johnynovak 4 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Preracunavao sam se vise puta i pored silne zelje da ga zadrzim ipak ga prodajem ovako Motor je 91 godiste, na moje ime, registrovan do 1.10.2009, kasko osiguran do sredine marta, presao 42k i jos nesto preko, lanac i lancanici novi, gume su dobre i mogu da izdrze par hiljada, ventili nastelovani i samo sapucu, plocice i diskovi su dobri stim sto su zadnje plocice su nove. Uz motor dajem sve sto imam za njega, origanalni izduv, prednji blatobran, prednja maska, zadnji blatobran sa nosacem tablice i svetlom za tablicu (trenutno moja rukotvorina), plastike koje dajem su originalne a takodje i sve plastike na njemu su originalne. Na motoru treba da se zameni ulje i filter ulja, akumulator koji radi ali se prazni kad je hladnije vreme(zaboravio da ga skinem zimus), sve ostalo funkcionise perfektno cena je 1400e do 15.03. posle se vraca na staru cenu zato pozurite 064/132-9634 ps: lepsi je uzivo nego na slikama zato dodjite i pogledajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno, ajde da prodam motor pa ce pasti neki rostilj ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 12, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i dalje aktuelno, ko zeli da pogleda za vikend neka me pozove da ne bi zbrisao negde na voznju ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Mart 13, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pre nego zbrises pozovi i mene da vidim tog cuvenog Transalpa ;D Ajte ljudi uzimajte motor, da ne mora Johny da otvara topic vol. 3 ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 13, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat decku iz kikinde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...