Pablo 1965 Napisano Octobar 2, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Veteran za koga sam mislio da je svoju pricu zavrsio zakljucno sa filmom Faster, vraca se u motogp cirkus! http://eurosport.com/motorcycling/sport_sto968168.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan 0 Napisano Octobar 2, 2006 U prolazu, 40 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan :fcab: biæe klizanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 2, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Extra! :kul: Ima da se nagledamo svega i svacega! Jezivo atraktivan vozac! Samo se nadam da nece imati onoliko padova i lomova kao na YZR500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 6, 2006 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan svaku trku vozi kao da je sampionat u driftu. jel se secate kad je polomio saku na treningu i sutra odvozao celu trku, bio 3. ili 4., prosao kroz cilj, uleteo u box i pao sa motora pravo u nesvest... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 6, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan luuudo burazeru ludo!!! Pa trebala bi sljedeca sezona da bude vrhunska,nadam se da nece biti nionih karambola kao prosle sezone,kad su se slozili Gibernau,Capirrosi,Melandri,Pedrosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Octobar 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kao mladji gledao sam neku trku koja mi je ostala u pamcenju kad im je svima jebo kevu kako je vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...