Jump to content

Moto Zajednica

Prijava rupa na putu

Recommended Posts

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

to je priprema za novi srpski brend  ;D ;D ;D

Welcome to Serbia, Enduro Land

kakav Dakar  ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

@Vuk HM

Nažalost prijava rupa je moguća samo za područje koje pokriva ''Beograd put'' i što me posebno raduje je to da stvarno izlaze i popravljaju rupe u roku od par dana

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

ok, izvinjavam se za OFF (road)... jednostavno sam bio revoltiran kako je stanje tamo a što je neverovatno, kola su im sva nova, Mercedesi slonovi, BMW samo iznad serije 3, Audiji, Golfovi 5-ice, što kaže jedan lokalac, ka da koštaju 20e...

da se vratim na temu, ima udubljenje asfalta u vidu rupe  u levoj traci Omladinskih brigada kad se prođe Idea prema opštini NBgd, negde kod Mercedesa, nije naivna uopšte a ne vidi se...

• U prolazu, 25 postova

Jutros sam gledao na Beogradskom programu da gradjani mogu prijaviti rupe na asfaltu na telefon JKP ''Beograd put'' 011/ 381 81 01 , s'obzirom da nam ulice po BG-u izgledaju ko da su tenkovi po nima išli mislim da nije problem da se okrene tel. i prijavi po neka rupa koja nas motoriste posebno ugrožava.

Ja sam sad zvao i popričao sa njubaznom operaterkom koja je rekla da ću biti obavešten kada će se rupa popraviti i još mi je rekla da ovo nije samo reda radi već da ozbiljno reaguju na primedbe gradjana i brzo izlaze na teren. Tako da ljudi zovite i prijavljujte rupe da bar sa tog aspekta budemo malo bezbedniji u saobraćaju

Kako naci kontakt telefon za Nis,ovde ima vise rupa nego u bilo kom selu...zato su nam felge krive i dolazi do nesreca redovno!

Na netu sam našao da ulice po nišu održava JKP ''MEDIANA'' Niš, a ovo su kontakti njihovog call centra

(Info centar-tel./fax: 018/528-880) (Call center -tel: 0700 123 123 opcija 244)

e-mail: market@jkpmediananis.co.yu ;kservis@jkpmediananis.co.yu

okreni, vidi raspitaj se pa javi da i ostali mogu da prijavljuju ako postoji ta mogućnost

• nezavisan, 348 postova

Pre neki dan sam išao u Zemun i kolim uleteo u kanal  koji je širok celu širinu desne trake i dugačak jedno metar... Nalazi se kod Industrije Obuća, čim se izađe iz krivine ako se ide od starog Merkatora ka Poljoprivrednom faxu... Nisam bio 2 dana, valjda su je zatvorili, veoma opasno za bajkere, pogotovo ako idu brže..,  :o

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Na ulazku u tunel na Zelenom vencu kad se ide od Trga Republike desno ima ogromna rupa na sred trake za malo da se stropostam sinoc! Vodite racuna!

• Svrati ponekad, 217 postova

to je priprema za novi srpski brend  ;D ;D ;D

Welcome to Serbia, Enduro Land

kakav Dakar  ;D ;D ;D

Posle me drugari pitaju sto jurim endura da kupim a ne ostanem na sport touringu  hehehe :)

• Drug član, 1163 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition

Na ulazku u tunel na Zelenom vencu kad se ide od Trga Republike desno ima ogromna rupa na sred trake za malo da se stropostam sinoc! Vodite racuna!

Ja je vidio neki dan i što je još gore - prekjuče ujutro je pogodim...

• nezavisan, 348 postova

Sinoć, idem kod drugara na Dorćol i imao sam šta da vidim... skrećem od Patrijaršije u Tadeuša Košćuška, sa leve strane radovi, digli šine od tramvaja, penjem se gore i odjednom presečen kanal preko celog puta, jedno 30cm širine,  popunjen šljunkom kojeg je još malo ostalo, sve je van tog kanala... Nigde nekakav znak da ima rupa i sl... posle ne znam koliko desetina metara još jedan kanal, isto stanje samo malo popunjenije šljunkom ali slabije uočljivo, na 2. semaforu ponovo i kad se spušta na dole posle još jedan kanal, naravno opet neobeležen i opet nepopunjen jer su kamenčići svud okolo... Da napomenem da kamenčića ima po celoj dužini puta u susednoj traci koja je pored izvađenih šina...

• Drug član, 1015 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900 RR

Prosao sam i ja sinoc od Zoo-vrta do patrijarsije, rupa i sljunka koliko hoces, cuvajte se!

• Svrati ponekad, 140 postova

JEDNA VELIKA LAŽ ZA GRAĐANSTVO !

Juče po jedno deseti put sam zvao za moju ulicu G.venac ,a sva zvanja traju već 4 meseca i ništa ,na pešačkom čak fali poklopac a tuda deca idu u školu , ne jebu ništa .

Dobio sam objašnjenje kako Direkcija za puteve treba da im da dozvolu , pa zato plaćamo uz registraciju dažbinu za putarinu.

• Drug član, 2599 postova

da zovem da ima javim gde su rupe? n-km_2.gif

ej cao beograd pute,

rupe su na svakih 20m u svakoj ulici u gradu

nema na cemu.

hahah sad si me zbunio, jel na zelenjaku ili gore kod nusiceve?  :D

• nezavisan, 348 postova

Prosao sam i ja sinoc od Zoo-vrta do patrijarsije, rupa i sljunka koliko hoces, cuvajte se!

Asfaltirali su rupe!!! Sinoć prošao... ima još malo sitnog kamenja ali ovih dana će kiša pa će i to nestati...  ;)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Sta fali rupama mi endurasi ih bas volimo??????????? salim se pre nekog vremena zvoni meni fiksni telefon i ja se javim i neka ljubazna cura trazi mog matorog ja kazem da nije tu a ona mi kaze znate hteli smo da vem se zahvalimo sto ste nam ukazali na " rupu " u ulici...bla..bla...i da je ona okrpljena

Ja nisam verovao i ja pitam matorog i on kaze da je prijavio " rupu " i stvarno su bili brzi......znaci mogu ako hoce a ako nekoga zanima broj za N.S. mogu ga saznati.....

Sta fali rupama mi endurasi ih bas volimo??????????? salim se pre nekog vremena zvoni meni fiksni telefon i ja se javim i neka ljubazna cura trazi mog matorog ja kazem da nije tu a ona mi kaze znate hteli smo da vem se zahvalimo sto ste nam ukazali na " rupu " u ulici...bla..bla...i da je ona okrpljena

Ja nisam verovao i ja pitam matorog i on kaze da je prijavio " rupu " i stvarno su bili brzi......znaci mogu ako hoce a ako nekoga zanima broj za N.S. mogu ga saznati.....

Pa saznaj broj naravno, a ja ću ga ubaciti u prvi post da mogu ljudi da vide kad otvore temu, svakako bi bilo dobro da se ljudi raspitaju i u svojim opštinama da li postoje i koji su brojevi za prijavljivanje rupa na putevima

• Svrati ponekad, 140 postova

Moram da priznam da su mi pokopali izjavu !

Mada zadnje kad sam zvao ne da sam samo pizdeo nego sam i urlao preko telefona i jednima i drugima .

Ali evo juče isekoše asvalt ,a danas raskopali i već izbetonirali sad valjda još asvalt da stave.

Dali sve kod nas mora da se završi sa 100 poziva i dranjem i prozivanjem , da dok im ne spomeneš da to sve finansira od našeg poreza i dažbina kroz registraciju .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja