aky 239 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Okacite duzu varijantu videa. Da se ne zaboravi. sta bi za to? 4.aprila je nastradao komp s arhivom na RTV PA - spženi su prilozi od prethodna 3 meseca - srećna okolnost je da su mi prvi prilog sačuvali na disku isti dan kad je emitovan, a mislim da je ostatak tragom izgubljen au, bas steta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan 4.aprila je nastradao komp s arhivom na RTV PA - spženi su prilozi od prethodna 3 meseca - srećna okolnost je da su mi prvi prilog sačuvali na disku isti dan kad je emitovan, a mislim da je ostatak tragom izgubljen au, bas steta.. ukoliko neko ume da spasava spržene harddiskove neka se javi na pp, jedna firma je ponudila tu usluga za velike pare koje RTV PA nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan 4.aprila je nastradao komp s arhivom na RTV PA - spženi su prilozi od prethodna 3 meseca - srećna okolnost je da su mi prvi prilog sačuvali na disku isti dan kad je emitovan, a mislim da je ostatak tragom izgubljen au, bas steta.. ukoliko neko ume da spasava spržene harddiskove neka se javi na pp, jedna firma je ponudila tu usluga za velike pare koje RTV PA nema Ako je elektronika u pitanju, ne bi trebalo da je previse skupo. Ako su u pitanju mehanicka ostecenja unutar harddiska onda to puno kosta. Konsultujte jos neku firmu/servis da provere da nije slucajno elektronika u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...