sszgo 10 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih prosao 18 prosao sam grupicu prvo od 3, pa posle ispred njih je bilo jos 4-5 motora, poznat mi je ovaj narandzasto-plavi motor Ja sam bio na crveno-crnom R1 i stajali smo na semaforu u zarkovu zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih prosao 18 prosao sam grupicu prvo od 3, pa posle ispred njih je bilo jos 4-5 motora, poznat mi je ovaj narandzasto-plavi motor Ja sam bio na crveno-crnom R1 i stajali smo na semaforu u zarkovu zajedno... Jesi, pricali smo na semaforu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7953 Napisano Mart 17, 2009 nocni cuvar, 2590 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih prosao 18 prosao sam grupicu prvo od 3, pa posle ispred njih je bilo jos 4-5 motora, poznat mi je ovaj narandzasto-plavi motor Ja sam bio na crveno-crnom R1 i stajali smo na semaforu u zarkovu zajedno... Pa ako si ti onaj sto si pitao odakle smo onda smo te sreli na tom semaforu . Verovatno te Koma zbunio sa novim tipom tablica koje ce biti popularne ove i narednih godina ako ne smanje malo takse za registraciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Koma, stealth tablice, napredna generacija, vide ih samo inteligentni panduri Ako onako voziti znaci biti fenser, bok te, ni znao nisam, ali JA SAM FENSER! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Koma, stealth tablice, napredna generacija, vide ih samo inteligentni panduri Ako onako voziti znaci biti fenser, bok te, ni znao nisam, ali JA SAM FENSER! ;D ;D Ma ne znachi to bash to, ali bitno je da je tebi bilo lepo na novom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6518 Napisano Mart 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12485 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Fenserica i cvaj bruder od strica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da to je Koma, stealth tablice, napredna generacija, vide ih samo inteligentni panduri Ako onako voziti znaci biti fenser, bok te, ni znao nisam, ali JA SAM FENSER! ;D ;D Ma ne znachi to bash to, ali bitno je da je tebi bilo lepo na novom motoru. Pomogli drugari da u najlepsem svetlu upoznam svoj novi motorin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih prosao 18 prosao sam grupicu prvo od 3, pa posle ispred njih je bilo jos 4-5 motora, poznat mi je ovaj narandzasto-plavi motor Ja sam bio na crveno-crnom R1 i stajali smo na semaforu u zarkovu zajedno... Pa ako si ti onaj sto si pitao odakle smo onda smo te sreli na tom semaforu . Verovatno te Koma zbunio sa novim tipom tablica koje ce biti popularne ove i narednih godina ako ne smanje malo takse za registraciju . Ihh bre, Dane i ja videli da niko ne gleda u te tablice, a i u Srbiji nema regularnih motora pa reko i mi da ne placamo ;D ;D Juce sam registrovao motor, ako opet vidis motor bez tablica onda je ispod sedista, mrzelo me da busim i stavljam pozadi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih prosao 18 prosao sam grupicu prvo od 3, pa posle ispred njih je bilo jos 4-5 motora, poznat mi je ovaj narandzasto-plavi motor Ja sam bio na crveno-crnom R1 i stajali smo na semaforu u zarkovu zajedno... Pa ako si ti onaj sto si pitao odakle smo onda smo te sreli na tom semaforu . Verovatno te Koma zbunio sa novim tipom tablica koje ce biti popularne ove i narednih godina ako ne smanje malo takse za registraciju . Ihh bre, Dane i ja videli da niko ne gleda u te tablice, a i u Srbiji nema regularnih motora pa reko i mi da ne placamo ;D ;D Juce sam registrovao motor, ako opet vidis motor bez tablica onda je ispod sedista, mrzelo me da busim i stavljam pozadi ;D ;D Lepo tema kaze, fenseri !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene uskoro ,nesto sam ogladnio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Mart 17, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene uskoro ,nesto sam ogladnio ;D Dodji, dodji...da te vodimo u neku voznju ! Ti si fenser ti mozesh s nama ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene uskoro ,nesto sam ogladnio ;D Dodji, dodji...da te vodimo u neku voznju ! Ti si fenser ti mozesh s nama ! ;D ;D ;D valjda ce Varadero izdrzati pa da me poslepate malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Mart 17, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene uskoro ,nesto sam ogladnio ;D Dodji, dodji...da te vodimo u neku voznju ! Ti si fenser ti mozesh s nama ! ;D ;D ;D valjda ce Varadero izdrzati pa da me poslepate malo ;D Dobar si ti, ne treba tebi shlepanje ;D Kad stizesh ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene uskoro ,nesto sam ogladnio ;D Dodji, dodji...da te vodimo u neku voznju ! Ti si fenser ti mozesh s nama ! ;D ;D ;D valjda ce Varadero izdrzati pa da me poslepate malo ;D Dobar si ti, ne treba tebi shlepanje ;D Kad stizesh ? kada kazete da ste napravili novi plan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! ahahahahahaha !!! ;D ;D ;D @Sasa umag Sale moras skinuti tablicu ko Dane i Koma !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Mart 17, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! Ja se izvinjavam komandante, valjda to nece povuci moj chin kaplara ;D ;D ;D Al evo ja garantujem za ovog fensera ! ;D ;D ;D p.s. Komandante vidim lepo ti ide korishcenje ove fore sa @ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! ahahahahahaha !!! ;D ;D ;D @Sasa umag Sale moras skinuti tablicu ko Dane i Koma !!! ;D ;D ;D sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! ahahahahahaha !!! ;D ;D ;D @Sasa umag Sale moras skinuti tablicu ko Dane i Koma !!! ;D ;D ;D sto? Pa da budes pravi fenser !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 17, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! ahahahahahaha !!! ;D ;D ;D @Sasa umag Sale moras skinuti tablicu ko Dane i Koma !!! ;D ;D ;D sto? Pa da budes pravi fenser !!! ;D ;D ;D To ej dokaz da si toliko mocan da ti ni murija nista ne mozes, ma cu da skinem i farove, vozim po mesecini ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 17, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mina@ Zaboravila si da treba da se obavi informativni razgovor sa komandantom! ahahahahahaha !!! ;D ;D ;D @Sasa umag Sale moras skinuti tablicu ko Dane i Koma !!! ;D ;D ;D sto? Pa da budes pravi fenser !!! ;D ;D ;D To ej dokaz da si toliko mocan da ti ni murija nista ne mozes, ma cu da skinem i farove, vozim po mesecini ;D ;D ;D Ko' Svaba na naked GS-u !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3082 Napisano Mart 17, 2009 Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura,Divcibare su zakon ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cure011 0 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam komandante, valjda to nece povuci moj chin kaplara ;D ;D ;D Al evo ja garantujem za ovog fensera ! ;D ;D ;D p.s. Komandante vidim lepo ti ide korishcenje ove fore sa @ ;D Sto se tice cina vojnice "hoda po zici" A sto se tice fore sa @,odrzao mi neko kratak kurs... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 17, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jos da i Chalu nagovorim nekako pa da krenemo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 546 Napisano Mart 17, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam komandante, valjda to nece povuci moj chin kaplara ;D ;D ;D Al evo ja garantujem za ovog fensera ! ;D ;D ;D p.s. Komandante vidim lepo ti ide korishcenje ove fore sa @ ;D Sto se tice cina vojnice "hoda po zici" A sto se tice fore sa @,odrzao mi neko kratak kurs... Ali komandante vidim citiranje i dalje ne polazi za rukom .... Koristi ti taj @ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...