TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo pitanjce...U dilemi sam shta da stavim na Bndita(k8)Crash -Pad-ove ,koji su mi nekako skupi(140€)ili Engin-Bar-koji je (vidi chuda)jeftiniji ali tezi(shto kod Bandita ne treba zanemarivati,jer i bez toga ima 10 kila koja su mu "vishak (uslovno recheno) Pa eto ako je neko vec reshio dilemu ili ima neko kvalitetno reshenej ,ne'k se javi.. Crash-Padovi 140€ ili 13300 din Engin-Bar 85gbp ili 8900 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1297 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna razlika: Crash-Padovi "radi" samo na asvaltu, ravnom, a Engin-Bar "radi"' i na malo slobodnijim formama. Znaci skuplji je bolji i kompleksnije cuva za slucaj NEDO BOG vece lepeze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna razlika: Crash-Padovi "radi" samo na asvaltu, ravnom, a Engin-Bar "radi"' i na malo slobodnijim formama. Znaci skuplji je bolji i kompleksnije cuva za slucaj NEDO BOG vece lepeze. Shto je najbolje Suzuki Acssesorice Engine-Bar ciju sliku sam i postavio koshta 85 funti shto je skoro 5000 din manje nego Puig Crash-Pad's(140€)to me i chudi shto tako ubijaju sa cenama u Luisu(a josh i Ekonomska Kriza) po meni ne bi smeli da koshtaju vishe od 70€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ja na Hondi imam Hepco&Becker hromirane engine bar-ove i ne bi ih skinuo ni za živu glavu.Pored toga što štite motor mnogo lepo čuče.Motor sa njima izgleda puno masivnije.Ove crash padove nikad nisam voleo. Moj glas za Engine bar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Mart 6, 2009 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A sam kad ih praviš kod čika-struge bude ispod 20 keka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Ово је код мене[/img] на gsx-су engin-bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas bio na servisu i stavio suzuki crhasheve, kupljene u Italiji za 66 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Mart 6, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupih od Raje iz Mladenovca, crash pad-ove za 30 evrica par i sasvim su OK!! Brza instalacija i vozi... ;D Ako bi vec birao izmedju ponudjene dve varijante, moj glas bi izao za skuplju varijantu, naravno pretpostavljam da 99,9% vremena vozis po betonu/asvaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Mart 7, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Sekula doneo Puig crach pads iz Louis-a za 60e. Mnogo dobro izgledaju na motoru. Evo i slidza da vidis. P.S. Samo mi nije jasno zbog cega su za tvoj motor toliko skuplji?! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Sekula doneo Puig crach pads iz Louis-a za 60e. Mnogo dobro izgledaju na motoru. Evo i slidza da vidis. P.S. Samo mi nije jasno zbog cega su za tvoj motor toliko skuplji?! ??? Vidish izgleda da tu postoji neka zabuna ???,u luisovom katalogu na netu,im je cena 139 ev,ali i Maki iz zrenjanina mi je za iste te kao tvoje Puig rekao da je uzeo u luisu za 70 evra,ali mi je javio da je i on iznenadjen sada kada je pogledao luis katalog sa tom cenom od 139ev, Kada si ti uzeo svoje? ,bitno m je zbog toga sto je mozda u pitanju neka greska sa cenovnikom na Netu(luis) :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Ово је код мене[/img] на gsx-су engin-bar. To je taj originalni shto se reklamira na zvanicnom Suzuki sajtu,i koshta 85funti(engleska)jel znash mozda koliko je tezak Hvala u napre na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 7, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo da docaram kako to treba da izgleda crash bar na mom motorcetu poruceno je kod Bere pa se on ceka, Sale zastite nikad dosta obrati paznju na detalje, ja sam porucio model "adventure" i ne kukaj na cenu motorciklizam je jako skupo zadovoljstvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Не знам колико тежи ,али погледај мало болје слику са леве стране,мотор је једном клизио на ту страну код првог власника,само је бар мало иструган и тег на волану али то се не види.Све је друго у фабричко станје,ово ради посао сигурно.штити машину поготово поклопце са стране који лако пуцају.Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3292 Napisano Mart 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih dobio pre nesto vise od mesec dana i bili su 59,95e. Koliko vidim na Louis-ovom sajtu, za moje je ta cena jos uvek ali za tvoj motor je skuplje, najskuplje. Bas nemas srece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Malo da docaram kako to treba da izgleda crash bar na mom motorcetu poruceno je kod Bere pa se on ceka, Sale zastite nikad dosta obrati paznju na detalje, ja sam porucio model "adventure" i ne kukaj na cenu motorciklizam je jako skupo zadovoljstvo... Znam stari moj,ali moram barem koliko mogu da racionalishem ,evo u martu me chekaju izdaci vezani za motorche(jakna pantalone 350€,gir-indicator+josh neke sitnice220€,nosach za kofere 80€ i voleo bih crash pad,ili engin-bar,ali izgleda da ce biti engine bar,jer pruza bolju i efikasniju zashtitu... Sve u svemu oko 650€ a u aprilu moram da registrujem auto i da mu radim servis,j..ga,U Maju ako sve bude ok Umag..pa ti vidi.. Nego jedno pitanjce-Da li se MotoBerza odrzava kako je dogovoreno i hoces li ti ici na sajam u beograd(ako idesh kako i kada, pa ako si raspolozen da zajedno podjemo,jer ja idem svakako i to bih gledao u petak da gmiznem sa posla i ishao bih kolima zato shto hocu da kupim neke stvarcice,a to mi se ne nosa na motoru)Ima ova ekipa shto krece motorima u subotu u 10 ispred fashion caffe-a ali zbog tereta ja hocu da idem kolima Leppouzdrav jovice ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih dobio pre nesto vise od mesec dana i bili su 59,95e. Koliko vidim na Louis-ovom sajtu, za moje je ta cena jos uvek ali za tvoj motor je skuplje, najskuplje. Bas nemas srece... odes na ebay.hk i kupis kres padse za kojim desetak dolara.toliko jos platis postarinu i vozi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 8, 2009 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Malo da docaram kako to treba da izgleda crash bar na mom motorcetu poruceno je kod Bere pa se on ceka, Sale zastite nikad dosta obrati paznju na detalje, ja sam porucio model "adventure" i ne kukaj na cenu motorciklizam je jako skupo zadovoljstvo... Znam stari moj,ali moram barem koliko mogu da racionalishem ,evo u martu me chekaju izdaci vezani za motorche(jakna pantalone 350€,gir-indicator+josh neke sitnice220€,nosach za kofere 80€ i voleo bih crash pad,ili engin-bar,ali izgleda da ce biti engine bar,jer pruza bolju i efikasniju zashtitu... Sve u svemu oko 650€ a u aprilu moram da registrujem auto i da mu radim servis,j..ga,U Maju ako sve bude ok Umag..pa ti vidi.. Nego jedno pitanjce-Da li se MotoBerza odrzava kako je dogovoreno i hoces li ti ici na sajam u beograd(ako idesh kako i kada, pa ako si raspolozen da zajedno podjemo,jer ja idem svakako i to bih gledao u petak da gmiznem sa posla i ishao bih kolima zato shto hocu da kupim neke stvarcice,a to mi se ne nosa na motoru)Ima ova ekipa shto krece motorima u subotu u 10 ispred fashion caffe-a ali zbog tereta ja hocu da idem kolima Leppouzdrav jovice ;D. Sad smo pocli da offujemo po tvojoj, sto se sajma tice nisam u mogucnosti, sinuli su mi ilizarov aparat (bolno do OO) i stavili mi gips i time me hendikepirali . Moto berza se odrzava po planu 15.03.2009. Drago mi je da si se odlucio na crash bar, recimo gir indicator moze da saceka kad prodje nevreme u novcaniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Crash pad kod strugara za 20tak e zavrshish posao ... za 30 moze da izgleda isto kao i taj od 140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan Crash pad kod strugara za 20tak e zavrshish posao ... za 30 moze da izgleda isto kao i taj od 140 Pa to ce i da bidne,kod cika struge ,samo da pozajmim uzorak,da mi uradi po "meri" ;D P.S Cekam da mi relja iz markosa javi poshto im je engine bar,pa ako je oko 8000din uzecu ako je vishe jo'k Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 9, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Crash pad kod strugara za 20tak e zavrshish posao ... za 30 moze da izgleda isto kao i taj od 140 Pa to ce i da bidne,kod cika struge ,samo da pozajmim uzorak,da mi uradi po "meri" ;D P.S Cekam da mi relja iz markosa javi poshto im je engine bar,pa ako je oko 8000din uzecu ako je vishe jo'k Druže najbolji su ti GIVI engine barovi za bandita... oni original suzukijevi više izgledaju kao modni detalj nego nešto što treba da pomogne kod pada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...