Nenad Nis 2 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Vozim dragstar 650.Zimi mi bajk stoji u jednoj velikoj garazi. Nekoliko puta sam ga palio da poradi malo i da se zagreje. Zimus kada ga je diglo na nekoliko stepeni iznad nule kresnem ga ja i ostavim da radi sa povucenim cokom i tu se motam nesto po garazi kad nesto puce. Nisam 100% siguran da je iz masine jer sam bio jedno 4m udaljen i ledjima okrenut, ali kao da je bio metalan zvuk. Posle toga je radio normalno. Par puta sam ga palio posle toga i ono kad je bilo 20 stepeni ja ga isteram na auto-put izduvam ga malo20-tak km. i radi sve o.k. Napomenuo bi i da sam jesenas stavio aditiv u gorivo. Sta je moglo to da pukne. 90% sam siguran da je iz motora. Da nije neka kondezacija. Neznam dali da se ubacujem i teram motor na rastavljanje ili da ga vozim ko da nista nije bilo Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo je mogoce da je motor se ugasio i tada se cuo udarac. To je svojstveno motorima sa velikim hodom i velikom kompresijom kao sto je tvoj motor,i prilikom gasenja dodje do takozvanog povraca.Ako sada sve normalno radi nemoras se mnogo brinuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad Nis 2 Napisano Mart 5, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Nis Motocikl: XVS1300 Midnight Star Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije se bio ugasio. Nastavio je da sljaka normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Mart 5, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Onda pravo kod Sase na pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6146 Napisano Mart 5, 2009 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da nije samo neka mala količina vode u gorivu-karburatoru, pa je "opalio" onako muški? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Mart 5, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od svecica je kako mi kazemo lazirala a primala gorivo pa je zagrevanjem proradila i opalila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...