Stojke 1 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ovako...imam Yamahu XT 600, 86 god. Hitno mi je potreban CDI box, jer motor ne baca varnicu... Da li moze ovaj uredjaj da se napravi i koliko bi to kostalo...ili da se nabavi negde polovan??? Hvala unapred, za svaku informaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jel si proverio ostale komponente sto uticu na varnicu ipak je CDI naj skuplji a mozda je nesto drugo u pitanju? prekidac, bombina, osiguraci, citac na radilici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno je CDI, majstor koji je to bataljivao je ustanovio da je CDI, jer je stavio neki drugi CDI i dobio varnicu, ali nije mogao da radi kad se da veci gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 10, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan nemora da znaci da je cdi,evo ti primer kod mene moj motor nema akumulator na kurblu je i ako je nesto u spoju kod mene su bili zmigavci on ima blokadu neda da se motor upali tj. ne baca varnicu sve dok je spoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 10, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se napravi,ali nije jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 10, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, ja se u to ne razumem, ali ovaj majstor koji je utvrdio da je CDI, deluje mi kao ozbiljan i dobar majstor, motori koje radi, mahom su sve skuplji od ovog mog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Mart 11, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni rekao da taj majstor nije ozbiljan,nego sam hteo da kazem da mogu da napravim cdi(ne da popravim,nego da napravim nov). Samo u tom slucaju, motor bi trebao doci do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni rekao da taj majstor nije ozbiljan,nego sam hteo da kazem da mogu da napravim cdi(ne da popravim,nego da napravim nov). Samo u tom slucaju, motor bi trebao doci do mene. Ostavi mi tvoj broj da se cujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svakak 15 Napisano Mart 18, 2009 Zainteresovan, 503 postova Lokacija: Staro Petrovo Selo, Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni rekao da taj majstor nije ozbiljan,nego sam hteo da kazem da mogu da napravim cdi(ne da popravim,nego da napravim nov). Samo u tom slucaju, motor bi trebao doci do mene. :naklon do poda: Joška, u elektriku mog motora samo ti smiješ dirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
littlesaam 1 Napisano Mart 18, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan taman pomislim da Joksa ne moze vise da me iznenadi kad eto Jokse sa jos vecim iznenadjnjem od predhodnog!veliki pozdrav za Joksu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...