XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Novom Sadu mogu da kupim ovako nesto? Treba mi da prsnem na par mesta na kacigi, mora biti neki kvalitetan, postojan, otporan na kisu i ostale vremenske nepogode i ciscenje da se ne razmrlja kad prsnem mer glassom ako postoji tako nesto naravno. MIslim da ne bi trebalo da bilo koji sprej u ovako maloj kolicini degradira kvalitet skoljke, ali evo i spec kacige ako treba: Shell Two shell sizes. SSL Carbon-Kevlar construction. Ventilation IVS System: integrated ventilation system D-VES System: Double Vented EPS System Padding Fully removable and washable Cool Max®. Hygienic Treatment. Perspirant neck roll Shield Flat, anti-fog and anti-scratch polycarbonate shield with Tear Off Shield Mechanism Visor rotation mechanism without cover plates Replacement of the visor without any tool ( XQRS) Retention System Double D ring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10418 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan E za sprej su specifikacije kacige najbitnije ??? a što se odgovora tiče sam si sebi odgovorio MIslim da ne bi trebalo da bilo koji sprej u ovako maloj kolicini degradira kvalitet skoljke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Da ja se sigurno razumem u razlicite vrste sprejeva pa to mogu da prosudim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10418 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi sprej ti je nužno zlo i tako ga prihvati jer nijedan nemože zameniti pravu kvalitetnu dvokomponentnu boju sa učvršćivačem,e sad ti prosudi kolika su oštećenja i šta se isplati raditi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Malo je ocesana od zid sitna ogrebotina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10418 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Kupi mat sprej i naprskaj u neku posudicu i malom četkicom (školskom 2-3 mm.) lepo polako popravi i mora biti super.Ali vidi ima skroz mat sprej a ima i polu mat,recimo ovi "Kenda kolor" su polumat iako ih prodaju kao mat,i zahvalni su za takve sitne popravke jer izgleda kao crna plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Jel znas ima li ih gde u nsu ili u bp posto vidi da si iz bp ako je tacan nick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10418 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1078 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Provalio si me.Pa u bilo kojoj farbari.Samo vidi dali je kaciga skroz mat ili polumat,ako je skroz mat onda nemoj uzimati onaj kendakolor,za skroz matirane delove sam ja uzimao neki mislim da je navodno nemački ali neznam ime a i ambalažu sam bacio.Inače cena je negde oko 200 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan Ok thanks. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...