silver riders 0 Napisano Mart 15, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam skuplji motor a ne trebaju mi dva pa sam resio da prodam FZR-a 750 Motor je dobar, registrovan do aprila, na mene se vodi... Presao je oko 48000 km, 88 god... zimska cena mu je 1250 evra... E sad ono ste je bitno napomenuti... ZAMENA ME NE INTERESUJE i OVA CENA JE SAMO ZA KES!!! broj telefona je 064/0826362 A evo i slika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno povoljno. Brzo ces prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 16, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Pa cena je zimska dok su ovi hladni dani... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel to masina kao od fz750 genesis 20 ventila ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 19, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Fz 750 je model pre ovog modela... Ovo je fabricki model FZR 750 Genesis 20 ventila... Znaci nije budzeno, sklapano rasklapano pa je ram od jednog a mashina od drugog motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 19, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel to masina kao od fz750 genesis 20 ventila ??? Pa vec sam napisao kao od Inace ovo je redak model kod nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 21, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Jbg.. ja sam pogresno protumacio... Mislio sam da me pitas dal je na njegov ram ubacena mashina od nekog FZ-a A jeste redak nema ih puno kod nas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silver riders 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...