turbopedja 282 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, sad vidim u predlogu, dozvojena količina alkohola u krvi za kategorije A1, A2, AM i A je 0 promila, haha. Normalno. Sto znaci sad kad se vracamo sa skupova moramo da nastelujemo kolicinu alkohola na 1,0 2,0 3,0 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Mart 25, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inače, sad vidim u predlogu, dozvojena količina alkohola u krvi za kategorije A1, A2, AM i A je 0 promila, haha. Normalno. Pa mislim da nije normalno, s obzirom da onda ne bih smeo da vozim motor recimo 12 sati nakon konzumiranja alkohola. Ali mislim da već izlazimo iz okvira teme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 25, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, sad vidim u predlogu, dozvojena količina alkohola u krvi za kategorije A1, A2, AM i A je 0 promila, haha. Normalno. Pa mislim da nije normalno, s obzirom da onda ne bih smeo da vozim motor recimo 12 sati nakon konzumiranja alkohola. Ali mislim da već izlazimo iz okvira teme... Zavisi koliko popiješ pre toga Mislim da nismo ovime otišli u off. Alkohol i motor? Pa, nemam finih reči za nekog ko bi tu kombinaciju i pomislio da krene da opravdava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da pijete alkohol cccc ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Mart 26, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inače, sad vidim u predlogu, dozvojena količina alkohola u krvi za kategorije A1, A2, AM i A je 0 promila, haha. Normalno. Pa mislim da nije normalno, s obzirom da onda ne bih smeo da vozim motor recimo 12 sati nakon konzumiranja alkohola. Ali mislim da već izlazimo iz okvira teme... Zavisi koliko popiješ pre toga Mislim da nismo ovime otišli u off. Alkohol i motor? Pa, nemam finih reči za nekog ko bi tu kombinaciju i pomislio da krene da opravdava... Ali opravdavaš alkohol i auto? S obzirom da predlog dozvoljava konzumiranje alkohola i vožnju automobila (pod uslovom da alkohol u krvi ne pređe 0,3 promila)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 26, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razmišljao o tome... ne vozim auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razmišljao o tome... ne vozim auto Blago tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 31, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan M F AM A1 A2 B V1 BE C1 C1E S CE D1 D1E D DE A Vozacka ce biti u formatu A4.Samo nasi znaju ovako da iskomplikuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4980 Napisano Mart 31, 2009 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da ce bas svi pubovi da nauce sve ove kategorije!? :o No way!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 31, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan sto, pa nema tu svih slova, samo neka, a oni samo neka i znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je situacija sa onima koji poloze na primer SAD za A kategoriju i kupe 1000ccm. Kad se usvoji zakon gube pravo da je voze ili shta? Bice isto mnogo zajebanije i komplikovanije u Auto shkolama i obuchavanje ce da koshta boga oca zato shaljite cerke/sinove na polaganje shto pre pre no shto se usvoji zakon. Dovoljno je da samo pochne da se obuchava po starom i morace po njemu i da zavrshi ( rekao mi vlasnik auto shkole iz prve ruke) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
highflyer 0 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 93 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kakva je situacija sa onima koji poloze na primer SAD za A kategoriju i kupe 1000ccm. Kad se usvoji zakon gube pravo da je voze ili shta? Bice isto mnogo zajebanije i komplikovanije u Auto shkolama i obuchavanje ce da koshta boga oca zato shaljite cerke/sinove na polaganje shto pre pre no shto se usvoji zakon. Dovoljno je da samo pochne da se obuchava po starom i morace po njemu i da zavrshi ( rekao mi vlasnik auto shkole iz prve ruke) Logično, ne gubiš pravo da voziš 1000ccm ako si već položio do stupanja novog zakona na snagu: Члан 196. Лицима која су до дана ступања на снагу овог закона стекла право на управљање моторним возилима односно скуповима возила одређене категорије, тракторима, радним машинама, мотокултиваторима бициклима са мотором и трамвајима, на њихов захтев издаће се возачка дозвола за управљање моторним возилом односно скупом возила следећих категорија: 1)А категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија А, А1, А2, F, АМ и М; 2)В категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија В, В1, ВЕ, F, АМ и М; 3)С категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија С, С1, В, В1, ВЕ, F, АМ и М; 4)D категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија D, D1 С, С1, В, В1, ВЕ, F, АМ и М; 5)потврда о познавању саобраћајних прописа - F, М и АМ; 6)С, D и Е категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија