da garantujem za tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 19, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan AUUUU KAKAV AUTO! :o :o :o Ma :-* :-* :-*, bombonica, ljubi ga čika Vuja. ;D Imao bih ja zajedničkih tema sa vlasnikom, volimo iste stvari samo ih neko voli malo više. A posle bi me ubili sigurno, dal' iz familije ili komšiluka zbog parkiranja neznam, samo brzina pravi razlike. Ima ovde na Karaburmi jedan Wilis ali je bre baš krš, stoji godinama, truo je... Neznam ni da li ima papire, mislim da je vlasnik umro, šta li... ??? Ako treba mogu da se raspitam ali krš je, stoji u mestu godinama, ne bih da garantujem za tako nešto. Mozda nebi bilo lose,nije valjda toliki krs?Mozda neka slikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je bezveze, neće se videti. Slikaću ga sutra po danu, tu mi je ispred zgrade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 20, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nemas negde zadnje desno svetlo za Merc W123, prednji desni migavac i zadnju desnu lajsnu kao i lajsnu od poklopca prtljaznika? Imam ja i to nov, nikad stavljan! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Mart 20, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5468 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I ovde si donio sve te krsheve ;D Jel aran dobio anlaser ili je kurbla. Nego jel ima neko kod vas sta yanimljivo na bosanske table motor ili "kola" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan GT je kao bombona.U kakvom je stanju?Koliko je kompletan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan Automatic 1976, sa pedalama i sedistem za dvoje. Sredio ga pre tri godine, upalio, presao 2km i vratio nazad u shupu, i dalje je valjda tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Da nemas negde zadnje desno svetlo za Merc W123, prednji desni migavac i zadnju desnu lajsnu kao i lajsnu od poklopca prtljaznika? naci cemo nesto zapeli za GT pa GT nebi htio da vas vredjam ali onaj komad forda mi vise djeluje kao alva ako je GT bombonica... posto ford? (karoserija samo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da se izvinim ako sam dao pogrešnu informaciju jer sada mislim da nije Vilis u pitanju. Nisam gledao detaljnije jer me ne interesuje, to je krš koji je takav već decenijama i uopšte nije važno šta je. Ali krševi su tema pa eto, ovaj je za nagradu. ;D Slede fotke. Na prve dve prikazani džip je pedantno ušuškan međ' živu ogradu koja ga uredno osvežava vlagom. Izgled zguza pa spreda nije slučajan jer od zida i žive ograde jedino tuda može da se uđe unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija 3 uz mnogo Fotošopa prikazuje da unutra ima motora ili bar ono što je od njega ostalo. Izgrickali ga vremenski zubići ali je još tu gde mu je mesto. Fotografija 4 ilustuje temeljnu antikorozivnu zaštitu koja je nekada postojala na svim ogolelim i pocrnelim mestima. Tu je nekada bila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan jebote to jeste wilus(jeep) a mozebit i fordov model(pogledaj stop svjetla) uz malo truda,vremena i para taj deckic moze ponovo da zasija... dobar komad ako ima papirologiju :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Mart 21, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Fotografija 5 govori da nije velika razlika kod vožnje motorom i ovim džipom, mrtva trka se vodi gde više duva. Jeste da je motor ceo otvoren ali ovaj džip nema krov a uz pomoć ovakvih rupa dobija ''cug'' na promaji koja na najbolji način osvežava vazduh u kabini. Fotografija 6 prikazuje raskošan enterijer od prirodnih i biorazgradivih materijala jer sve što je ostalo suva je šteta, napast ljudskog roda, pošast ekologije. Eto, tako vam je stanje sa kršolikim džipom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 21, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto ljudi ostave tako lep primerak da ga pojede vreme,bas je sjeban skroz. Ima li negde neki bolji?Kod nas je bio jedan u originalnom stanju,stajao ispod supe na klocnama, pobegao mi za 1500jevreja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 23, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ortak je skoro kupio sredjenog za 5500eura ima ih po oglasima svremena na vreme al dobro sredjeni primerci su skupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Mart 23, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me da li neko zna gde moze da se nadje FIAT128 sport cupe 1100ccm ili 1300 ccm imao sam jedan takav 1992 g bio je kao lutka 1976g a isao je 170km/h nije bitno da li ima motor i menjac a moze samo skoljka posto cu ubaciti od nekog novijeg FIAT-a motor i manjac............ Prelep automobil. Imao je i moj otac ovakvog fiata do 1991/2 ali ga je prodao za bezicni telefon i 100 DM!!!!Sad mi dodje da se ubijem... nema nigde takvog, trazio sam godinu dana... Takodje posedovao davno naterase me da ga prodam.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Mart 30, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim i ja jednim krshem! Jawa 175 i za divno chudo ima i papire?! Bice lep motorchic za buducu zhenicu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...