Biker Boy 2677 Napisano Octobar 4, 2006 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Evo dodje i taj cas uzeh i ja motor ... Hyosung Cometu 250 cc Za pocetak mi je odlican,malo se svadjam sa brzinama i sl. 2004 je god presao 4300 km platio sam ga 2800 evra Jednom recju PREZADOVOLJAN sam Cekam sad drugi servis,menjao sam zadnje kocnice,od extra druga sam uzeo znam da ga je pazio ko dete Eto vama jos jednog clana bjb Evo i nekih fotkica : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Octobar 4, 2006 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom i da te dobro sluzi. brze s tim servisom pa uhvati jos ovog lepog vremena, dok ga ima. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 4, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa konacno Biker Boy ] Cestitam - pravi izbor :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARSHAL 0 Napisano Octobar 4, 2006 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i samo polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Octobar 4, 2006 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Octobar 4, 2006 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan To malo cudo ima USD vilicu. :!: Srecno i vozziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9692 Napisano Octobar 4, 2006 Drug član, 4417 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast biker boy i neka te sluzi samo tako. BTW; od druga ili drugarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Octobar 4, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Lepo da se navozate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1859 Napisano Octobar 4, 2006 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Nek te sluzi kako treba i da se navozas bez problema! A onda, kao Micko tj. Never, da za godinu dana vozis XX-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 4, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Zelim vam puno bezbednih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Octobar 4, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kul kupovina, pravi motor za poèetak. Sada se trudi da što više voziš, razume se... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Octobar 4, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa super, nisi ga ni platio puno sve u svemu lep motor za poèetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Octobar 4, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, nek ti je sa srecom....hiljade i hiljade predjenih kelometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Octobar 4, 2006 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pridruzim cestitkama i nek je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 4, 2006 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Nek je sa srecom! Videces koliko je hyosung dobar motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 4, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Gpz, gpz, gpz... pa odjednom Comet!? Sta ti bi da ostavis staru ljubav? U svakom slucaju nisi se nimalo zajebao. Cestitam na kupovini, da se lepo i slatko navozas u sreci, zdarvlju i veselju! P.S. Ko je devojka sa slike ako nije tajna? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 4, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i srecan put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 5, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Covjece, pa ja vas dvoje srecem dva puta u dva dana. Juce ili prekjuce sam vas sreo u Kneza Milosa... Svaka cast, vidjeo sam motor, prelijep je i ocuvan kao tacka, neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NemanjaNS 3 Napisano Octobar 5, 2006 U prolazu, 14 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam za kupovinu, videces da je stvarno odlican za prvi motor! (iz licnog iskustva govorim Zanimljiv broj na tablici :twisted: /off/ ps - ako ti se neki drug bude zainteresovao za takav motor, posalji ga na BJB forum sa oglasima, moj comet je na prodaju (isti ko tvoj samo zute boje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Octobar 5, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Da ga nisi mozda uzeo od momka koji se zove Vuk, zivi u Vlajkovicevoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Octobar 5, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i javne cestitke od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano Octobar 5, 2006 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam na Hyosungu, i savjetujem ti da u mašinu toèiš full sintetièko ulje, tipa MOTUL, SILKOLENE i sl! Razlika u cijeni je beznaèajna, u odnosu na kvalitetu podmazivanja i sigurnost koju dobivaš s tim uljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 5, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan 'Fala Bogu da i ti uzmes neku malo ozbiljniju masinu,koliko se se drndao s onim skuterom.. Znam kolko si ovo cekao... Da predjes miliJon kilometara,i da se cuvate medjusobno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 5, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Octobar 5, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Tebe Bikeru znam jos sa Motomagazin foruma... tako da mi je jos milije sad kad znam da se stari drug nas napokon obezbijedio, i to finom masinicom. Sve najbolje i sa srecom!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...