ВЕ, СЕ, С1Е, DE и D1Е; 7)С и Е категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија ВЕ, СЕ и С1Е; В и Е категорије - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија ВЕ; 9)дозвола за возаче трактора - возачка дозвола за управљање моторним возилима категорија F, М и АМ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 1, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je prof. Milan Vujovic sa saobracajnog fakulteta govorio o predlogu novog zakona i svim njegovim losim stranama u Poligrafu. Zakljucak: Jedino sto covek moze je da se nada u razumnost vlade, koja ce, valjda da vrati ovaj tekst na doradu kao sto je vec jednom ucinila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano April 3, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo je prof. Milan Vujovic sa saobracajnog fakulteta govorio o predlogu novog zakona i svim njegovim losim stranama u Poligrafu. Zakljucak: Jedino sto covek moze je da se nada u razumnost vlade, koja ce, valjda da vrati ovaj tekst na doradu kao sto je vec jednom ucinila. Aj sad razmisli malo sta si rekao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano April 7, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko moze neka gleda Studio B, skupila se eminentna ekipa, koja koliko vidim bi trebalo da ima oprecne stavove. Raspravljaju naravno o novom zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1394 Napisano April 7, 2009 Ne silazi, 6320 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Rece mi kum veceras da su povukli predlog novog zakona iz razmatranja - glavni razlog : ne moze da bude pandur, pardon, policajac uvek u pravu, cak i pored 20 tvojih svedoka. Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sad malo pre sam čuo u vestima da smo pukli. Usvojen je novi zakon o nervozi za volanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan aj' neka nam je sa "srecom" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 9, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Sad malo pre sam čuo u vestima da smo pukli. Usvojen je novi zakon o nervozi za volanom Ustvari, vlada je usvojila prijedlog zakona koji ce da upute skupstini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja čuh zakon a odavno mi se diže kosa na tu budalaštinu. Predlog ili zakon, kakva je razlika? Usvojiće predlog i eto zakona. Tako je naložila EU i nema priče. Izvinavam se ako je loša interpretacija informacije sa tv. http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=62562§ionId=37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo neka rade nesto po tom pitanju :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 9, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan ZEM-SAOBRACHAJ-VLADA (KRACHA VERZIJA) Daccich: Usvojen Predlog zakona o bezbednosti u saobrachaju BEOGRAD, 9. aprila 2009. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je danas Predlog zakona o bezbednosti u saobrachaju, cciji je cilj da u naredne tri godine prepolovi broj poginulih u saobrachajnim nesrechama, izjavio je danas ministar policije Ivica Daccich. Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Daccich je izjavio da je prossle godine u saobrachajnim nesrechama poginulo 897 ljudi. Prema njegovim reccima, zakonom je predvidjeno da dozvoljena brzina u naseljenim mestima bude 50 kilometara na sat, umesto sadassnjih 60. Prema podacima policije, prossle godine je u Srbiji, bez Kosova i Metohije, u saobrachajnim nesrechama poginulo 897 ljudi, dok je godinu dana ranije broj poginulih bio 968. U 2008. u saobrachajnim nesrechama je povredjeno 22.275 ljudi, ssto je za 0,3 odsto visse nego 2007. godine kada je broj povredjenih iznosio 22.209. Prossle godine se dogodilo 67.708 saobrachajnih nesrecha, ssto je za 4,35 odsto manje nego 2007. godine kada ih je bilo oko 70.700. Najccesschi uzroci saobrachajnih nesrecha su, kako je navedeno, nepropisna i neprilagodjena brzina u 43,8 odsto sluccajeva, neustupanje prvenstva prolaza u 17,2 odsto, psiho-fiziccko stanje vozacca, pre svega vozznja pod uticajem alkohola u 5,4 odsto i nepropisno preticcanje u 4,2 odsto sluccajeva. U Srbiji je na snazi zakon o bezbednosti u saobrachaju iz 1988. godine. (Kraj) pan/zss/tbv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2035 Napisano April 9, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koju verziju usvajaju? Onaj dobar predlog ili onaj policijski predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 9, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam di je ona prethodna tema o ovome. Možda ih treba objediniti da nema pet istih. Sad mi to pade na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pa s obzirom da je na konferenciji bio i prof.Vujanic moze biti da se naslo neko kompromisno resenje...mozda... kako bese sad ide na skupstinu...jel neko informisan kad ga razmatraju nasi dragi poslanici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...