Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj je skoro kupio BMW R1200C bez prednje viljuške.Naravno, u BMW nisu moglu da mu stave običani teleskop nego su morali malo da komplikuju. ;D Poznajete li nekog ko ima polovnih delova za ovaj motor, da pomognemo čoveku da ga sredi pre sezone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 11, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis morali da komplikuju 100 i nesto hiljada dinara? Obzirom da se ovaj motor u svetu broji na stotine, tesko da ce bilo gde naci polovno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Samo radim što me ljudi pitali da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Telelever predpostavljam, ako mu se zuri nek skuplja pare za novu, polovnu tesko da ce uspjet naci, a ako je i nadje taj koji je prodaje ce bit veoma bezobrazan sto se tice cjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matonji 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan ebay... a ako je nova orig. preskupa, nek nabudzi neku obicnu viljusku sto ce da pasuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan delove za taj motor možeš dobiti (osim na servisu naravno) samo preko e-bay i to nemačkog....jeste da su delovi retki, međutim čisto sumnjam, da češ uspeti staviti neke druge vilice na taj motor.....vilice kod originala su bez ulja i bez federa a koje je godište i koliko ga je platio ako nije tajna...... inače to je strava motor i radi do besvesti.....sipaj samo mineralno ulje 10-50W i vozi. PS: moj je več prešao 120.000 km....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 1998 a za cenu stvarno ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan malo bih se umesao...nije klasicna viljuska,ne pase ni od jednog drugog bmw-a zbog duzine,samo se to razikuje.nema opruge u sebi samo semeringe i ulje... jedini nacin da je nadje je e-bay.ja sam kompletnu prednju viljusku (bez trokuta) kupio za 360e (rec je o viljusci za r850r,r1100r.....),zna njegov motor moze da bude i jeftinija i skuplja,sve zavisi..ali jedini nacin je internet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan delove za taj motor možeš dobiti (osim na servisu naravno) samo preko e-bay i to nemačkog....jeste da su delovi retki, međutim čisto sumnjam, da češ uspeti staviti neke druge vilice na taj motor.....vilice kod originala su bez ulja i bez federa a koje je godište i koliko ga je platio ako nije tajna...... inače to je strava motor i radi do besvesti.....sipaj samo mineralno ulje 10-50W i vozi. PS: moj je več prešao 120.000 km....... mogao si ako ti nije tesko malo vise o ovom modelu..mislim iz licnog iskustva i te stvari..otpocni novu temu..da nekvarimo coveku oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da nije James Bond sa ovim preskakao helikopter kad nema viljusku ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2059 Napisano Mart 15, 2009 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije James Bond sa ovim preskakao helikopter kad nema viljusku ;D ;D ;D Neces verovati, ali bas ovaj je koriscen za snimanje tumorov never dajsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta je polomio.Ako su samo topovi u pitanju to moze da se napravi sigurno,a ukoliko je ceo telelever u pitanju morace kod BMW-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba mi pomoc nisam imao bmw a ali ovih danas imam sanse da pazarim jedan r1200c motauk crne boje, ima neki problem nije radio 2 godine kaze da treba alternator da se popravi to jest da se servisira prosao je 12000 hiljada km, sta mislite sta se tu desava dali treba da se uloze velike pare ili ne, kosta u tom stanju 7500, ali ako ga oni poprave traze 10500 sta mislite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 15, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 3000e mi deluje previse za popravku alternatora... Ne zaboravi visinu registracije. Meni se cini da treba da zaobidjes taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan registracija je 450evra godisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis da je tu motor zaribo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Novembar 15, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ljudi treba mi pomoc nisam imao bmw a ali ovih danas imam sanse da pazarim jedan r1200c motauk crne boje, ima neki problem nije radio 2 godine kaze da treba alternator da se popravi to jest da se servisira prosao je 12000 hiljada km, sta mislite sta se tu desava dali treba da se uloze velike pare ili ne, kosta u tom stanju 7500, ali ako ga oni poprave traze 10500 sta mislite Alternator kod tih kilometara nije mogao da rikne....to je automobilski alternator cca 750 vati snage i ja mog još nisam dirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan sada sam bio u u mestu gde se prodaje motor to je bmw prodavnica motora i auta video sam motor koji nema bateriju kome je crkla ajspric pumpa rezervar je korozirao gume su od kad je prozveden 2004 pa moraju da se menjaju verovatno i kocnice, to verovatno nije skupo 7500 evrica sta mislite vi ipak imate vise iskustva sa bokser motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan alternator nije u kvaru to sam dobio od drugog prodavca pogresnu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...