bobangsxr 1355 Napisano Mart 22, 2009 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja samo da kazem da u klasi od 1000ccm od R-ova nemogu da se odluchim dal je gora Yamaha , Kawa ili Honda (a najverovatnije bih ih poredjao ovako po gadosti prednje maske i farova) Jel ti i na ovoj slici prednja maska od R1 najruznija? Ja bih rekao da je najlepsa. Ta na slici je za 2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1-Alone 0 Napisano Mart 22, 2009 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: MC Joker Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, al ne bih rekao da se iz ovog ugla bitno razlikuje od '09 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzo 5 Napisano Mart 22, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd - B.J. Motocikl: Triumph Street Triple Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ceo ovaj smer u kome idu svi proizvodjaci motora nista ne svidja, motori mi postaju kao naucna fantastika...mozda sam i ja malo konzervativan ili tradicionalan i znam da se o ukusima ne raspravlja ali ne mogu ni da zamislim na sta ce da lice motori za jedno pet do deset godina...verovatno na sve sem na motore... ali opet to je moj utisak... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...