Harry 179 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan U najavi se izvinjavam adminima ako sam promasio temu, sorry, nov sam ??? Nego, iz BG-a sam a kacigu sam video u NS-u, problem nastaje kada zbog posla i fax-a ne mogu da stignem da odem po nju... Ako neko zna prodavnicu gde da se kupi, bio bih vrlo zahvalan!!! Ako neko ima neki drugi savet do 100 evra, rado cu saslusati... Bitan mi je crni vizir jer nosim core, a bez njih ne mogu :-[ Hvala... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli još jednom u vezi tamnog vizira.On je ok za vožnju danju i to po lepom vremenu, sa prvim sumrakom postaje opasno voziti sa tim vizirom jer se slabo vidi.Znači moraš imati i providni vizir i nositi ga na svako duže putovanje.Mnogo ti je praktičnije da koristiš običani providni vizir.Slažem se da je crni lepši ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuje Duchinni kaciga,jel ima neko iskustva sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 39 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se pitanju. Kakve su te Duccini kacige. Cena mi odgovara, a morao bih ove godine obavezno da menjam doticnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 836 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @Nikola 86 Zovi Fiva doo video sam da imaju neke Duchinni kacige, 011/2518-925 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dule Kacige uvozi Pegaz, na obostrano zadovoljstvo nase dve firme saradjuju . Kacigu mozes da pogledas u Beogradu ali za pojedine detalje je naj bolje da pitas Marka-Pegaz ili nekoga ko je vec nosi Ja ti stojim na raspolaganju...Telefon napisao K6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uuuuuuuuu, extra... sad sam nesto u guzvi na poslu.... nazvacu kasnije malo... HVALA VAM PUNO!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan FIVA je keva!!! Odusevili su me sa ponudom, aj manje vise kacige... nego sto neplanirano uzeh jaknu i za mene i za curu... Svaka ljudima cast... Bas su povljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Ako se neko pojavi sa tom kacigom bilo bi lepo kada bi utiske podelio sa nama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry 179 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jedino sto mi se ne svidja bas nesto, to je kopca... Nema je... samo kais koji se provlaci... ali je kaciga extra... i nije za preko 150kmh... ;D postaje malo bucna... a meni je 130max!! a uzeh i taichi jaknu... al je dobraaaaaaa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tockovi 1 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se pitanju. Kakve su te Duccini kacige. Cena mi odgovara, a morao bih ove godine obavezno da menjam doticnu. Deki tebi je bliže PEGAZ-MOTO Imaš gore među banerima link. Kako piše na sajtu, juče im je stigla nova roba iz uvoza. Nisam stigao da odem da vidim ali ću otići u ponedeljak kod MArkonea. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...